עבור לתוכן

שאלה לגביי בעיות בצריבת סרטים עם הצורב..

Featured Replies

פורסם

אני מקווה שזה מתאים פה ולא בסרטים אם לא מתאים אז לנעול ומצטער

אז ככה, יש לי צורב dvd כבר שנה ומשו ולאחרונה התחלתי לצרוב dvdr

בהתחלה הכל היה טוב יפה וסרטים יצאו בסדר ועכשיו כל סרט שאני מנסה לצרוב יוצא עם קפיצות ותקיעות.

כשאני צורב cd רגיל או dvd data אין שום בעיות אבל כשאני צורב סרטי dvdr זה יוצא חרא.

אני משתמש במדיות silver line ששמעתי שהן לא משהו לצריבת סרטים,

הקטע שבהתחלה כל הסרטים שצרבתי (גם על silver line) יצאו בסדר ורק עכשיו חרא...

השאלה שלי היא: האם הבעיה בצורב או שאולי אני צריך לנסות לצרוב עם מדיות אחרות איכותיות כמו VERBATIM?

תודה לעוזרים

פורסם

סילברליין הם באמת מדיות חרא, אם יש לך צורב שתומך ב quality scan, תבצע סריקה, ותראה את איכות המדיות... תבצע גם סריקה לדיסקים

ש"נצרבו בסדר" ותראה שגם הם לא משהו, לא הייתי צורב אליהם מידע חשוב שתזדקק לו בעוד כשנה מעכשיו.

פורסם
  • מחבר

אז יכול להיות שאם אני יצרוב עם מדיות איכותיות יותר ,Verbatim , הסרטים יצאו בלי קפיצות? או שזה בעיה בצורב?

פורסם

99% זה בעיה במדיות ולא בצורב, אבל בלי עוד פרטים (איזה צורב, סריקות...) קשה לדעת.

פורסם

SILVER LINE לא טובים :o... ואני כל הזמן משתמש בהם, חשבתי שהם טובים. :kopfpatsch:

אז מה כן טוב?

פורסם

Verbatim,TY נחשבים לסוג א'... יש לך הרבה סוגי ב', סילברליין זה... לא יודע, מה בא אחרי ת', פרינקו? :P

פורסם

צורב בכלל לא משהו, תוריד את cdspeed מפה: http://www.micheldeboer.nl/firmware/utilities/NeroCDSpeed_411.zip

גש לטאב של disc quality ותראה אם אתה יכול לבצע סריקה, אם כן, בצע סריקה במהירות 5X, אם לא, אז קנה מדיות יותר איכותיות.

פורסם
  • מחבר

צורב בכלל לא משהו, תוריד את cdspeed מפה: http://www.micheldeboer.nl/firmware/utilities/NeroCDSpeed_411.zip

גש לטאב של disc quality ותראה אם אתה יכול לבצע סריקה, אם כן, בצע סריקה במהירות 5X, אם לא, אז קנה מדיות יותר איכותיות.

מהירות 5? יש שם רק מקסימום ו 31x...הדיסקים האלו יכולים להיצרב רק ב 2 וב 4

בכל מקרה בשתיי המהירויות זה נותן לי את הארור "error initializing test" שתיי שניות אחרי שאני עושה התחל

פורסם

אז כנראה שהצורב שלך לא תומך בבדיקה שכזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים