פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדירוואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנסבדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסיתיש דרך להחזיר לעצמי את מספר?ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו?תודה
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר מה אתה אומר איך לא חשבתי על זה לבדובפעם הבאה אם אתה לא יכול לעזור אז שב בשקטיש מישהו שכן יוכל לעזור אז בבקשה ממכם
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים השיגו לך את הסיסמא באחת מ-2 דרכים1. יש לך סיסמא מפגרת ומישהו סרק סיסמאות מפגרות עד שהוא מצא אותה2. בפרטים של ה-ICQ שמת מייל למקרה שתאבד את הסיסמא ו-2.1 המייל הזה בהוטמייל או משהו ולא נכנסת אליו חודש והוא נסגר, מישהו אחר נרשם אליו וקיבל את הסיסמא שלך2.2 מישהו ניחש/שיחזר את הסיסמא של המייל שלך.אין לך מה לעשות חוץ מלנסות את 2 הדרכים הנ"ל על הסיסמא שלו
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר "הפורץ מפורץ פטור.."דבר ראשון לא גנבתי את המספר הזה קיבלתי אותו מחבר שעבד באיסיקיו לפני כמה שנים (איסיקיו היתה חברה ישראלית)אז גם אתה שב בשקט ולכל מי שיש לו איזה משהו מפגר אחר להגיד פשוט סתמו את הפהכאילו אין לכם מה לעשות בחיים אז אתם באים ומפריעים ומעצבנים סתם כאילו לא מספיק זה שגנבו לי את המספר זה מעצבןוהאמת היתה לי סיסמה ממש טובה והחלפתי גם כל כמה חודשים (כמו שאמרתי המספר היה ברשותי כמה שנים כבר)ואולי מישהו פה יודע איך אני יכול לנסות לשחזר או לפרוץ בחזרה את המספר שלי ויכול לעזור לי?שוב תודה למי שבאמת מנסה לעזור
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים לא תקבל פה תשובה, פשוט כיון שהמידע הזה יכול לשמש אחרים כדי לפרוץ חשבונות. הת'רד ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.