עבור לתוכן

UPLOAD גבוה - האם שווה כבר להתחבר ל-HOT או שכדאי להמתין . . .

Featured Replies

פורסם

היי

אני מת כבר לעבור לחיבור UPLAOD גבוהה ואני חושב שעדיין זה יקר.

300+- לספק + תשתית (HOT).

האם כדאי להמתין קצת מכיוון שאני רואה שאין תזוזה במחיר כמו שחשבנו

לבזק אין אין עדיין תשובה לכך.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

תודה

פורסם

יש גם אופציה קצת יותר זולה 130 להוט לא יודע כמה לספק ואתה מקבל 1.5/512 במקום ה2/1...

ועד כמה שאני יודע הספק אינטרנט לא מגביל את העלאה רק הספק תשתית ככה שאני לא בטוח שאתה צריך בכלל לשלם יותר לספק אינטרנט...

פורסם

מי חשב שתהיה תזוזה כלכך גדולה.. מן הסתם יקח עוד כמה חודשים עד שזה יהיה משתלם..

פורסם

חבילה של 2MB/1MB באמת לא משתלמת היום! 300 ש"ח להוט, ועוד 150 ש"ח בערך לספק.

אבל לבנתיים תסתפק בחבילה של 1.5MB/512K ב-300 ש"ח (ספק+תשתית), מחיר יותר הגיוני ומהירות ההעלאה גם מהווה שיפור גדול!

אני עומד לעבור לחבילה הזאת בתחילת החודש הבא, כשאקבל את המשכורת הראשונה מהעבודה.

ועד כמה שאני יודע הספק אינטרנט לא מגביל את העלאה רק הספק תשתית ככה שאני לא בטוח שאתה צריך בכלל לשלם יותר לספק אינטרנט...

יש כמה ספקיות שכן מגבילות את המהירות, אבל אני יודע בוודאות שבזק-בינלאומי לא מגבילה את המהירות (בכבלים), עובד שם כתומך טכני.

פורסם

ממש מחירים הגיוניים... בשוייץ אתה מקבל 10MBIT בשביל איזה 20$ לחודש או פחות..

פורסם

תקרא טוב!

כתבתי שמחיר החבילה 1/512,יותר הגיוני מהחבילה 2/1MB...לא ציינתי בשום מקום שהמחיר באופן כללי הגיוני למדי!

ועד שהמצב בארץ יהיה כמו בשוויץ יעבור הרבה זמן! אבל בעוד שנה-שנה וחצי כמעט מחירי החבילות האלה יהיה בדיוק כמו חבילות ה-1.5/2MB עם העלאה רגילה.

אני עדיין זוכר את חבילת ה-1.5MB/9K שעלתה 400 בזמנו!

פורסם

אתה רציני ??? איך זה יכול להיות??ולמה ההפרשים בין המחירים של החבילות כל כך גדולים?

פורסם

מאיפה לי, אולי השוק יותר מתקדם, יותר תחרותי, תשתית יותר טובה...

פורסם

אוקי, לידיעת כולם!

ספקית בזק בינלאומי מחוייבת לעבוד עם חברת HOT עפ"י חוק בחיבור ללא חייגן, כלומר החיבור לרשת האינטרנט עובר אך ורק דרך תשתית HOT אך בזק בינלאומי מקצה ל HOT כתובת IP לוגית חוקית לגלישה.

אם חשבתם לעבוד על הספקית ולשלם רק ל-HOT על תשתית יותר מהירה זה לא יעבוד, מכיוון שספקית האינטרנט שולחת קובץ TFTP ל-HOT (במקרה של בזק בינלאומי חובה!) ומעדכנת את HOT על חבילת השירות.

באם אתם מחוברים עם חייגן אתם חייבים לשדרג את שני הצדדים (HOT, ספקית האינטנט) כי זה יגלוש לכם על הנמוך מבין השניים.

פורסם

כמה שטויות בהודעה אחת

ובכלל מה הקשר לנושא האשכול?

אוקי, לידיעת כולם!

ספקית בזק בינלאומי מחוייבת לעבוד עם חברת HOT עפ"י חוק בחיבור ללא חייגן, כלומר החיבור לרשת האינטרנט עובר אך ורק דרך תשתית HOT אך בזק בינלאומי מקצה ל HOT כתובת IP לוגית חוקית לגלישה.

אין שום חוק שמחייב את זה

הן עובדות ככה לפי סיכום ונוחות שלהן בלבד

אם חשבתם לעבוד על הספקית ולשלם רק ל-HOT על תשתית יותר מהירה זה לא יעבוד, מכיוון שספקית האינטרנט שולחת קובץ TFTP ל-HOT (במקרה של בזק בינלאומי חובה!) ומעדכנת את HOT על חבילת השירות.

באם אתם מחוברים עם חייגן אתם חייבים לשדרג את שני הצדדים (HOT, ספקית האינטנט) כי זה יגלוש לכם על הנמוך מבין השניים.

מי חשב לעבוד?

ומותר לי לקנות תשתית יותר מהירה, נכון שיהיה לי לפי האיטי אבל מה הקשר?

בכלל כל נושא ההודעה הוא אם לקנות תשתית וחיבור יותר מהיר מבחינת UPLOAD והספקית לא מגבילה את זה

אף ספקית!

פורסם

למה לגרור את הדיון למחוזות רחוקים? :nixweiss:

פורסם

אתה רציני ??? איך זה יכול להיות??ולמה ההפרשים בין המחירים של החבילות כל כך גדולים?

כי בשוויץ אין לך פיגועים ורקטות ופינויים. אבל זה כבר דיון אחר.

פורסם

למה לגרור את הדיון למחוזות רחוקים? :nixweiss:

כדי שאנשים יכנסו לפרופורציות על איך עובדים עלינו... (ודווקא אנחנו מדינה עם אחוזי חדירה גבוהיים של שוק ה BROADBAND).

פורסם

אוקי, לידיעת כולם!

כל כך הרבה שטויות

כשאתה מחובר בחיבור ללא חייגן בכבלים (MPLS) אתה עובר דרך שרת של הספקית שלך שיושב בחברת הכבלים ולא מגביל אותך לפי ההגדרות "מנוי" שלך בספקית אלא מגביל אותך לפי הגדרת המנוי שלך בכבלים

אי לכך ובהתאם לזאת, אם אתה בלי חייגן , לא משנה באיזה ספקית -

ותגדיל UP או DOWN או את שניהם בהוט, המהירות שלך תגדל ולא תצטרך לשלם לספקית נקודה, מנסיון, ומנסיון של אחרים

לצורך העניין אתה יכול לבקש מהספקית להעביר אותך לחבילה הכי זולה שיש להם (אפילו 256) כל עוד ישאירו אותך בחיבור ללא חייגן

ולאחר מכן להגביר את הקצב בהוט לכמה שרק רוצים (כמובן, זה עדיין בתשלום, אלא אם כן נכנסתם לעולם המאוד לא חוקי של פריצת מודמי כבלים)

זאת , בין היתר היא גם אחת הסיבות שכבר בהרבה ספקיות , חיוג ללא חייגן הפך לטאבו ולא נותנים אותו בכזאת קלות, או ללא סיבה טובה

וצריך להמציא כל מיני תירוצים (יש לי ראוטר שלא יודע לחייג בלה בלה בלה,

יש לי מקינטוש ישן ואני לא רוצה לשלם עבור תוכנת חיבור מיוחדת... וכו', תנו לי בלי חייגן)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים