פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים 3CRWE554G72 3ComWRT54G Linksys שניהם תומכים באבטחות:WEP 128bitWPA 256bitעדיף להפעיל WPA לאבטחה מירבית
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר יWRT54G Linksys WEP 128bitWPA 256bitתודה על התגובה אפשר לקבל קישורעוד הצעות יתקבלו בברכה
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אפשר לקבל קישורhttp://zap.co.il/models.asp?Sog=C-wireless&DB173547=173558
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים תקשיב אחי, קניתי לפני כמה ימים נתב של linksys WRT56G וכרטיס רשת USB NETGEAR WG111הרשת הביתית שלי עובדת מצוין, התפריט של הראוטר מאוד נוח להבנה וה setup wizard גם יעשה לך את כל העבודהבעצמו.שני הרכיבים מותאמים לתקן G ולמרות שה linksys לא עובד כל כך טוב אם התקנים אחרים (a, b...) בהתקן Gהוא הכי טוב שיש בין כל הראוטרים הממוצאים (עשיתי מחקר מקיף על הרבה סוגי ראוטרים לפני שבחרתי לקנות אתה linksys גם הביקורות עליו היו מצוינות וגם בדיקות המעבדה שראיתי באינטרנט (כנס לאתר www.shopper.com)אם אתה רוצה הוכחות.בכל אופן זאת המלצתי, כל הרכישה דרך אגב עלתה 713 ש"ח כולל הובלה הבייתה.
פורסם 2005 בדצמבר 1919 שנים אני הייתי ממליץ לך בשקט על הנתבים של COMPEX. אני מתקין די הרבה כאלה לאחרונהת פשוט סוסי עבודה . קליטה מצויינת כולל בממ"ד, 2 יציאות USB לחיבור מדפסת ודיסק קשיח (כן , הלקוחות שמחים על האופציה של דיסק מרכזי לילדים שם הם שמים את כל הזבל שמורידים מהאינטרנט, במשוקם מרוכז). אבטחת מידע ויציבות מעולים. במבצע אפשר לקנות אותו : NP27G + כרטיס רשת . אם אתה כזה לארג' , עד 800 ש"ח, לך על הדגם שלהם NP28G , עם 4 יציאות USB וקצב העברת נתונים של 108Mb. עובדים בכבלים מצויין עם PPTP , ו-L2TP ישוחרר תוך ימים ספורים (כך דברי היבואן). בקיצור נתב מצויין.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים הלינקסיס עושה בעיות בארץ, אם אתה בADSL PPOE אז הוא עלול לעשות לך בעיות של פרופיל סינכרון, בד"כ אפשר לפתור את זה ע"י כיבוי הDHCP של המודם.בL2TP הוא לא מתחבר לשום חברת כבלים בארץ.בPPTP עושה בעיות ומתחבר רק לחלק מהחברות.בקיצור , אם יש לך אדסל עם אלקטל שחור חמש נורות אמור לעבוד סבבה עם PPTP, אם אתה בכבלים, רוב הסיכויים שתאלץ לעבור ללא חייגן.
פורסם 2005 בדצמבר 2019 שנים אני עובד עם linksys WRT56G. קניתי בארה"ב בפחות מ 250 ש"חאני עובד ב PPOE. לא היו לי אף פעם בעיות איתו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.