פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים שלום!מחר, בשעה טובה, מגיע מחשב חדש לבית שלי עם הארדיסק ריק של 200GB...ואני רוצה להעביר בערך 50GB מההראדיסק הישן של המחשב הישן שלי להארדיסק החדש... איך אני עושה את זה? אם צריך תוכנה מסויימת אין לי בעיה לקנות...תודה רבה!
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים העתק הדבק שמעת? : אם זה להעתיק כוננים שלמים אז עדיף כבר שתשתמש בדיסקט Boot של .Norton Ghost
פורסם 2005 בדצמבר 2119 שנים מחבר חח העתק הדבק ותודה רבה בקשר ל GHOST, באמת שמעתי עליה ואף פעם לא ידעתי מה היא עושה תודה רבה!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים זה הפעולה שעושה התוכנה עצמה אבל הדיסקט Boot שלה משמש בעצם למטרה אחרת לגמרי הנ"ל...
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר רגע אז אם אני רוצה להעביר רק איזה 50GB מHD אחד לשני? אני לא יכול לעשות העתק-הדבק כי רק אחד יכול להיות מחובר למחשב בו זמנית...תודה רבה!
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מן הסתם שבשביל להעתיק מידע מכונן אחד לשני שניהם צריכים להיות מחוברים ביחד, אלא אם בא לך לצרוב 50GB...או אם יש לך כונן חיצוני (למשל נגן MP3..) אתה יכול לעשות איתו "נגלות".. אבל זה ממש דבילי.מה הבעיה לחבר את שניהם?
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים XP אפילו מציעה אשף "העברת קבצים והגדרות" שיכול להעביר מידע בין שני מחשבים אפילו בלי כבל רשת, אני חושב שבאמצעות חיבור פרללי (LPT1).
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים מחבר סליחה על הבורות םשוט לא מבין בזה כל כך. כלומר מה שאתם אומרים זה לחבר בכבל רשת את שני הכוננים למחשב ופשוט להעביר? אם כך זה ממש פשוט ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים פשוט חבר את הדיסק הקשיח שממנו אתה רוצה להעביר למחשב, בתור דיסק קשיח משני, ותעביר.
פורסם 2005 בדצמבר 2219 שנים XP אפילו מציעה אשף "העברת קבצים והגדרות" שיכול להעביר מידע בין שני מחשבים אפילו בלי כבל רשת, אני חושב שבאמצעות חיבור פרללי (LPT1). בדיוק וזה ייקח רק שבוע שבועיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.