עבור לתוכן

רוצה לקנות קונסולת משחקים אבל מתלבט....

Featured Replies

פורסם

לPS3 בטח יהיה אונלין כמו ל2 לא טוב אבל גם לא רע ואנשים הצליחו ליתחבר לאונלין של הPS2 בארץ היתרון הגדול שזה בחינם

לנינטנדו גם אמור להיות אונלין חינמי נחמד

לXBOX אין תמיכה של חיבור אונלין בארץ וגם אז השרות האמיתי בתשלום

פורסם

אין תמיכה רישמית אבל מי אמר שזה לא עובד?

ובגלל שהוא בחינם הוא כזה גרוע ובסיסי

פורסם

בסיסי נכון אבל לא גרוע תירא את מאריו קרט בנינטנדו DS תיראה כמה הוא מוכר למרות שהוא מבוסס על מישחקים ישנים ולא מציג דברים באמת חדשים

חוץ מאונלין תיראה אני חושב שצריך לתת ללקוח ליבחור כמו בPC יש מישחקים כמו הרבה MMORPG שמצריכים תשלום ויש מישחקים שלא

כל מישחק והדרישות שלו וזה מה שנינטנדו מיתכוונת לעשות וסוני להמשיך

תשרות LIVE זהב היה אפשר לעשות כתוספת ולא כחובה למי שרוצה לשחק אונלין בדיוק כמו שיש שרותים דומים בPC

אבל זה לא רק זה חוץ מהLIVE זהב יהיה שרות דומה לITON שיכלול גם תוספות למכירה של מישחקים וזה ירוקן סופית תכיס של מכורי ה360

ועל תבין לא נכון הLIVE לפי מה שאני יודע מעולה הבעיה זה המחיר ואני מיתרחק בדרך כלל מידברים שאני לא יודע כמה כסף אני יבזבז עליהם

כל חודש

יש סיבה למושג עלות מול תועלת

פורסם

שלום לכולם,

יש לי טבע להזכר מאוחר מידיי....

אני רוצה לקנות קונסולת משחקים (X-BOX או פלייסטיישן לא חשוב) אבל לדעתי עכשיו זה מאוחר מידיי כי יצא עכשיו XBOX 360 ופלייסטייש 3

למרות שזה לא הגיע עדיין לארץ רציתי לדעת אם שווה לחכות ולשלם תמורת קונסולה חדשה או שאפשר לקנות כבר היום קונסולה שתעלה כמעט בחצי מחיר אך תעשה את אותה העבודה.... תודה מראש, גל נחום.

אם אתה רוצה אני מוכר גיימקיוב עם כרטיס זיכרון+3 משחקים ו2 שלטים ודיסק מיוחד ב 850

פנה אלי בפרטי..

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה רבה לכולכם...

אבל אחרי הקריאה אני מניח שאני יחכה כמו כולם להשקה של הקונסולות החדשות ואז אני יקנה כבר אחת מהן, ושוב תודה

פורסם

הבעיה עם ה-PS3 היא אכן התמיכה ב-ONLINE. אצל מיקרוסופט יש את ה-XBOX LIVE וכל מפתחת יכולה לפתח משחק שמתאים לרשת הזו וזאת בניגוד לסוני שם המפתחות של המשחקים צריכות לפתח את משחק הרשת ולדאוג לתשתית הרשת בעצמן. זאת יכולה להיות בעיה מאוד גדולה כי חברות רבות יכולות לבחור לוותר על אפשרות ה-ONLINE עקב העלות הנוספת.

דבר ראשון תודה רבה לכולכם...

אבל אחרי הקריאה אני מניח שאני יחכה כמו כולם להשקה של הקונסולות החדשות ואז אני יקנה כבר אחת מהן, ושוב תודה

אתה תחכה הרבה זמן - כבר עכשיו מאוד קשה להשיג XBOX 360 והולך להיות מאוד קשה להשיג PS3 בחודשים הראשונים של ההשקה. בנוסף לכך אם אתה גר בישראל זאת בעיה גדולה כי ייקח זמן ל-PS3 להגיע לישראל וה-XBOX 360 עדיין לא אושרה להשקה בישראל.

פורסם

קודם כל היו הרבה מישחקים תומכי אונלין בPS2 זה שהLIVE הרבה יותר טוב אין ספק אבל הוא לא בחינם וביגלל חוסר נציגות (מיבחינת קונסולות)

של מיקרוסופט בארץ הרבה יותר קשה ליתחבר למישחקי אונלין (ועל תיתן לי דוגמאות של כל מיני פריצות או סוג של קנית מנוי מיחול כי זה לא נחשב רישמי)

חוץ מיזה השרות של נינטנדו (בנינטנדו DS )מקבל ביקורות טובות(יחסית לשרות חינמי ובסיסי)ואין סיבה שזה לא יעבור למהפכה אפילו מדברים

על שימוש במיקרופון בישביל לדבר במישחקים

חוץ מיזה בארץ יש יבוא אפור ואין סיבה לחקות 100 שנה בישביל זה הבעיה זה המחירים לא איפה אפשר להשיג ביגלל זה אני מחכה למהפכה כי במיקרה

שנינטנדו תצליח הפעם גם ליצר מכשיר זול וגם מישחקים באמת טובים ותמיכה גדולה המיתחרים יהיו חיבים להוריד מחירים ואז אולי יהיה מישתלם ליקנות

360 או PS3 וכמובן מהפכה

כרגע אין סיבה טובה ליקנות קונסולה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים