פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אסור לפרסם לינקים שכאלה בפורומים, הייתי משחק בזה.. אני מניח שאני היחיד שקורא חוקים, או היחיד שמיישם :\בכל אופן תנו לו קיק
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לא הבנתי כלוםמה זה קשור ללינק שהוא נתן ומה זה החרא הזה ואיך זה קשור לחוקים ?(באמת לא מבין , הסבר קצר יעזור)
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים לא הבנתי כלום מה זה קשור ללינק שהוא נתן ומה זה החרא הזה ואיך זה קשור לחוקים ? (באמת לא מבין , הסבר קצר יעזור) לא שיחקתי בזה אף פעם, אבל מחברים שלי אני מבין שהלינק הזה "תומך" כביכול במשתמש המסוים הזה. כלומר הוא מנצל את תמימותם של חברי הפורום למטרותיו האישיות. אבל, אולי הוא באמת רצה להמליץ לנו על משחק הרשת הזה, אך לא נתן כתובת רגילה לאתר אלה כתובת שתביא אותך לאותו המקום, רק שתוסיף לו קצת עזרה... אפשרות 1 היא הסבירה ביותר.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים הלינק הזה נותן כניסת חברים לאדם המסויים הזה..מסובך אין טעם לפרט. המשחק הוא משחק נהדר אני אישית משחק בו 3-4 חודשים..אזהרה הוא ממכר בטירוף!! עוד פרטים על המשחק כאן.. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?forum=1319 לינק למשחק hebrow.gindis.com תקראו הוראות וכולם מוזמנים!)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.