עבור לתוכן

נגן נייד עד 1200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום לחברי הפורום, אבקש המלצה לנגן שיעלה עד 1200 ש"ח. הנגן צריך לספק איכות שמע גבוהה ככל האפשר, ולהיות מחברה איכותית ומוכרת (Iriver, Apple וכדומה). אשמח להצעות.

בתודה מראש :)

פורסם

לפי דעתי יד ראשונה או מחברת smart או creativ .

או שאתה יכול להשיג ביד שניה ipod זה חבל לך על הזמן..

פורסם
  • מחבר

וכמה עולים ipod או משהו של iriver (חדשים)?

פורסם

אתה צריך פלאש או הארדיסק ?

פורסם
  • מחבר

האמת שאני לא ממש יודע מה ההבדל, אשמח אם תאיר את עיניי...

פורסם

אתה צריך יותר נפח או גודל יותר קטן? אני הייתי הולך על הzen micro באמת נכון תותח ובדיוק בתקציב שלך........אם אתה מוכן להוסיף עוד 150 ש''ח יש את הiriver h10 שבא עם מסך צבעוני....שניהם בנפח של מעל 4gb אבל הם לא בנויים לפעילות ספורטיבית

פורסם

האמת שאני לא ממש יודע מה ההבדל, אשמח אם תאיר את עיניי...

נגני פלאש הם נגנים ללא חלקים נעים, נפחם הוא בין 128 מגה עד 4 ג'יגה.

נגני הארד דיסק הם נגנים שהמידע שךהם נמר על דיסק קשיח והם יכולים להכיל הרבה נפח מ4 ג'יגה עד 100 ג'יגה בנגנים.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על התשובות! אני חושב שאני מעוניים בנגנים מבוססים דיסק קשיח. ביררתי קצת לגבי הזן מיקרו של קריאטיב, שאותו אני גם יכול להשיג במחיר מוזל. האם הוא נחשב לנגן טוב?

פורסם

תלך על האייריבר H10 הנגן הכי משתלם שיש ובדיוק בתקציב שלך.

הזן מיקרו נגן טוב וקטן מאוד...אבל לא טוב כמו הH10.

פורסם
  • מחבר

ראיתי את ההבדלים ביניהם, וראיתי שההבדל העיקרי הוא שהIRIVER מציג תמונות, ואין לי צורך בזה. חשובה לי בעיקר איכות הסאונד. ראיתי בביקורות שונות שהזן מיקרו יותר איכותי מהבחינה הזאת. האם זה נכון? אילו יתרונות אחרים יש לiriver לעומת הזן מיקרו?

פורסם

עזוב שטויות. הם כמעט אותו דבר מבחינת איכות סאונד. אולי קיימים הבדלים מזערים, אבל לא כאלה ששווה לשבור את הראש בגללם. לך על הנגן שהכי מתאים מבחינת תקציב.

פורסם

לא משנה מה תבחר, אל תיקח IPOD שלא תעיז! מלא בעיות יש להם... פיתאום לא נדלק, סוללה נגמרת העברה של שירים לפעמים לא מתבצעת... יש לי IPOD כרגע, אבל אם הייתה לי אפשרות הייתי הולך על הקרייטיב ZEN MICRO

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לכולכם, אני חושב שאני אלך על הזן מיקרו.

פורסם

בזן MICRO, אם אתה רוצה שהוא יהיה DISK ON KEY, אתה צריך לפצל את הדיסק לשתיים, אחד לנגן (שאתה מעתיק שירים אליו עם תוכנה מיוחדת), והשניה ל DISK ON KEY

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים