עבור לתוכן

מחפש אוזניות כפתור חדשות טובות

Featured Replies

פורסם

מכיוון שדי נהרסו לי האוזניות שקיבלתי עם האייריבר שלי (מרוסקות ליתר דיוק. עצה שלי, אם אתם אוהבים את האוזניות שלכם, אל תדרכו עליהן :bash: ), אני צריך אוזניות כפתור טובות חדשות.

בדקתי באמאזון בקשר לSennheiser 500, והופתעתי לראות את המחיר הזעום שלהן http://www.amazon.com/gp/product/B00004Z0BO/ref=pd_kar/103-4890636-3713450?n=172282.

הבנתי שאלה אוזניות לא רעות בכלל, ועם מחיר כזה זעום חשבתי שכדאי לי להזמין אותן.

אבל אולי יש לכם המלצות אחרות. אני לא רוצה אוזניות יותר מדי יקרות (ע"ע Shure :-\), אבל אוזניות כפתור טובות שיחזיקו לי.

תודה רבה מראש לעוזרים.

פורסם

יש גם דגם של סוני שאמור להתחרות בדגם הזה של סנהייזר.

אני שמעתי את הסוני (שאת הדגם שלו אני לא זוכר) בהשוואה ל mx 550, והסאונד של ה 550 קלע לי יותר לטעם.

לפי מה שאני יודע, הסאונד זהה פחות או יותר בין ה mx 500 ל- 550.

פורסם

MX 550

מעולות, מומלצות בטירוף

משתמש בהן בתור ראשיות ל IRIVER H120 שלי בקביעות.

היו לי , (קניתי פעם ב"צליל" , חנות דיסקים בחורב בחיפה)

נדפקו לי המגעים, חיפשתי אותם חודשיים (אזלו בצליל) עד שמצאתי באיזה אתר ישראלי (מיוזיק10 COIL) והזמנתי משם והפכתי שוב מאושר.

אם יש לך אפשרות להזמין במחיר נמוך מחו"ל מאתר אמין, תזמין 2 זוגות. (גיבוי, או אפילו כדי לשדרג חבר שלא שמע אוזניות טובות בחיים שלו לסנהייזר :) )

פורסם

מסכים. אני לא מכיר דגמים אחרים, אבל ה- MX550 נשמעות לי טוב יותר מהאוזניות שהגיעו עם ה- iHP-120 שלי ובוודאי יותר טוב מכל הזבל הגנרי שאני מוצא בחנויות.

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שלא מצאתי את הMX 550 באמאזון :-\

רק את ה500. אולי מישהו מכם מצא את הדגם המדובר באמאזון?

פורסם

אתה בארץ? אם כן, תשכח מאמזון. הם לא שולחים אוזניות (ואלקטרוניקה בכלל) לארץ.

פורסם
  • מחבר

אתה בארץ? אם כן, תשכח מאמזון. הם לא שולחים אוזניות (ואלקטרוניקה בכלל) לארץ.

אתה בטוח? כבר הזמנתי מהם פעם משחק מחשב.

אם הם באמת לא שולחים אלקטרוניקה לארץ, איפה אני קונה אוזניות סנהייזר באזור המרכז?

פורסם

המקום היחיד שאני מצאתי באינטרנט זה מיוזיק10 קו איל, משם אני קניתי את שלי.

פורסם

אוזניות של...סנהייזר באיזור המרכז. היבואן - אדר סוכניות אודיו שיווק רח' חשמונאים 105 ת"א

פורסם

קניתי את ה MX500 ב 10 MUSIC .האוזניות הגיעו לי תוך פחות משבוע ישירות עד הבית 15 שקל משלוח...

פורסם
  • מחבר

אוזניות של...סנהייזר באיזור המרכז. היבואן - אדר סוכניות אודיו שיווק רח' חשמונאים 105 ת"א

יש לך אולי אתר להביא לי?

אני מפתח תקוה, ואני יכול להגיע לתל אביב.

באיזה אזור של תל אביב זה נמצא?

פורסם

גם אני קניתי במוזיקה 10. אלא מה, המחיר שם בערך כפול מהמחיר בחו"ל - 160 ש"ח. אם אתה יכול לפנות ליבואן, אולי כדאי להתקשר אליו קודם, יתכן שהמחירים שלו זולים יותר.

פורסם
  • מחבר

עוד פעם אני שואל.

יש איזשהו אתר להביא לי?

פורסם

music10.co.il

אני קניתי את האוזניות שלי eH150 הגיע לי תוך כמה ימים ואחלה אוזניות :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים