עבור לתוכן

רוצה לקנות קונסולת משחקים אבל מתלבט....

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש לי טבע להזכר מאוחר מידיי....

אני רוצה לקנות קונסולת משחקים (X-BOX או פלייסטיישן לא חשוב) אבל לדעתי עכשיו זה מאוחר מידיי כי יצא עכשיו XBOX 360 ופלייסטייש 3

למרות שזה לא הגיע עדיין לארץ רציתי לדעת אם שווה לחכות ולשלם תמורת קונסולה חדשה או שאפשר לקנות כבר היום קונסולה שתעלה כמעט בחצי מחיר אך תעשה את אותה העבודה.... תודה מראש, גל נחום.

פורסם

עם אתה לא לחוץ ולא אכפת לך לחכות עוד חצי שנה -שנה אז בהחלט תקנה פס3

אבל עם אין לך כוח לחכות תקנה פס2

פורסם

כל הקונסולות הישנות -PS2 -XBOX -וקוביה גוססות היום אז לא מומלץ ליקנות אותם

והXBOX360 עדין לא מישתלם ולא ידוע כמה הוא יצליך(לא צריך ליתיחס להשקה בארצות הברית ואירופה גם לדרימקסט היתה השקה מוצלחת בזמנו

והוא מת מהר)לפי דעתי צריך לחקות שתגיעה התחרות כי שהPS3 והמהפכה יהיו בתמונה המחירים של הXBOX360 בטח ירדו ויהיו הרבה יותר מישחקים טובים

ככה גם תוכל ליבחור באחת מי 3 קונסולות חדשות ולא רק באחת

דרך אגב הגירסה הטובה של הXBOX360 עולה 400 דולאר בחול ומישחק רגיל עולה 60 דולאר וגם אין תמיכה רישמית בLIVE בארץ שגם לשרות הזה

צריך לשלם למי שרוצה מולטיפליר אונלין ככה שה360 לא מישתלמת כרגע בארץ

פורסם

אחי אם אתה לא רוצה להשקיע הרבה ולקנות קונסולה לא לחוץ לך אז תחכה שה-PS3 יצא ואז כל המחירים ירדו.

פורסם

לדעתי אם אתה רוצה קונסולה, אז קנה לך איזו קונסולה יד-שניה + משחקים.

כי עכשיו הרבה אנשים רוצים להפתר מהקונסולות שלהם כדי לקנות את היותר חדשות (xbox360, לפחות כרגע), ולכן אתה יכול למצוא מחירים מעולים.

הרי כיום יוצאים עוד משחקים חדשים לכל 3 הקונסולות, ולדעתי יקח זמן עד שיופסק הייצור אליהן (חוץ מהgame cube של נינטנדו, שהכריזה שמיציאת ה"מהפכה", ייצור המשחקים לgame cube יופסק)..

אני אישית לא הייתי קונה עדיין xbox360 בגלל שלדעתי אין כרגע משחקים ששוים את ההשקעה הזאת. כדרי לחכות כמה זמן עד שיצאו ה-משחקים של הקונסולה (halo3 וכו').

פורסם

קודם כל יש עוד זמן עד המהפכה והמישחק הבא של זלדה עדין לא יצא לקוביה האז יש לה קצת חיים חוץ מיזה מיקרוסופט זנחה לגמרי את הXBOX

הישן והוא בחיים רק ביגלל חברות צד שלישי ככה שעל תלכלך על נינטנדו הקוביה אולי גוססת אבל גם הקונסולות האחרות

הPS2 אולי במצב הטוב ביותר מיבחינת תמיכה אבל גם הוא לא במצב טוב והטכנולוגיה הישנה שלו דופקת הרבה מהכיף במישחקים

(חוץ מילאנשים שאוהבים לחקות הרבה בין שלב לשלב :xyxthumbs:)

אני חושב שהיום זה המצב הכי לא טוב ליקנות קונסולה בארץ מיצד אחד הם גוססות ומיצד שני הם עדין יקרות וקונסולה +ציפ טוב+זיכרון עולה כימאת 2000 שקל

פורסם

מישהו זלזל בgame cube?

נינטנדו בעצם אמרו שכאשר ה"מהפכה" תצא אז הם כבר יפסיקו את התמיכה שלהן בgame cube.

אבל למה לקנות קונסולה יד-ראשונה?

ביד-שניה אפשר להשיג את המכשיר בחצי מחיר + מלא משחקים.

פורסם

לנינטנדו כבר הכשיו אין הרבה מישחקים בפיתוח לקוביה אבל גם לסוני אין הרבה ולמיקרוסופט אין ביכלל

מיקרוסופט מיתמקדת ב360

סוני בPS3 וPSP

ונינטנדו במהפכה ונינטנדו DS וזה בעצם רעיון הDS דווקה כן יכול להיות קניה מישתלמת הגרפיקה אולי מסריחה אבל יש לו הרבה מישחקים מעולים

ותמיכה ענקית והוא יחסית זול למכשיר ניד גם מישחקים זולים טוב זה לפחות דעתי

פורסם

אתה צודק כל המשחקים האלה (ויש עוד בעמודים אחרי) לא הולכים לצאת לאקס בוקס והם סתם שם...

אף אחד לא נטש את האקס בוקס הרגיל, מן הסתם רוב תקציבי הפיתוח יעברו לאקס בוקס הבא אבל זה בגלל שבניגוד לשאר קונסולות הדור הבא, היא קיימת עכשיו ולא באיזה נקודות זמן לא ברורה בעתיד

פורסם

כמה מהמישחקים האלה מפתחת מיקרוסופט??

תיראה גם לSNES ולPS1 יצאו מישחקים הרבה אחרי שהם נחשבו מתים וגם לקונסולות אחרות זה לא אומר שהם בחיים

רוב המישחקים שיוצאים לקונסולה אחרי "תקופת החיים"שלה מסריחים וזה שיש עדין מישחקים בפיתוח מיחברות צד שלישי זה לא מפתיע

תיבדוק עד איזה שנה יצא FIFA לPS1 אז מה הPS1 חיי לדעתך באמת יותר מ5 שנים??

כך תמונות מהגירסה האחרונה שראיתי לPS1 ואני לא יתפלא במיקרה ש2006 יצא גם לPS1

http://www.gamespot.com/ps/sports/fifa2004/screenindex.html

פורסם

חברות הפיתוח של מיקרוסופט כבר לא מפתחות דברים שיהיו רק לאקס בוקס הרגיל (אחרת תתלונן שאין מספיק משחקים לקונסולה החדשה נכון?) אבל מיקרוסופט עדיין מפיצה וכל חברה שיש לה משחק אקסבוקס רגיל בפיתוח מן הסתם תוציא אותו ולא תזרוק לזבל

פורסם

לפי דיווחים מיקרוסופט עשתה המתת חסד שקטה לXBOX הרגיל זה לא רק שהם לא מפתחים מישחקים יותר הם גם מיצרים הרבה פחות XBOX

רגיל מהדרישות של השוק וזה למרות שבדרך כלל הרבה קונסולות נימכרות בתקופה כזות ביגלל מחירים נמוכים של מישחקים וקונסולות

ככה שלא צריך להגן על מיקרוסופט לאומת זות הPS2 ואני אומר את זה למרות שאני לא אוהב את סוני מוכר כמו לחמניות ויש לו הרבה תמיכה

וגם הקוביה מוכר יחסית טוב ביגלל בנדלים מאוד זולים

לפי דעתי מיקרוסופט השיקה ת360 מוקדם מידי וזה יכול ליפגוע לה במכירות בצורה משמעותית

פורסם

שוב, כי יש לה קונסולת דור הבא לדאוג לה, כל האנשים, ציוד, מפעלים שכרגע עוסקים באקס בוקס הראשון יכולים לעבור לאקס בוקס השני

ככה יהיו יותר משחקים, ומחירי הקונסולה והאביזרים ירדו

פורסם

שוב, כי יש לה קונסולת דור הבא לדאוג לה, כל האנשים, ציוד, מפעלים שכרגע עוסקים באקס בוקס הראשון יכולים לעבור לאקס בוקס השני

ככה יהיו יותר משחקים, ומחירי הקונסולה והאביזרים ירדו

נכון אבל זה גם אומר שהXBOX חי רק 4 שנים ולא 5 כמו קונסולה מצליחה רגילה

אני אישית מעדיף תגישות של סוני ונינטנדו על אלה של מיקרוסופט בשוק הקונסולות

סוני=מוצר מיסחרי ביותר אבל תמיכה גדולה להרבה זמן

נינטנדו(הגישה החדשה)=מוצר זול חצי מיסחרי חצי יצירתי לכל שיכבות האוכלוסיה

מיקרוסופט=מוצר מיסחרי ביותר ותמיכה גדולה לזמן קצר

אני כרגע בונה על הרוולושן ביגלל המחיר הצפוי המישחקים של נינטנדו והמולטיפליר אונלין גם מישראל(בהנחה שזה יהיה דומה לאונלין של הDS )

הבא בתור מיבחינתי זה הPS3 ביגלל הכח והתמיכה מיחברות צד שלישי

ורק אחריו ה360 ביגלל הכח וזהו

אני מאמין שנינטנדו יכולה להצליח מאוד למרות מה שהרבה חושבים ביגלל שהפעם האבדל במחיר אמור להיות משמעותי הרבה יותר

פורסם

רק הפלייסטיישן 2 חי כל כך הרבה זמן וזה כבר מראה את אותותיו

לאקס בוקס 360 יש תמיכה עכשיו הרבה יותר גדולה מחברות צד שלישי, וזה בלי לשכוח שכל חברה שמייצרת משחק מספיק טוב יכולה להפוך לחברת צד ראשון כשמיקרוסופט תקנה אותה (וזה קרה כבר להרבה סטודיואים מצלחים)

החסרון הכי אדיר של הPS3 זה חוסר מוכנות/דעה/משהו בנוגע למשחקי אונליין וזה מה שיפגע בה בקרב הבא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים