עבור לתוכן

פעם שנייה: בעיה עם LOW LEVEL DRIVER ב x64

Featured Replies

פורסם

היי,

כבר העליתי פה לפני חודש וחצי את הבעיה לגבי חוסר יכולת לגשת לנתונים לגבי כרטיס המסך שלי, מאז התקנת XPX64

הבעיה מתרחשת גם עם ATT וגם עם TRIXX. לפי הודעות השגיאה מדובר בחוסר יכולת לגשת ל LOW LEVEL DRIVER (על אף שב ATT מותקנת תמיכה לגישה כזו, האוא לא מסוגל לגשת לביוס של הכרטיס)

התקנתי כבר שתי גרסאות של ה CATALYST )5.11 ו 5.12), ואין שינוי

הבעיה דחופה כי TRIXX מנטרת את המאורר והטמפ' על הכרטיס, בלעדיה אין לי מושג מה הולך איתו, בעיקר במשחקים שאני מריץ...

הייתי מחלעיף אולי ל OMEGA, אבל הכרטיס הוא VIVO ולא הצלחתי למצוא משהו שיתמוך ב WDM.

חוץ מזה שזה לא יעזר כנראה ל TRIXX לעבוד, כי נראה לי שהמקור של הבעי הוא הנסיון של וינדוס למנוע גישה לשינויים בחומרה

אם זו הבעיה, ומישהו מכיר ויודע איך אני עוקף אותה, אני אשמח מאוד

גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה

תודה מראש,

שחר

פורסם

פשוט מאוד, האם לתוכנות האלו יש DRIVERS ל 64 ביט ? אם לא, אז למה אתה מתעסק איתם/מערכת הפעלה כזו ?

פורסם
  • מחבר

הן לא צריכות דרייברים כדי לעבוד ב-64 ביט. אין כמעט תוכנה היום שעובדת ב-64 ביט, אבל הווינדוס תומך גם ב-32 ביט

הדרייברים של ATI הם של 64 ביט, וזה אמור להיות מספיק.

הסיבה שאני מתעסק עם מערכת ההפעלה היא כי היא בחינם, קודם כל

וחוץ מזה שהיא לא עושה שום בעיות חוץ מזו שציינתי

פורסם

א. WINDOWS XP 64BIT כבר מזמן לא חינמי... (גם אף פעם לא היה, ה BETA רק היה).

ב. אמור זה שם של דג.

ג. לא הבנתי מאיפה אתה מסיק שהתוכנות לא צריכות דריברים של 64 ביט כדי לעבוד במערכת הפעלה של 64 ביט... וזה שה WINDOWS תומך ב 32 ביט ברמת האלפיקציה, לא אומר שהוא שומר על תאימות זו לכל ה DEVICE DRIVERS (שהרי ATI/NVIDIA היו צריכים להוציא גרסא מיוחדת מן הסתם).

פורסם
  • מחבר

1. הבטא תמיד הייתה חינמית. ועכשיו מייקרוסופט מציעים עכשיו גרסה של 180 יום חינם, שזו בדיוק הגרסא שהם מוכרים, ואם אחרי 180 אתה מרוצה, אתה פשוט משלם עם ACTIVATION KEY

2. וואלה

3. הדרייברים של ה-64 ביט קיימים. ברמת הדרייבר אנחנו סבבה

מה שאמרתי זה שלא צריך תוכנות שכתובות ב-64 ביט כדי לעבוד עם הדרייברים האלו. אם אתה טוען שכן, כנראה שזו הבעיה של התוכנות שאני משתשמ בהן

ואם מישהו מכיר תוכנה אחרת שתאפשר לי לעבוד עם הווינדוס הזה ולגשת לביוס של כרטיס המסך, אני אשמח מאוד... ;D

עדכון:

התוכנה ATI TOOL כן עובדת. היא מזהה את הנתונים של הכרטיס...אז כנראה הבעיה לא בווינדוס.

מישהו יודע לתתת פתרון בכל זאת. איך אני יכול להפעיל את TRIXX?

פורסם

1. צודק, יש גרסא של 120 יום ניסיון.

2. ואללה ואללה.

3. מה שהתכוונתי היא למרות שתוכנות של 32 ביט רצות על WINDOWS 64 ביט, יתכן שהתוכנות שעתה מנסה להשתמש (אני לא מכיר אותם אישית), צריכות לתקשר ישירות עם החומרה ולכן יש להם אלמנטים שרצים בסביבת מערכת ההפעלה וצריכים לעבוד ישירות במצב של 64 ביט ובגלל זה יש בעיה...

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבשלב הזה שכולם הבינו מה בעצם הבעיה...כמו שאמרת...הקטע של התוכנות שאמורות לעבודות עם הדרייברים כנראה צריכות גם הן להיות מותאמות לגרסת ה-64.

תיאורטית ATT אמורה להתאים, אבל מסתבר שהיא לא מסוגלת לגשת לחומרה

התוכנה היחידה שכן מצליחה היא ATI TOOL...מזה אני מסיק שהבעיה לא נובעת מהדרייברים או אולי מבעיה בחומרה

הבעיה היא בתוכנות שאני משתמש...כמו שאמרת...אז אני מחפש פתרון לתוכנה אחת ספציפית-TRIXX, שמותאמת לכרטיס וממש נוחה לעבודה...אם מישהו מכיר כזה פתרון...עכשיו הזמן להגיד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים