פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים יש לי כרטיס 6800 רגיל של לידטק שפתחו לי ל-16 צינורות יש לי בעיות טקסטורה ואני מעוניין להחזירו למצב המקורי12 צינורות עיבוד איך אני עושה זאת הבנתי שמשתמשים עם תוכנת RivaTuner הצינורות צרובים בביוס איך אני מחזיר למצב המקורי תודה רבה לעוזזרים!!והאם בעיות הטקסטורה יעלמו אם אחזיר את הכרטיס למצבו המקורי?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר הכרטיס לא באובר והטמפרטורה במנוחה ליבה 51 מעלות והטמפרטור מקיפה 33 מעלותבמאמץ תוסיף 10 מעלות גם לליבה וגם למקיפה.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים איזה גירסא יש לך?ל6800 אמור ליהיות 16 צינורות(לירסאת האולטרה)כך שזה גם תלוי איזה גירסא יש לךהטמפ' יחסית טובותדיי מוזרבהגדרות של הכרטיס מופעלים הפילטרים?
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים מחבר יש למישהוא מושג למה יש לי בעיות טקסטורה ואיך אפשר לפתור זאתסגרתי תצינורות ל12 ואת הויטריקס ל5
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זה מאוד מוזרהבעיות יכולות לבוא מהמעבד אחיתביא תקלוקים של המעבדאת הוולט שלו ואת הטמפ
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים זה מאוד מוזרהבעיות יכולות לבוא מהמעבד אחיתביא תקלוקים של המעבדאת הוולט שלו ואת הטמפבעיות טקסטורה לא יכולות לבוא מהמעבד ! תבדוק טמ''פ
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים כמו שאמרו פה תעשה דאונלוק זו כנראה הבעיה, אבל אם זה בקשר לצינורות אז תצרוב את הביוס הקודם.דרך אגב אני מקווה שהכנת גיבוי של הביוס הקודם...
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים די , המון אנשים פה לא יודעים על מה הם מדברים וזורקים שטויות, הכרטיס בא עם 12 צינורות , אז אם הוא אומר שיש לו 16 והוא רוצה לסגור סימן שאו שהוא פתח אותם או שהוא קיבל את הכרטיס איכשהו פתוח (חומרתית או דרך הביוס) .. ולמי שלא יודע , יש הבדל בין ארטיפקטים לבין בעיות בטקסטורה עקב צינורות פגומים - ומה שהוא אמר שיש לו בעיות בטקסטורות , לכן תנסה לסגור דרך RIVA TUNER אם תרצה תפנה אליי בפרטי אני יעזור לך. אין שום קשר לטמפ' הטמפ' שהוא ציין נורמאליות לחלוטין
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים תכנס ל-RivaTuner תגש ל-Low level system settings משם ל-NVStrap driver ותלחץ על Uninstall.במידה שזה לא עובד גש פיזית ל-Customize באותה לשונית ותוריד את הסימון מה-Units שנקוב שהם HW Masked.בהצלחה.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים מחבר תכנס ל-RivaTuner תגש ל-Low level system settings משם ל-NVStrap driver ותלחץ על Uninstall.במידה שזה לא עובד גש פיזית ל-Customize באותה לשונית ותוריד את הסימון מה-Units שנקוב שהם HW Masked.בהצלחה.עשיתי את הפעולה הזאת במצב של 12 צינורות פתוחים וזה החזיר לי את הצינורות ל16 כנראה שהביוס שלי צרוב?מה אני צריך לעשות, לצרוב ביוס מחדש למקורי זה יפתור את הבעייה?ואם כן איך??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.