פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר ידידי הלומד נהיגה על מכונית דיזל,איש חכם אמר פעםהפוסל במומו פוסל..בלי לזלזל בסוויפט שלי (שלי?)ואני רוצה לראות איזה אוטו א-ת-ה תקבל כשיהיה לך רשיון.אחת משלוש:אונו טורבו 94אקסנט אסטים 2001306XSI 98אני רוצה את השלישית
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים איגור חתיך שלי,התכוונתי איזה מכונית תהיה לך, פרטית, שתהיה רק שלך.אף אחד לא מעליב לי את הבובה. 8)לפחות אין לי יונדאי בתור אוטו משפחתי... :-X
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר אל תרד על היונהדאי היא גם משאית רכב שטח צוללת מטוס אופנוע אוהל שקשינה והרבה הרבה דברים אחרים (אוטו חברה - תודה לנטוויז'ן)
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים לא אמרת שיש לך אונו טורבו, איגור?יש לו אונו "טורבו" אפורה (כספוה אחרי ניקיון) של אבא שלווהיונדאי של אחותו שגרה בחיפה...
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים גם הפז'ו שלהמה זה משנה...אתה בטוח לא תקבל אף אחת מהמכוניות שלה....Dream On....נ.בבקשר לחתימה...מי שם ז*ן עליך? ;D
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים מחבר גם הפז'ו שלהמה זה משנה...אתה בטוח לא תקבל אף אחת מהמכוניות שלה....Dream On....נ.בבקשר לחתימה...מי שם ז*ן עליך? ;Dאחותי זה לא אח שלך אנחנו אוהבים אחד את השני
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים JUST FOR THE RECORD1.היונדאי קופה שמתלהבים ממנה היא עגלתית מאוד2.מבטאים את זה פורשה ולא פורש, וכל מי שאומר את זה אחרת, כנראה שלא תהיה לו כזאת.3.המכונית הטובה ביותר לשיפורים (בתחום התקציבי הסביר) היא הסיאט איביזה המשובחת, שהגיעו דגמים חדשים שלה לארץ בזמן האחרון4.דיזל הוא מנוע שמתבסס יותר על יעילות מעל ביצועים משום שהסולר מרוכז יותר ועולה פחות. הוא גם נחשב לאמין יותר מכיוון שהוא פועל בשתי פעימות בלבד במקום ארבע בבנזין.5.הבחירה בין גיר ידני ואוטומטי היא עניין של טעם אישי. לדעתי, בארץ, עם הכבישים הצפופים והפקקים הרבה יותר נוחה מכונית אוטומטית, למרות שידנית היא הרבה יותר מהנה
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים דווקא צריך לבטא את זה פורש, פורשה זה רק בישראלוחוץ מזה יש הבדל בין גיר ידני לאוטומט הרגיל מנצל את המנוע יותר טוב ונותן יותר ביצועים
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים דיזל לא עובד על 2 פעימות והוא מנוע אמין פשוט בגלל שהוא לא מגיע לסלד גבוהואז אין עומס על החלקים שלו
פורסם 2002 באוגוסט 3123 שנים גם הפז'ו שלהמה זה משנה...אתה בטוח לא תקבל אף אחת מהמכוניות שלה....Dream On....נ.בבקשר לחתימה...מי שם ז*ן עליך? ;Dאחותי זה לא אח שלך אנחנו אוהבים אחד את השנייש לנו אהבה קשוחהובכלל מה הקשר אני פשוט חושב לעצמי...למה שהיא תתן לך את האוטו שלה??????????????????????????כאילו מה? שהיא תשלם ביטוח,מיסים and shit.. ואתה פשוט תנהג בו????אני בטוח ואני מוכן להתערבות קטנה שהיא לא תתן לך את האוטו!אולי לנסיעה פה ושם וזהו...גורלך נחרץ לנסוע על פיאט אונו!!!!
פורסם 2002 בספטמבר 123 שנים JUST FOR THE RECORD1.היונדאי קופה שמתלהבים ממנה היא עגלתית מאוד2.מבטאים את זה פורשה ולא פורש, וכל מי שאומר את זה אחרת, כנראה שלא תהיה לו כזאת.3.המכונית הטובה ביותר לשיפורים (בתחום התקציבי הסביר) היא הסיאט איביזה המשובחת, שהגיעו דגמים חדשים שלה לארץ בזמן האחרוןלגבי אחד ושלוש, נכון. שתים, כותבים את זה עם E כמו שכותבים רנו renault... מבטאים את זה פורש.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.