עבור לתוכן

Sagate קונה את MAXTOR

Featured Replies

פורסם

אתה משקרררררררררר זה לא יכול להיות :P :P :P :P :P

דווקא את מקסטור?!

בזבוז :P.

פורסם

יופי, עכשיו האמינות של כונני סיגייט תיפגע?... כל שנותר הוא שסיגייט יקנו גם את ווסטרן וסגרנו ת'בעסטע.

פורסם

בסה"כ סיגייט קנו את מניות מקסטור, זה הכל, זה לא אומר שיפסיקו למכור מקסטור, לפחות לא בעתיד הקרוב.

פורסם

בתור אחד היה לו הרדיסק של Maxtor שהתחיל לחרוק אבל ממש ממש לחרוק ואחרי זה הפסיק כבר קצת מפחד מהם. :-X

פורסם

טוב זה לא הטופיק אם היה לך מקסטור טוב או רע, נא להתייחס לנושא (אני מצטער שלא קניתי מקסטור עם המחשב החדש שלי, מתגעגע לשני המקסטורים שהיו לי).... חלק היה להם נסיון טוב ולחלק רע, אין מה לעשות.

פורסם

אני לא יודע עד כמה הרכישה הזאת טובה לצרכן הסופי, משום שרכישה כזאת משמעה פחות תחרות, פחות תחרות משמעה פחות מבחר וקיבוע אפשרי של המחירים.

הלוואי שאתבדה.

פורסם

עדיין יש מספיק תחרות בענף הזה

פורסם

התחרות היחידה שאני רואה היום זה על נושא האחריות, וגם זה בקושי.

אולי על דיסקי ה-RAPTOR של WD אך בגלל מחירם, מה שגורם לפופולריותם הנמוכה, אז גם זו לא ממש תחרות. ::)

פורסם

אתה משלם היום בין 3 ל5 שקל לג'יגה בדיסק הקשיח

זאת תוצאה ישירה של תחרות (ושל התפתחות טכנולוגית מן הסתם)

פורסם

כמו שפורסם בידיעון האתר,שני החברות הולכות זו ביד של השנייה לקראת 2006,מה לדעתכם זה יעשה לשוק ההארדיסקים,יפגע בו? או להפך יעודד אותו לצמוח ויוריד לנו את המחירים?

לפי דעתי האישית לא היה משתלם לMAXTOR לעשות את העיסקה הזו מלחתחילה,MAXTOR ידועה המון זמן בשוק (יותר מסיגייט) ומבחינה טכנולוגית אף עקפה אותה פה ושם (בעיקר בסיקורי הIDE) ;)

דעתכם? :)

פורסם

MAXTOR לא הייתה צריכה להסכים להצעה לפי דעתי,היא ידועה הרבה יותר מסגייט בהמון מקומות בעולם,ובהמון סיקורים שיצא לי לקרוא גם עקפה את סיגייט(בעיקר בסיקורי IDE)

פורסם

אתה טועה, סיגייט ידועה ועוד איך... לפחות כמו מקסטור אם לא יותר

PS

היה פה איזה איחוד נושאים, תשימו לב.

פורסם

שני החברות והלקוחות (אנחנו) יצאנו מורווחים, זה אומר שני יצרניות ענק בתחום הדיסקים הקשיחים משתפים פעולה, ירידת מחירים (מקסטור כבר הודיעה על ירידת מחירים בחצי השני של 2006)... אני לא יודע מאיפה הבאת "מקסטור לא היית צריכה להסכים.." איזה חיוך יש למנהלים שם אחרי שקנו אותם בבוחטה של כסף.

פורסם

השאלה עכשיו אם הם ישנו את שם המותג או ישארו בתור שני חברות נפרדות רק עם שיתוף פעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים