עבור לתוכן

נפתח אתר חדש ל-Battlefield2

Featured Replies

פורסם

1. כן יש אימון היום בשעה 21:00

2. הסרבר הוא לא רנקד אבל כל הסטטיסטיקות שלך נאספות כולל הנקודות אתה יכול לראות אותם בלינק התפריט הראשי soldiers live stats

בכל מקרה יש פרוייקט אחר שאנחנו מריצים וזה אימולציה מלאה לשרת RAKNED של EA , אתה לא תרגיש בהבדל :)

1. מה הכוונה בעצם לאימון? חברי האתר הם בעצם חברי קלאן אחד של האתר?

2. כלומר הסרבר הוא פועל אותו הדבר כמו ראנקד מתווסף ניקוד ליוזר נכון?

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מנסה להירשם אבל זה לא מחזיר לי אימייל

פורסם
  • מחבר

אני אנסה לענות לכולם :)

1. האימון רשום בשעה 19:00 GMT , זאת אומרת לפי השעון של אנגליה , אצלנו זה בשעה 21:00 כי אנחנו GMT+2 (כמו שאתה מגדיר ב-TIMEZONE של WINDOWS).

2. האתר שלנו פתוח לכולם , יש אצלנו כמה חברה מקלאנים אבל כרגע אין לנו קלאן משלנו , בעיקרון אין לנו בעייה לארח קלאנים שירצו לשחק אצלנו.

3. נכון מאוד , והמערכת שנכניס בקרוב גם תיתן לך דרגות ועיטורים בתוך המשחק ממש כמו EA , ותוכל לראות את הנתונים שלך ב-BFHQ ,גם ממש כמו EA.

4. למי שיש בעיות להרשם לאתר , יש לנו פורום שמטפל בעניינים האלה , בכל מקרה ניתן לשלוח לי או לאדמין השני מייל עם שם משתמש וסיסמה רצויים ואנחנו כבר נרשום אותכם

פורסם

אני אנסה לענות לכולם :)

1. האימון רשום בשעה 19:00 GMT , זאת אומרת לפי השעון של אנגליה , אצלנו זה בשעה 21:00 כי אנחנו GMT+2 (כמו שאתה מגדיר ב-TIMEZONE של WINDOWS).

2. האתר שלנו פתוח לכולם , יש אצלנו כמה חברה מקלאנים אבל כרגע אין לנו קלאן משלנו , בעיקרון אין לנו בעייה לארח קלאנים שירצו לשחק אצלנו.

3. נכון מאוד , והמערכת שנכניס בקרוב גם תיתן לך דרגות ועיטורים בתוך המשחק ממש כמו EA , ותוכל לראות את הנתונים שלך ב-BFHQ ,גם ממש כמו EA.

4. למי שיש בעיות להרשם לאתר , יש לנו פורום שמטפל בעניינים האלה , בכל מקרה ניתן לשלוח לי או לאדמין השני מייל עם שם משתמש וסיסמה רצויים ואנחנו כבר נרשום אותכם

לא ממש הבנתי את זה, הנקודות שאני אקבל מהמפות של המוד הזה יתווספו לנקודות של EA או כאילו מתחילים מאפס אצלכם?

פורסם
  • מחבר

הנקודות לא יתווספו ל-EA , הם יהיו אצלנו בשרת

פורסם

נראה כמו פרוייקט מעניין מאוד והוא בהחלט, כמו שאמרת, יכול להוסף מימד חדש ללחימה ב-BF2

אבל לצערי נדמה לי שהוא לא יקבל את הקרדיט שהוא ראוי לו, בכלל שאנשים פשוט לא יכנסו לשרת.

הדרך היחידה לפי דעתי לגרום לאנשים להכנס לשרת הוא לקבוע שעה מסויימת ביום מסויים, ולפרסם את השעה הזאת בפורמים שונים כמו של גיימר, זון וכו'....

בכל מקרה, אם יהיה בשעה 9 כמה שחקנים בשרת, אני יתחבר...

ד"א - יהיה חזית אסייתית או שזה רק חזית מזרח תיכונית ?

פורסם
  • מחבר

העניין הוא שאנחנו רוצים להקים קהילה עצמאית , בתוך פחות משבוע נרשמו אצלנו בערך 150 משתמשים שזה לא מעט , הגענו לאתרים די גדולים כמו TOTALBF2 ו-planetbattlefield.

בעתיד אנחנו מתכוונים להכניס חזיתות נוספות , ומקווים לעבוד בשיתוף עם IDFMOD.

כל העניין עדיין בחיתולים שלו אבל לפי ההתעניינות שכבר קיימת אנחנו דיי מרוצים מהצורה שבה האתר מתפתח.

פורסם

העיניין הזה גם ישאר בחיתוליו אם לא תכניסו קצת סדר

קודם כל

אתם מצפים שיכנס מספר גדול, יחסית, של שחקנים לשרת שלכם, עם מפות שיצרתם ו כ 1200 כרטיסים כל סיבוב. :screwy:

מה שאתם מנסים לעשות זה נורא דומה ל 21CW

אבל ממש לא תצליחו.

אתם צריכים צוות

שיארגן משחקים

שיהיו דרגות ותהיה משמעת - יוסיף קצת להנאה (ובלי זה לא תתקדמו לשום מקום)

אתם צריכים להציע קצת יותר מ"מערכת קרבות דינמית"

אחרת אף אחד לא יתעניין בזה יותר מידי

עבודה טובה בסך הכל

אבל אתם בקצב הזה, אתם בדרך למטה...

פורסם
  • מחבר

קודם כל האתר הזה קיים רק שבוע.

אם יש לך הצעות קונקרטיות לשיפור אני אשמח לשמוע אותן וליישם אותן...

בקשר למספר כרטיסים אנחנו הורדנו אותם משמעותית...

כמו כן 21CW הוא אתר בתשלום ואנחנו לא.

ובעניין הדרגות , ברגע שיותר אנשים יתחילו לשחק אז נוכל להשליט משמעת ודרגות (ואם תסתכל ב-SOLDIERS בתפריט אתה כבר תראה שחילקנו את האנשים לצבאות ודרגות)

ובמקרה שלא הבנת המערכת שלנו לא סתם צובעת את המפה , היא גם אחראית לשנות את סדר המפות בשרת לפי הניצחון או ההפסד של הקבוצה שלך , נראה את 21CW עושים את זה...

בנתיים אנחנו היחידים שעשו את זה...

לדעתי אתה לא בדקת לעומק את האתר שלנו וחבל...

פורסם

צריך את המשחק המקורי?

או אפשר משחק "קנוי" שקיבלתי בחינם? ::)

פורסם

אפשר לא להשתמש ברמיזות מחוכמת, נוספה לך אזהרה ראשונה, בשלישית תורחק מהפורום

פורסם
  • מחבר

כדי להימנע מרמיזות מתוחכמות או לא , המשחק רץ על שרת חוקי של BF2 , ורק שחקנים שרכשו את המשחק ושחקנים שיש להם CD-KEY מקורי יוכלו לשחק בו.

פורסם

קודם כל האתר הזה קיים רק שבוע.

אם יש לך הצעות קונקרטיות לשיפור אני אשמח לשמוע אותן וליישם אותן...

בקשר למספר כרטיסים אנחנו הורדנו אותם משמעותית...

כמו כן 21CW הוא אתר בתשלום ואנחנו לא.

ובעניין הדרגות , ברגע שיותר אנשים יתחילו לשחק אז נוכל להשליט משמעת ודרגות (ואם תסתכל ב-SOLDIERS בתפריט אתה כבר תראה שחילקנו את האנשים לצבאות ודרגות)

ובמקרה שלא הבנת המערכת שלנו לא סתם צובעת את המפה , היא גם אחראית לשנות את סדר המפות בשרת לפי הניצחון או ההפסד של הקבוצה שלך , נראה את 21CW עושים את זה...

בנתיים אנחנו היחידים שעשו את זה...

לדעתי אתה לא בדקת לעומק את האתר שלנו וחבל...

21CW הוא חינמי, לפחות בחלק שאני מדבר עליו.

מזל טוב שהמערכת שלכם היא ראשונה וייחודית

אבל היא לא ממש מעניינת

..

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון שאולי אותך היא לא מעניינת...

זה יהיה נחמד אם תוכל לתת ביקורת בונה ולא לחפש מה לא בסדר...

ואם כבר מדברים על 21CW , בטח שעכשיו הוא חינמי , כי כל מה שנשאר ממנו כרגע זה פורומים , עד שהאתר יחזור במתכונת החדשה שלו , ואז חינמי הוא כבר לא יהיה.

פורסם

אממ..

לא

מה מספר השחקנים בשרת הכי גבוה שהיה עד עכשיו?

6 :|

הבאתי ביקורת בונה

תעשו סדר ותעבדו כמו בייביסיטר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים