פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים יש לי מחשב פנטיום 2 450mhz ישןהתוכנה aida מדווחת שהטמפרטורה שלו היא 70 מעלות סלציוסזה נשמע לי מאוד גבוה.האם זה נורמאלי למעבד מסוג זה?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים תוריד כמה תוכנות ותבדוק1.everest2.sandra3.speedfun4.התוכנה שבאה עם הלוח(הכי מומלץ)ואחרי הבדיקה אם זה עדיין 70 יש לזה הרבה סיבות הגיוניות1.המחשב מלא!!!! באבק בשביל לסדר את זה תיקח פן של ההוריםופשוט תאוורר את המחשב(זה מוציא מלא אבק אז כדאי במרפסת)אבל אל תשכח את המאוורר לשים על קור2.רענון משחה טרמית אם אתה לא יודע אז יש מדריך באתרלא ניראה לי ששווה בכלל לשים על פנטיום 2 משחה טרמית אבל זאת דעתי3.הקירור לא יושב טוב על המעבד(לא כל כך הגיוני אבל אולי)4.תשאיר את הדלת של המחשב פתוחה כל הזמן זה יוריד לך באיזה 15 מעלות את המעבד ועוד כמה חלקים במחשב
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אם אנלא טועה אז פנטיום 2 הגיע עד מהירות של 400 MHZ. 450 זה כבר P3. בכל מקרה, 70 מעלות לP2 זה מאוד גבוה, במיוחד למעבד הספציפי הזה שידוע בקרירות היחסית שלו ובצריכת החשמל הנמוכה. אבל הענין הוא, אתה בכלל בטוח שיש חיישן טמפרטורה בלוח אם שלך? בזמני הP2 זה לא הגיע כסטנדרט. אם אין לך אז התוכנות האלה סתם ימציאו נתונים, כמו 70 מעלות צלזיוס. תנסה ליגוע (בזהירות, כן) בסינק של המעבד. אם הוא ב70 מעלות אתה תתפוס את האצבע מרוב חום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.