פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים הגעתי לשלב האחרון לפחות נראה לי ככה שאני נלחם נגד הזבוב הענקי הצהוב הזה קיצר מה אני עושה נגדו הגעתי לקטע שהוא זורק עליי כדורים צהובים ומסובב מסביבי אבנים כאלו קיצר אם אפשר אז תגידו מה עושים בכל השלב בכלל תודה... עריכה: סיימתי את המשחק ואת כל הסדרה לדעתי השלישי היה הכי יפה מומלץ מאד למי שאוהב עלילה טובה אחת העלילות היפות ששיחקתי בהם במשחק ותאמינו לי שיחקתי בהרבה המשחק עפ העלילה הכי יפה לדעתי זה מאפיה איזה שאלה קיצר כל הסדרה הזאת מומלצת בחום
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים אתה מגיע לידו וליד הקיר רץ על הקיר כלפי מעלה קופץ לכיוון שלו קליק אחד על העכבר ואז מחכה שהחרב תהיה בכחול וכך הלאהואז בחלק הבא כל האבנים עולות למעלה ואתה שוב רץ על הקיר אבל הפעם קופץ על אבן ואז על עוד אבל ואז על קיר והלאה עד שאתה מגיע אליו ואז קופץ עליוויש סלוו מושן יפה כזה של כמה שניות ובסוף תהיה מוכן שהדאגר יזהר בכחול ללחוץ
פורסם 2005 בדצמבר 1819 שנים מחבר אתה מגיע לידו וליד הקיר רץ על הקיר כלפי מעלה קופץ לכיוון שלו קליק אחד על העכבר ואז מחכה שהחרב תהיה בכחול וכך הלאהואז בחלק הבא כל האבנים עולות למעלה ואתה שוב רץ על הקיר אבל הפעם קופץ על אבן ואז על עוד אבל ואז על קיר והלאה עד שאתה מגיע אליו ואז קופץ עליוויש סלוו מושן יפה כזה של כמה שניות ובסוף תהיה מוכן שהדאגר יזהר בכחול ללחוץ10x bro
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.