עבור לתוכן

"וכבר היום אנו עדים לגסיסתם של מעבדי האת'לון". האמנם?

Featured Replies

פורסם

הוא יתמוך גם באפיקלוציות של 32 ביט...

• תגובות 47
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון אבל עדיין מבחינה כספית...אני לא רואה את עצמי מחליף את כל המערכת.

פורסם
  • מחבר

האם מעבדי הבארטון שיצאו יוכלו להתאים ללוחות של אתלון אקס-פי?

אני מתכוון על אילו של ערכת השבבים KT333 (יותר נכון VRXP) והאם זה בכלל משנה איזה ערכת שבבים?

פורסם

לא.

הברטונים פועלים ברוחב פס של 166MHz (כלומר 333MHz DDR) והלוחות הקיימים נותנים רק 133MHz באס למעבד...

פורסם

Tzion, זה תלוי איזה Revision של הלוח וזה הולך להיות כל לוח אינדיבידואלית, למרות שאין סיבה שלוח התומך בT-Bred B לא יתמוך גם בBarton.

לכל אלה שמעלים פה את הנושא של הHammer וה64ביט הם שוכחים שאלו מעבדים שבתחילה יהיו מיועדים לתחנות עבודה כבדות/שרתים קלים, ולא לשוק הביתיה. אז אנא.

פורסם

לא.

הברטונים פועלים ברוחב פס של 166MHz (כלומר 333MHz DDR) והלוחות הקיימים נותנים רק 133MHz באס למעבד...

תתפלא, אבל רב הלוחות של הKT33 הם בעלי מחלקים לAGP והPCI שמאפשרים להם לעבוד ב166 בלי שום בעיה. זה תקף רק לגבי הABIT והEpox ב100 אחוז, ובג'יגה בית7vrxp יש מקום לג'מפרים אבל לא מלחימים אותם במפעל, אולי בRevים יותר חדשים כן, אבל כרגע לא.

פורסם
  • מחבר

לא.

תתפלא, אבל רב הלוחות של הKT33 הם בעלי מחלקים לAGP והPCI שמאפשרים להם לעבוד ב166 בלי שום בעיה. זה תקף רק לגבי הABIT והEpox ב100 אחוז, ובג'יגה בית7vrxp יש מקום לג'מפרים אבל לא מלחימים אותם במפעל, אולי בRevים יותר חדשים כן, אבל כרגע לא.

אני מתכוון לGA-7VRXP REV 2. האם יהיה אפשר להרכיב עליו בארטון 3000+?

סלחו לי על בורותי אבל מה זה T-BRED B? והאם הVRXP תומך בו?

פורסם

T-Bred B זה T-Bred שעשו לו מקצה שיפורים בCore בשביל להגיע למהירויות גבוהות יותר.

ככל הנראה הBarton לא יעבוד עם 7VRXP Rev 2, אלא אם כן ללוח יש את הג'מפרים שמאפשרים את הDeviders לAGP והPCI במהירות אפיק של 166- מה שאין ללוחות האלה למיטב ידיעתי, והאופציה היא או להלחים כאלה או לקוות לREV שכן יהיה לו אותם. אם היצרן לא שם, ככל הנראה הוא לא יתמוך בBarton, שיעבוד אך ורק במהירות אפיק של 333(166).

פורסם
  • מחבר

T-Bred B זה T-Bred שעשו לו מקצה שיפורים בCore בשביל להגיע למהירויות גבוהות יותר.

ככל הנראה הBarton לא יעבוד עם 7VRXP Rev 2, אלא אם כן ללוח יש את הג'מפרים שמאפשרים את הDeviders לAGP והPCI במהירות אפיק של 166- מה שאין ללוחות האלה למיטב ידיעתי, והאופציה היא או להלחים כאלה או לקוות לREV שכן יהיה לו אותם. אם היצרן לא שם, ככל הנראה הוא לא יתמוך בBarton, שיעבוד אך ורק במהירות אפיק של 333(166).

יש לי כמה שאלות:

1) איזה מעבדים "משתמשים" בטי-ברד ואיזה בטי-ברד B?

ושוב, האם הVRXP תומך גם בטי-ברד בי?

2) זה מסובך להלחים לו גמפרים כאלה?

3) "אם היצרן לא שם, ככל הנראה הוא לא יתמוך בBarton" ז"א שעדיין יש סיכוי שהוא כן יתמוך? ::)

4) האם לEPOX EP-8K5A3 יכול לתמוך בבארטון?

תודה רבה רבה!!! :):hi::jump:

פורסם

יש לי כמה שאלות:

3) "אם היצרן לא שם, ככל הנראה הוא לא יתמוך בBarton" ז"א שעדיין יש סיכוי שהוא כן יתמוך? ::)

1. זה מעבדים, אין מעבדים שמשתמשים, כל המעבדים שמעל 2200+ זה T-Bred, וAMD תיכננה, אני לא יודע אם זה יצא אל הפועל כבר להוציא T-breds גם למהירויות 1600 ו1800, אבל לא נראה לי שזה יצא. שים לבTBRED ולא TBIRD(האחרון ישר יותר).

מבחינת הגיון, הוא אמור לתמוך לפחות הRev 2 אני ידוע שעובד עם A ואין סיבה שלא יעבוד עם הB, על בעיות כאלה שמעתי רק על לוחות של ABIT מREV 1.1 ומטה - אז יכול להיות שיהיו בעיות גם עם עוד יצרנים, צריך לחכות ולראות. פשוט עד שדברים מגיעים לארץ....

2. תלוי למי, בשבילי זה לא יהיה. בשביל משתמש לא מיומן כן, כי צריך מלחם Micro שרק אם במקרה יש לך זה שווה את ההשקעה.

3. יכול להיות בRev חדשים יותר שיכללו את שני הג'מפרים האלה. הבעיה היחידה שאני רואה שתמנע את ההתנקנה של הברטון על ה7vrxp זה לא בעיה של מתח אלא הבעיה שהוא לא תומך באפיק של 166(333) והברטון יעבוד רק באפיק כזה ולא למטה, אלא אם כן AMD תחליט ל"צ'אפר" לקוחות עם לוחות ישנים ולהוציא את המעבד גם במהירות של 133(266) כמו שהיה עם הThunderbird בזמנו שהיו ל100 ו133.

4. בהחלט. אבל כבר שווה לך לקחת את ה8k5a2 שזה אותו לוח רק בלי בקר הRAID העצום שיש לזה עם ה3.

פורסם
  • מחבר

יש לי כמה שאלות:

1. זה מעבדים, אין מעבדים שמשתמשים, כל המעבדים שמעל 2200+ זה T-Bred, וAMD תיכננה, אני לא יודע אם זה יצא אל הפועל כבר להוציא T-breds גם למהירויות 1600 ו1800, אבל לא נראה לי שזה יצא. שים לבTBRED ולא TBIRD(האחרון ישר יותר).

מבחינת הגיון, הוא אמור לתמוך לפחות הRev 2 אני ידוע שעובד עם A ואין סיבה שלא יעבוד עם הB, על בעיות כאלה שמעתי רק על לוחות של ABIT מREV 1.1 ומטה - אז יכול להיות שיהיו בעיות גם עם עוד יצרנים, צריך לחכות ולראות. פשוט עד שדברים מגיעים לארץ....

2. תלוי למי, בשבילי זה לא יהיה. בשביל משתמש לא מיומן כן, כי צריך מלחם Micro שרק אם במקרה יש לך זה שווה את ההשקעה.

3. יכול להיות בRev חדשים יותר שיכללו את שני הג'מפרים האלה. הבעיה היחידה שאני רואה שתמנע את ההתנקנה של הברטון על ה7vrxp זה לא בעיה של מתח אלא הבעיה שהוא לא תומך באפיק של 166(333) והברטון יעבוד רק באפיק כזה ולא למטה, אלא אם כן AMD תחליט ל"צ'אפר" לקוחות עם לוחות ישנים ולהוציא את המעבד גם במהירות של 133(266) כמו שהיה עם הThunderbird בזמנו שהיו ל100 ו133.

4. בהחלט. אבל כבר שווה לך לקחת את ה8k5a2 שזה אותו לוח רק בלי בקר הRAID העצום שיש לזה עם ה3.

הורג אותי איך אתה עומד בקצב? :o :biggthumpup:

אתה כבר מחזיק אותי ער חצי שעה!

אז שוב פעם:

1) 1600-2200=T-BRED

מעל 2200 (באס 133)=T-BRED B

אני צודק? :P וגם ה-TBIRD זה סוג של ליבה??

2) OK

3) לפי מה שאתה אומר, כרגע הבארטון לא יפעל על VRXP?

4) מה רע בבקר רייד??? ??? :-\

פורסם

אני יכול בלוח מבוסס KT333 שלי לשנות ל166 באס בביוס...אני יכול לשים ברטון.

פורסם

היצרן של הלוח תמיד יכול לדפוק לך את התוכנית פשוט בכך שלא ישחרר עדכון ביוס שיכיר במעבדים החדשים, זה עד כדי כך פשוט.

כידוע יצרני לוחות אם מעדיפים למכור לך לוח חדש....

העובדה היא שגם אין סיבה שכל לוח KT133A לא יתמוך ב T-BRED אבל עובדה שלא דאגו שיתמכו (או שדאגו שלא יתמכו, איך שמסתכלים על זה).

יש לקוות שהם לא יתנהגו כמו אינטל בתחום הזה וכן יאפשרו את זה.

פורסם
  • מחבר

איזה לוח יש לך?

נכתב ע"י amiram

היצרן של הלוח תמיד יכול לדפוק לך את התוכנית פשוט בכך שלא ישחרר עדכון ביוס שיכיר במעבדים החדשים, זה עד כדי כך פשוט.

אז מה שצריך כדי שהלוח יתמוך זה ביוס שתומך??!! :s05:

ואלתון, לא הבנתי אותך שאמרת שעדיף לקחת את הלוח בלי הבקר רייד? :P

פורסם

ok

אני חושב שAMD לא גוססים, לא גססו, והם לא יגססו אף פעם...

הם פשוט הגיעו מתים,

היה להם חום גבוהה, שהם פשוט נמסו...

70 מעלות...

אם עדין לא קנית , אני עדין חושב שכדאי לך יותר את הפנטיום 4, כי הוא פשוט בריא!!

ויש לו היום גם תמיכה ב 533 MHZ

ויש לו מלא יתרונות על האטלונים, 512 KB ואני יכול להוסיף עוד מלא...

אני אומר לך , כשאינטל, הרופאים הכי טובים באזור, אומרים לך שהמעבד בריא,

זה אומר שהוא גם מחוסן, ויחזיק לך להרבה זמן!!

מסקנה:

לקנות רק מעבדים בריאים- וברגע שיהיו כאלה לAMD אז תוכל ליקנות גם AMD אם אתה כל כך אוהב את השם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים