עבור לתוכן

צריך המלצה לנתב אלחוטי בתקן G שתומך חיבור כבלים וחיבור ADSL עד 800 ש"ח

Featured Replies

פורסם

כמובן בעל יכולות אבטחה והצפנה טובות

פורסם

3CRWE554G72 3Com

WRT54G Linksys

שניהם תומכים באבטחות:

WEP 128bit

WPA 256bit

עדיף להפעיל WPA לאבטחה מירבית

פורסם
  • מחבר

י

WRT54G Linksys

WEP 128bit

WPA 256bit

תודה על התגובה

אפשר לקבל קישור

עוד הצעות יתקבלו בברכה

פורסם

תקשיב אחי, קניתי לפני כמה ימים נתב של linksys WRT56G וכרטיס רשת USB NETGEAR WG111

הרשת הביתית שלי עובדת מצוין, התפריט של הראוטר מאוד נוח להבנה וה setup wizard גם יעשה לך את כל העבודה

בעצמו.

שני הרכיבים מותאמים לתקן G ולמרות שה linksys לא עובד כל כך טוב אם התקנים אחרים (a, b...) בהתקן G

הוא הכי טוב שיש בין כל הראוטרים הממוצאים (עשיתי מחקר מקיף על הרבה סוגי ראוטרים לפני שבחרתי לקנות את

ה linksys גם הביקורות עליו היו מצוינות וגם בדיקות המעבדה שראיתי באינטרנט (כנס לאתר www.shopper.com)

אם אתה רוצה הוכחות.

בכל אופן זאת המלצתי, כל הרכישה דרך אגב עלתה 713 ש"ח כולל הובלה הבייתה.

פורסם

אני הייתי ממליץ לך בשקט על הנתבים של COMPEX. אני מתקין די הרבה כאלה לאחרונהת פשוט סוסי עבודה . קליטה מצויינת כולל בממ"ד, 2 יציאות USB לחיבור מדפסת ודיסק קשיח (כן , הלקוחות שמחים על האופציה של דיסק מרכזי לילדים שם הם שמים את כל הזבל שמורידים מהאינטרנט, במשוקם מרוכז). אבטחת מידע ויציבות מעולים. במבצע אפשר לקנות אותו : NP27G + כרטיס רשת . אם אתה כזה לארג' , עד 800 ש"ח, לך על הדגם שלהם NP28G , עם 4 יציאות USB וקצב העברת נתונים של 108Mb. עובדים בכבלים מצויין עם PPTP , ו-L2TP ישוחרר תוך ימים ספורים (כך דברי היבואן). בקיצור נתב מצויין.

פורסם

הלינקסיס עושה בעיות בארץ, אם אתה בADSL PPOE אז הוא עלול לעשות לך בעיות של פרופיל סינכרון, בד"כ אפשר לפתור את זה ע"י כיבוי הDHCP של המודם.

בL2TP הוא לא מתחבר לשום חברת כבלים בארץ.

בPPTP עושה בעיות ומתחבר רק לחלק מהחברות.

בקיצור , אם יש לך אדסל עם אלקטל שחור חמש נורות אמור לעבוד סבבה עם PPTP, אם אתה בכבלים, רוב הסיכויים שתאלץ לעבור ללא חייגן.

פורסם

אני עובד עם linksys WRT56G. קניתי בארה"ב בפחות מ 250 ש"ח

אני עובד ב PPOE. לא היו לי אף פעם בעיות איתו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים