פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים שלום קיבלנו עבודה מסכמת לעשות טופס עם בדיקת תקינות לכל התאים בג'ווה סקריפט, עכשיו כשחשבתי על רעיונות לכתובת ומספר דירה עשיתי אותם בשתי תאים נפרדים וכך את הכתובת אני יוכל לבדוק שאין מספרים ואת המספרים אני יוכל לבדוק עליהם שאין אותיות אבל לא כל כך הלך ניסיתי לעשות דבר כזה(בכתובת עצמה): if(!isNaN(h)) עכשיו הבעיה פה היא שאם המשתמש מכניס לדוגמה את הכתובת ביא7ל1יק אז הטופס לא מציג שום שגיאה...רק אם מכניסים לו אך ורק מספרים רק אז הוא מציג שגיאה איך ניתן לעשות את הבדיקה? תודה מראש לעוזרים. ודבר שני אם אני רוצה לשנות את הצבע רקע וכו' ב-<input...> מה הצורת כתיבת עם style? כלומר <input type=.... style="...." איזה פקודות אפשריות לעיצוב ה-input אני יכול להכניס ב-style ? תודה מראש לעוזרים.
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים בשביל לבדוק שדות טקסט ב HTML אתה חייב להשתמש ב regular expressionלדוגמא, זה regular expression שבודק האם יש בשדה רק ספרות! var re = /[^0-9]/;111 var int_search = str_value.search(re);111תתעלם מה- 111. זה רק לסדר את הטקסט שברח לי
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים ודבר שני אם אני רוצה לשנות את הצבע רקע וכו' ב-<input...>מה הצורת כתיבת עם style? כלומר <input type=.... style="...."איזה פקודות אפשריות לעיצוב ה-input אני יכול להכניס ב-style ?תודה מראש לעוזרים.style="background-color:#000000;color:#0000ff"
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר בשביל לבדוק שדות טקסט ב HTML אתה חייב להשתמש ב regular expression לדוגמא, זה regular expression שבודק האם יש בשדה רק ספרות! var re = /[^0-9]/;111 var int_search = str_value.search(re);111 תתעלם מה- 111. זה רק לסדר את הטקסט שברח לי אממ המורה לא לימדה ככה והסתדרתי בסוף עם כל השדות בלי זה תודה בכל מקרה ותודה unsigned ו-Geshi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.