פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים ראיתי פה כבר שאנשים רשמו שיש להם אותה בעיה כמו שלי ניסיתי לעשות מה שרשמו שם וזה לא הלך.אז ככה.....כל פעם שאני עושה משהו שנחשב "כבד" כמו למשל קיבוץ של קובץ ששוקל 300 מגהאו שניונת לפני שאני מסיים להוריד סרט או לפעמים סתם ככה הוא פשוט נתקע פשוט קופא והאפשרות היחידה זה לעשות ריסטרט.בדקתי רגולות ווירוסיםבדקתי זיכרונותשום דבר לא עובד....מה עושים????תעזרו לי?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים בדקת טמפ'..???בדקת זיכרונות עם MEMTEST..(ציינת שבדקת אבל לא ציינת איך..)???
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר בדקתי את הדברים האלו עם אוורסטוהכל בסדראבל יש משהו מוזר המאוורר של המעבד זה מקורי של אינטלוהוא מסתובב ממש לאט 1070 RPM.....
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אם זה עומד על 48 אז הבעיה לא בטמפ'אני ממליץ שתבדוק את הזכרונות עם ממטסט כדי להיות בטוח שהכל בסדר
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תוכנה שבודקת את הזיכרונות..http://www.memtest86.com/תעשה חיפוש לגבי התוכנה באתר תמצא הרבה מידע..
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר סתם שאלה שמסקרנת אותי ...מה אתה חושב על מעבדים של AMD ?כי ראיתי שלך יש מעבד של אינטל....
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים a-gold במקום לרשום עוד הודעה..(או בגדול להקפיץ..)תעשה עריכה להודעה הקודמת ותוסיף מה שיש לך להוסיף..יש לך כמה אופציות או לעשות בוט מדיסקט או מCDROM..(תוריד תקובץ שאתה רוצה FLOPPY/CDROM..מהאתר..)ולגבי אינטל או AMD זה כבר שייך לתרד אחר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.