פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אבא שלי טס לארה"ב ואני במקרה זקוק לגויסטיק איכותי וטוב. ראיתי בamazon כל מיני ג'ויסטיקים אך אין לי מושג מה שווה ומה לא. אני יודע בבירור שאני רוצה SAITEK אבל לא יודע איזה. אני מעדיף עם כמה שיותר אופציות ופונקציות במחיר טוב. התקציב הוא בערך 300 - 500 שקל בארץ - דבר שיוצא 30-60 דולר בחו"ל (כי בחו"ל זול!).אז מה אתם מציעים? (אני מעדיף עם כמה שיותר תכונות כמו רטט - אם קיים דבר כזה, ודיוק רב...).*** שמעתי ש logitech זה לא משהו ולכן אני מעדיף SAITEK. אם קשה לכם לא להמליץ לי על logitech תמליצו, אך תתיחסו גם לSAITEK.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מדובר בסימלטור של מטוסי נוסעים נכון? כי אם כן ג'ויסטיק בסגנון כמו בתמונה יתאים יותר למשחק והרבה הרבה יותר מהנה (מניסיון, כי יש לי כזה).
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים זה יתאים רק למטוסי נוסעים?סליחה שאני גונב את הת'רד אבל אפשר אולי המצלמה לג'ויסטיק למטוסי קרב? נגיד כמו בBF2?
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זה מותאם למטוסי נוסעים.אפשר לשחק עם זה עם מטוסי קרב אבל זה פשוט לא נוח.זה יתאים למטוסי קרבhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1445&products_id=8735
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים וואו תודה הוא באמת מרשים + הוא מתאים לשמאליים כמוני מה שמוזר זה שאני שמאלי בכתיה וגו'סטיק, אכילה וכו' אבל בעכבר אני ימני חח ;D
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים BF2 לא נקרא סימולטור טיסה.LOCK ON ו FLIGHT SIMULATOR למיניהם כן נקראים סימולטורים
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני יודע, לא אמרתי שזה סימולטור, פשוט יש שם מטוסים\מסוקים אגב, ראיתי סקירה לפני דקות אחדות שמישהו בדק את הג'ויסטיק הנל בBF 1942 וזה היה מעולה. חוץ מזה אני מאוד אוהב סימולטורים, היה לי פעם אחד GATEXXX משו כזה, סתם פשוט, דפוק ומגעיל ואני בהחלט אשמח לאחד חדש
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר תודה! נראה לי אני אקח את ה:SAITEK CYBORG EVO FORCEהוא עולה רק 50 דולר בחו"ל... בטח שווה את זה... ואני הולך לשחק בlock-on...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.