פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן... ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים יש תוכנות (אל תשאל אותי איזה, אני לא יודע) שיכולות לעשות מה שרצית.וכן, dual layer עדיין ממש יקר.
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים התשובה לשאלה שלך בקשר לתוספות היא בכותרת,בעזרת התוכנה הזאת אתה יכול לבצע את מה שרצית
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר אתה יכול להכווין אותי? כי אני לא ראיתי שום אפשרות כזאת... אחרת מן הסתם לא הייתי שואל
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אחרי שאתה נותן לתוכנה פקודה לסרוק את הדיסק,אתה לוחץ על הכפתור של העתקה ,ואז נפתח לך חלון עם כל הדברים שבדיסק ואז אתה מוריד מהסימונים את התוספות שאתה לא צריך.
פורסם 2005 בדצמבר 2319 שנים אפשר להוריד רק סאונד וכתוביות שלא רוצים, אי אפשר ממש להוריד את האקסטרות, אלא רק לבנות את הדיוידי מחדש בלי תפריטים בעזרת re author
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים אפשר להוריד רק סאונד וכתוביות שלא רוצים, אי אפשר ממש להוריד את האקסטרות, אלא רק לבנות את הדיוידי מחדש בלי תפריטים בעזרת re authorאפשר להוריד גם את האקסטרות - פשוט מחליפים אותם לתמונה קבועה. זה אמנם לא מוריד לגמרי (זה לא מוריד מהתפריט ועדיין תופס מקום), אבל זה בד"כ מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.