עבור לתוכן

טמפרטורה של 7800GT

Featured Replies

פורסם

הכרטיס מסך שלי עומד על 50-52 מעלות במצב של מנוחה (כאשר הכרטיס בסטוק)

ואחרי משחקים כמו COD2 וכגומה הוא עומד על 60-63 מעלות

האם זה בסדר או שחובה חהליך את הקירור סטוק שלו?

תודה

פורסם

הטמפ' לא רעות כל כך אבל בשביל השקט הנפשי שלך אתה יכול להחליף קירור. תחפש בפורום יש המון המלצות, בטוח תמצא משהו.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

הבנתי תודה,

אני לא כל כך רוצה להתיס' עם הכרטיס כרגע אני מעדיף להנות ממנו כמה שאפשר ורק כשאני אהיה חייב אני כבר אחליף את הקירור

בכול אופן באיזה טמפ' צריך להתחיל לחשוש?

תודה

פורסם

של איזה חברה הכרטיס?

עם כרטיסים של ג'יגבייט אין בעיה להגיע אפילו ל-90 מעלות (על פי התמיכה הטכנית של החברה). אבל אל תגיע ל-70-75 מעלות

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הוא של PNY

פורסם

כרגע אין לך שום בעיה עם הטמפ' אבל תתדאג תמיד שהמארז נקי, בלי אבק ושיש סירקולציה טובה.

בהצלחה :)

פורסם

כעיקרון רשום לי בהגדרות שרק כאשר הכרטיס יגיע ל100 טמפרטורות רק אז הוא ישמיע לי אזעקה...

יש לי כרטיס מסך של leadtek ואלו הם ההגדרות יצרן...גם שלי נמצא על 50 בלי שום מאמץ...אך אין לי מושג איך לבדוק כמה הוא באמצע משחק....מישהו יודע?

והאם 100 זה המון? מהו הגבול בין מעולה להורס את הכרטיס? תודה!

פורסם

כעיקרון רשום לי בהגדרות שרק כאשר הכרטיס יגיע ל100 טמפרטורות רק אז הוא ישמיע לי אזעקה...

יש לי כרטיס מסך של leadtek ואלו הם ההגדרות יצרן...גם שלי נמצא על 50 בלי שום מאמץ...אך אין לי מושג איך לבדוק כמה הוא באמצע משחק....מישהו יודע?

והאם 100 זה המון? מהו הגבול בין מעולה להורס את הכרטיס? תודה!

אתה יכול לבדוק את הטמפ' בזמן משחק בעזרת תוכנה שנקראת Riva Tuner הנה לינק http://www.hwupgrade.it/download/file/1306.html

הסבר איך זה עובד אחר כך הסבר של Danny_Malis : אתה צריך להפעיל את התוכנה, כאשר יפתח לך החלון שלה אתה צריך לבחור את האופציה כמו בתמונה ושם את ה-HARDWARE MONITIRING, כאשר יפתח לך המסך של ה-HARDWARE MONITORING תלחץ לחיצה ימנית על המסך שתרצה ליראות במשחק ותבחר SETUP, בתוך ה-SETUP תבחר את האופציה SHOW CORE TEMP IN ON SCREEN DISPLAY (לסמן V) ללחוץ OK ואתה מוכן (כימעת) עכשיו כל מה שעליך לעשות זה כשתירצה ליראות את הטמ' או את ה-FPS או כל דבר אחר במשחק אתה חייב שה-HARDWARE MONITORING יהיה פעיל ולהפעיל את ה-RIVATUNER STATISTIC SERVER שנימצא בהתחל\תוכניות\RIVATUNER (מאוד חשוב !!! בלי זה לא תיראה את התוצאות בזמן אמת אלא רק אחרי שתיצא מהמשחק) כשתפעיל את ה-RIVATUNER STATISTIC SERVER צריך להופיע לך סמל של פרח כתום ליד השען בסרגל כלים, בהצלחה.

פורסם

אתה יכול לבדוק את הטמפ' בזמן משחק בעזרת תוכנה שנקראת Riva Tuner הנה לינק http://www.hwupgrade.it/download/file/1306.html

הסבר איך זה עובד אחר כך הסבר של Danny_Malis : אתה צריך להפעיל את התוכנה, כאשר יפתח לך החלון שלה אתה צריך לבחור את האופציה כמו בתמונה ושם את ה-HARDWARE MONITIRING, כאשר יפתח לך המסך של ה-HARDWARE MONITORING תלחץ לחיצה ימנית על המסך שתרצה ליראות במשחק ותבחר SETUP, בתוך ה-SETUP תבחר את האופציה SHOW CORE TEMP IN ON SCREEN DISPLAY (לסמן V) ללחוץ OK ואתה מוכן (כימעת) עכשיו כל מה שעליך לעשות זה כשתירצה ליראות את הטמ' או את ה-FPS או כל דבר אחר במשחק אתה חייב שה-HARDWARE MONITORING יהיה פעיל ולהפעיל את ה-RIVATUNER STATISTIC SERVER שנימצא בהתחל\תוכניות\RIVATUNER (מאוד חשוב !!! בלי זה לא תיראה את התוצאות בזמן אמת אלא רק אחרי שתיצא מהמשחק) כשתפעיל את ה-RIVATUNER STATISTIC SERVER צריך להופיע לך סמל של פרח כתום ליד השען בסרגל כלים, בהצלחה.

אתה יכול להסביר טיפה יותר נורמלי?

פורסם

בבקשה הסבר עם תמונות. נ.ב.:בסוף התהליך לא לסגור שום חלון כדי שהותכנה תעבוד

[attachment deleted by admin]

פורסם

הוא לא נותן את האפשרות של setup..

הסתדרתי תודה...

פורסם

:kopfpatsch:

נתקלתי בבעייה חמורה...

עשיתי את מה שרשמתם והצלחתי לראות את הטמפ' במשחק Battlefield2 שזה המשחק הכי כבד אצלי אני חושב...

בקיצ'...הוא הראה לי שהכרטיס מגיע לטמפ' של 69 בערך.....וה עם אובר קלוקינג קטן...(במקם 400/1000 עשיתי 500/1200)

המשחק לא הוצג יפה ועשה לי מעין קטעי תמונות ברקע...(המשחק זז יפה מאוד) מעין משולשים קטנים ארוכים כלה...(לא יודע מה זה...)

בקיצור לאחר כמה דקות של משחק...הצבעים השתנו לי....ולפתע בלי שום התראה!! :bash: נהיה לי מסך כחול עם כמה דברים שלא הספקתי לקרוא והמחשב עשה ריסט!!! והוא היה ב טמפ' של 69 כולה!

הם זו תוכנה? האם זה האוברקלוקינג? תעזרו לי :(

פורסם

זה האוברקלוק...

יש לך ארטיפקים...תוריד את המהירויות בחזרה ותעלה לאט יותר(ב10-15 לא ב100)

פורסם

מה זה ארטיפקים?

והאם לא תהיה לי אפשרות להגיע ל1200 בלי קירור מיוחד?

ומה עלי לעלות את ה 400 או את ה1000?

תודה על העזרה

פורסם

תשמע יש פה בערך כל יום מיליארד של נושאים על מה ששאלת...

בכל אופן...הטמפרטורה פה מגבילה אותך ולכן או שתחליף את הקירור סטוק של הכרטיס או שתוריד את הOC....

ותריץ פה חיפוש...רק כדי ללמוד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים