פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים war rock SUX תוך 10 דקות נימחק חיקוי עלוב וזול של BF2 שגם לא משהו בכלל. אממ יש לך MU שזה אפשר לשחק הרבה זמן... יש את RAKION שאחרי שבועים נימעס אבל מישחק מושקע ואיכותי כמה חבל שאין שרת נורמלי ל RYL המישחק ה MMORPG הכי טוב שקיים (אוכל את WOW בלי מלח) אבל עולה כסף...הגירסה ה ויטנמיט בחינם אבל זה בויטנמיט ככה שלא תבין הרבה....אלה אם כן....
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים אח אח אתה מחזיר אותי לימים ששיחקתי medal of honor הראשון לא כל הזבל החדש איזה משחק איזה משחק חבל שהקהילה התחרבנה וכולם צ'יטרים לא אף אחד בעיניים moh היום הייתי מציע לך cod חפש משחק עם קלאנים וכאלה יש המון aa רקוב =\ בהצלחה .
פורסם 2005 בדצמבר 2419 שנים Americans Army Rulezzzzzzzzzzzאחלה של משחק, רק חבל שהפסקתי לפני שנתיים מחוסר זמן :'(
פורסם 2006 בינואר 1319 שנים מחבר אמריקה אני משחק בו עד עכשיו עוד מאז שהוא רק יצא.. חחחחחחחח באמת משחק שולט לגבי MU הייתי מכור עד שהלכתי למכון גמילה ויצאתי מזה ועכשיו אני לא רוצה לחזור לזה ;D.. אני נקי מזה כבר 398 ימים (התאריך היום 14.1.06)
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים בכל השרתים של AAO לכולם יש PING של 25 ומטה ורק אני היחיד עם 100-180 PING, זה ממש מעצבן איפה אפשר למצא שרתים ישראליים או טובים?
פורסם 2006 בינואר 1419 שנים אף אחד פה לא משחק GUNZ??????משחק מדהים+חינםgunzonline.com(נכון לעכשיו השרתים שלהם במעבר...אולי יותר מאוחר יפתח)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.