עבור לתוכן

קאזה לא עובדת... מה עושים?

Featured Replies

פורסם

ניסיתי כבר להתקין 2 גרסאות שונות של קאזה והתוכנה פשוט לא מתחברת אני מאשר אותה בפיירוול והכל אבל פשוט רשום conecting כל הזמן...

מה עושים? למישהו יש רעיון מה לא בסדר? אגב זה לא יכול להיות שום תוכנה שמפריעה וכלום כי רק פירמטתי תמחשב לפני יומיים..

תודה רבה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

דבר ראשון קאזה מאוד לא מומלצת. כמות הוירוסים, הרוגלות, וקבציי הזבל שמסתובבים ברשת ה-FastTrack היא עצומה.

אתה יכול באותה מידה להוריד וירוסים מהאינטרנט ולהתקין לך אותם על המחשב - תהיה לזה אותה תוצאה כמו שימוש בקאזה, וזה אפילו יירד מהר יותר.

אם אתה רוצה לשתף קבצים מומלץ שתשתמש באחת מתוכנות ה-MULE לסוגיהן (מבוססות על ה-DONKEY במקור) כגון E-MULE, וכמובן שבאחת מתוכנות

ה-TORRENT המומלצות דוגמת AZUREUS או BITCOMET, מה שבא לך.

לטעמי, להורדה של קבצים קטנים (חוקיים כמובן) עדיף החמור, ואילו לקבצים גדולים הטורנט למיניהם מומלצים יותר.

מדריכים לשתי התוכנות ניתן למצוא ברשת וכמובן גם מדריכים בעברית נכתבו - חפש ב-GOOGLE.

אם אתה ממש (אבל ממש!!) רוצה להתקין את הקאזה, נסה לבדוק שהפורטים של התוכנה פתוחים אצלך (במידה וקיים נתב), ושהספק לא חסם אותם אצלו (תרים טלפון לתמיכה הטכנית לבירור).

בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ושיתוף נעים.

פורסם

אם בכל זאת אתה רוצה להשתמש בקאזה תוריד את הקובץ הבא:

http://kazaa.down.co.il/KazaaNet.zip

ותריץ אותו..

זה קובץ שמעדכן את הרג'יסטרי ופותר את הבעיה.. :)

פורסם

לצוות hwzone שלום רב.

מזה הרבה זמן אני מסתובב באתרכם ובפורום המצויין שלכם ולא מבין דבר אחד.......

מדוע ולמה מדברים פה על emule ועל bitorrent ואסור לדבר על warez (ששששששש.........)

הרי כולם יודעים שדרך הemule עוברת כמות ע-צ-ו-מ-ה של מידע לא חוקי וכולם, אבל כולם עושים את זה......

אז מדוע שמישהו שואל על איך לעשות את התוכנות הורדה, לא שיתוף!!!!! תוציאו את זה מהראש, זה לא שיתוף, זו הורדה לא חוקית, התופעת לוואי של emule זה שיתוף קבצים לא חוקיים, אז למה אם מישהו שואל איך להעלות את המהירות אתם עונים לו ולא מעיפים לו את הצורה ה"לא חוקית" שלו הרחק מכאן, הא?????

אני אשמח לתשובה ברורה וטובה ולא איזה איום של "אתה תורחק מהפורום לשבוע" , תעשו מאמץ

תודה

פורסם

לצוות hwzone שלום רב.

מדוע ולמה מדברים פה על emule ועל bitorrent ואסור לדבר על warez (ששששששש.........)

הרי כולם יודעים שדרך הemule עוברת כמות ע-צ-ו-מ-ה של מידע לא חוקי וכולם, אבל כולם עושים את זה......

אז מדוע שמישהו שואל על איך לעשות את התוכנות הורדה, לא שיתוף!!!!! תוציאו את זה מהראש, זה לא שיתוף, זו הורדה לא חוקית, התופעת לוואי של emule זה שיתוף קבצים לא חוקיים, אז למה אם מישהו שואל איך להעלות את המהירות אתם עונים לו ולא מעיפים לו את הצורה ה"לא חוקית" שלו הרחק מכאן, הא?????

אני אשמח לתשובה ברורה וטובה ולא איזה איום של "אתה תורחק מהפורום לשבוע" , תעשו מאמץ

תודה

ואוווו יש לך אומץ של פסנטר אחי...אם אני הייתי מנהל הייתי בועט בך מהפורום שלי..בפורום שלי לא יהיו מרדנים קטנים.חחחח..אולי בגלל זה אני לא מנהל? :) :)

סתם אחי הכל באחווה..

פורסם

לצוות hwzone שלום רב.

תודה

כיוון שזה אתר חוקי .. הוא לא מעודד הורדת WAREZ אבל ! לא נאמר שום דבר

על הפעלת תוכנות .. (כמעט ולא משנה מאיזה סוג .. )

פורסם

אז למה אם מישהו שואל איך להעלות את המהירות אתם עונים לו ולא מעיפים לו את הצורה ה"לא חוקית" שלו הרחק מכאן, הא?????

ראשית יש לציין שאני לא קשור להנהלת האתר. ועכשיו אומר לך מה עלולה להיות התשובה הרשמית (שאולי בכלל לא תבוא - לפעמים עדיף להתעלם מאשר למשוך אש/דיון):

- בדיוק כפי שציינת, כי על רשת האימיול ועל ביטטורנט מורידים דברים חוקיים לחלוטין, אותם משתמשים שמורידים/משתפים תכנים חוקיים. השערת ברירת המחדל היא חף מפשע.

התשובה הלא רשמית: אתה צריך להבין, שהסיבה שלא מאפשרים לדבר על מעשים לא חוקיים באופן _ברור_ היא, שזה יביא לסגירת האתר או סתם בלאגן עם הרשויות. לעזור למישהו לקנפג אימיול כדי שיוריד תכנים "כלשהם" יותר מהר לא יגרום לשום בעיות אלא אם הוא מציין ספציפית שהוא צריך את המידע כדי לעבור על החוק (ואז תאמין לי שהם ימחקו לו את ההודעה).

בנימה יותר אישית - אין לי ספק שאין פה אפילו לא משתמש אחד בודד שאין לו תכנים לא חוקיים במחשב - קובץ MP3, תמונה, סרט, תוכנה מקורקת - מה שלא יהיה. גם אין שוטר בישראל שלא מוריד מוסיקה לא חוקית ברשת (אם יש לו מחשב)... כולם מפרים זכויות יוצרים. אבל גם כולם יודעים בדיוק איפה הקו עובר. רוצה לעשות דברים "אפורים" - תוסיף אנשים למסנג'ר שלך ודבר איתם שם "חופשי" (ללא צנזורה). בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

לא עובד לי הקובץ הזה שמשנה משהו ברגיסטרי ואין לי מושג איזה פורטים לפתוח כי בדיוק עם המחשב הזה עם המודם הזה עם הראוטר הזה ועם הווינדוס הזה שיש לי היום השתמשתי בקאזה אז איך זה הגיוני שזה לא עובד?

פורסם

http://filesharingplace.com/downloads/kazaa_lite_resurrection.php

תוריד את הגרסא הזאת

אם זה עדיין לא עובד תנסה להחליף NODE דרך תפריט FILE

אם זה לא עובד יש לינק אותו הדף לתוכנה שמעדכנת את הרשימת שרתים של קאזזה (KLR Connection Update)

פורסם

אוקיי זו בעיה שמבלבלת הרבה אנשים

קודם כל ... כדי למנוע כל סוג של וירוס תוריד את הגרסה שזה שמעליי נתן לך

את ה kazaa Lite Resurrection

אחרי שהתקנת אותה והגדרת אותה כרצונך תפעיל אותה .

זה רושם לך connecting למשך הרבה זמן ? יופי !

תמזער את החלון של הקאזה למשך 10 דקות ואז שתחזור אליו אתה כבר תוכל להשתמש בקאזה באופן רגיל .

בפעם הראשונה לוקח לקאזה כמה דקות להתחבר, החל מהפעם הבאה זה יהיה ממש מהיר עד שהיא תתחבר .

הורדה נעימה :)

נ.ב

למי שאמר שהאימיול וביטורנט טובים יותר - אני גם חושב שביטורנט טובה יותר אבל לשירים הקאזה לייט רסורקשן פשוט מעולה !

מורידה לי על 120-180 כל שיר .

לדעתי :

שירים - קאזה

סרטים , תוכנות, משחקים וכל השאר - ביטורנט

אם אתה רוצה להתאבד - אימיול

פורסם

נא לחזור לנושא הדיון. מי שלא יעשה כן יטופל בחומרה.

החומרה המדוברת, נרכשה מ-njoy? :silly:

נ.ב. תודה ל-tmadman ול-dror_gh על ההמלצה לקליינט קאזה. ב-ד-י-ו-ק חיפשתי משהו כזה למחשב חדש שאני מקנפג!

פורסם

watch it :nono:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים