פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים מי שלומד נהיגה / נוהג - על מה אתם לומדים/נוהגים אנא פרטו כי אני סקרןד"א - שכחתי לציין אני לומד על VW Golf 1.9TDI
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים תוסיף עוד פרמטר של מחיר השיעור...Seat Cordova 2000 1.8 Disel.70 ש"ח לשיעור.
פורסם 2002 באוגוסט 2723 שנים אז ככה:למדתי על פולספאגן ברוה 2001 TDI 1.9היום אני נוהג על:1.רנו מגאן מודל 97 1600 בנזין (שאוכלת הרבה דלק, למה אוטו לא נוסע על מייייייייייים?)12. פולספאגן גולף מודל 2000 מנוע 2000 סמ"ק! חייה רעה!!!!!!!! סוגרת את ה220 בכיף
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים רק ג'יפים! לא סובל מכוניות נמוכות, אלא אם הן מאובזרות בצורה לא נורמלית, או שיש להם תג מחיר של מעלה 300 אלף דולר....למדתי על hyundai galloperאו משהו כזה, אני נוהג על LAND ROVER, ועוד ג'יפ מחברת JEEP שכבר הזכרתי כאן בעבר. ולפעמים על הגולף של אחותי כשאין ברירה....
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים עוד 3 וחצי שנים אני ילמד נהיגה ;D אחרי הרשיון אני רוצה מכונית... הונדה סיוויק.... אבל מי דיבר על הפשוטות? Let the fast and the furious begin!@$@%#^^@
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים מחבר עוד 3 וחצי שנים אני ילמד נהיגה ;D אחרי הרשיון אני רוצה מכונית... הונדה סיוויק.... אבל מי דיבר על הפשוטות? Let the fast and the furious begin!@$@%#^^@כדי לסחוט ביצועים ברמה ספורטיבית מהסיווק אתה צריך להשקיע בה ימבה כסף
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אני לומד על :VW Golf 1.9TDI במחיר של 110 ש"ח לשיעור כפול (של שעה) כלומר 55 ש"ח לשיעור. והנה האוטו שעליו אני לומד נהיגה (עם קצת שינויים שגם אני הייתי מוסיף.....) ..ובקרוב גם CEREAL KILLER יתחיל ללמוד עליו : (איזה מותק אה?)
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים עוד 3 וחצי שנים אני ילמד נהיגה ;D אחרי הרשיון אני רוצה מכונית... הונדה סיוויק.... אבל מי דיבר על הפשוטות? Let the fast and the furious begin!@$@%#^^@ כדי לסחוט ביצועים ברמה ספורטיבית מהסיווק אתה צריך להשקיע בה ימבה כסף אני מתחיל לחסוך...
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים והנה האוטו שעליו אני לומד נהיגה..ובקרוב גם CEREAL KILLER יתחיל ללמוד עליו : (איזה מותק אה?) You wish.. אתה הולך ללמוד על מונית, לא פחות ולא יותר.
פורסם 2002 באוגוסט 2823 שנים אה?? על מונית...? מה אני ניראה לך..ואני לא הולך ללמוד אני כבר לומד..ובקרוב יש טסט.... האוטו שעליו אני לומד הוא: VW Golf 1.9TDI והאוטו הזה הוא הכי קרוב שיכול להגיע לאמיתי לא?? ) מה זה משנה העיקר שאני כבר אסיים עם הלימודים ואתחיל לקרוע את הכבישים :auto:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.