עבור לתוכן

שאלה על התוכנה dvd shrink

Featured Replies

פורסם

שלום, כשאני מגבה סרט שיש לי אני נאלץ להוריד את האיכות כמובן, כי אני צורב על דיסק רגיל ולא dual layer... השאלה שלי היא איך אני מוריד לגמרי את התוספות, פשוט לא צורב אותן? כי עד עכשיו הייתה לי אפשרות רק להוריד באיכות אבל עדיין הייתי חייב לצרוב אותן...

ועוד שאלה - חיפשתי בזאפ והדיסק dual layer הכי זול שראיתי עלה 20 שקל לבודד - זה הגיוני המחיר הזה או שטעיתי במשהו? תודה רבה :kopfpatsch:

פורסם

יש תוכנות (אל תשאל אותי איזה, אני לא יודע) שיכולות לעשות מה שרצית.

וכן, dual layer עדיין ממש יקר.

פורסם

התשובה לשאלה שלך בקשר לתוספות היא בכותרת,בעזרת התוכנה הזאת אתה יכול לבצע את מה שרצית

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להכווין אותי? כי אני לא ראיתי שום אפשרות כזאת... אחרת מן הסתם לא הייתי שואל :jump:

פורסם

אחרי שאתה נותן לתוכנה פקודה לסרוק את הדיסק,אתה לוחץ על הכפתור של העתקה ,ואז נפתח לך חלון עם כל הדברים שבדיסק ואז אתה מוריד מהסימונים את התוספות שאתה לא צריך.

פורסם

אפשר להוריד רק סאונד וכתוביות שלא רוצים, אי אפשר ממש להוריד את האקסטרות, אלא רק לבנות את הדיוידי מחדש בלי תפריטים בעזרת re author

פורסם

אפשר להוריד רק סאונד וכתוביות שלא רוצים, אי אפשר ממש להוריד את האקסטרות, אלא רק לבנות את הדיוידי מחדש בלי תפריטים בעזרת re author

אפשר להוריד גם את האקסטרות - פשוט מחליפים אותם לתמונה קבועה.

זה אמנם לא מוריד לגמרי (זה לא מוריד מהתפריט ועדיין תופס מקום), אבל זה בד"כ מספיק.

פורסם

תנסה את clone dvd2

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים