עבור לתוכן

נפתח אתר חדש ל-Battlefield2

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם , שמי יאיר ואני מנהל האתר , פיתחנו את האתר במטרה שהוא לא יהיה עוד אחד מאתרי המעריצים של של BF2 , רצינו להוסיף למשחק מימד חדש ועשינו זאת ע"י שילוב של כמה מערכות:

1. מערכת LCMS - או בשמה המלא Live Campaign Mapping System , את המערכת הזאת פיתחנו כדי ליצור עלילה במשחק , הקרבות שתנצחו או תפסידו בהם ישפיעו על סדר המפות בשרת , תוכלו לכבוש טריטוריות ולהתקדם לאורך המפות בשרת או לסגת ולהידחק עד לפינה (והסוף המר )

2. המפה הדינאמית - כשמה כן היא , זאת המפה שמוצגת בדף הראשי ומראה את ההתקדמות של המלחמה , המפה מתעדכנת בזמן אמת ומציגה את הטריטוריות שנכבשו וסיכום של כל קרב בכל טריטוריה.

3. מערכת סטטיסטיקות - מערכת הסטטיסטיקות שלנו בנוייה ביסודה על המערכת של BIG HAMSTER אך עם שינויים יסודיים בקוד , כגון דרגות חדשות , יותר מדליות ועיטורים ועוד...

אנחנו מקווים שתאהבו את האתר כמו שאנחנו אהבנו לפתח אותו

האתר יושב על שרת חזק עם רוחב פס של 100MB/S

כתובת האתר www.bf2-warzone.com

כתובת השרת: 212.199.163.202:16567

נשמח לראותכם...

• תגובות 30
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כל הכבוד על היוזמה...בתור שחקן BF2 רציני מאוד..בהחלט האתר נכנס לרשימת המועדפים שלי :jump:

פורסם

לא הבנתי, ה LCMS זה משהו קיים מ EA שאתם אפשרתם, או שזה MOD שמישהו כתב שאתם השתמשתם, או שזה משהו שאתם פתחתם בלעדית ?

פורסם
  • מחבר

מערכת LCMS היא פיתוח מלא שלנו , כולל המפה הדינאמית

פורסם

לא הבנתי ככ מה זה עושה??

ד"א >>> :yelclap:

פורסם

אז יפה מאוד :)

משהו סטייל PLANETSIDE :)

פעם כשהיה לי זמן גם הייתי עושה כל מני MODS כאלו למשחקים שונים...

פורסם
  • מחבר

מה שיפה פה זה שלא היינו צריכים לשנות כלום מבחינת השרת , המערכת שלנו יודעת לדבר איתו , ולשנות מפות בהתאם לתוצאה של הקרב

פורסם

אבל אני מניח שאין משהו PERSISTENT בין המפות השונות... (משהו סטייל ENEMEY TERRITORY ), חוץ מהמפה שמשחקים, כן ?

וד"א איך אתם בודקים / מתקשרים עם השרת ? בודקים את הקבצי נתונים שלו כל הזמן ומשנים אותם בהתאם ?

פורסם
  • מחבר

אני לא אכנס לכל התהליך איך אנחנו עושים את זה , אבל בקצרה אנחנו כן יכולים לקרוא לוגים של השרת ולקשר אותם עם האתר ולפי זה לקבוע מה תהיה המפה הבאה שתעלה.

פורסם

הבנתי, חביב.

פורסם

אני רשום שם כבר שבוע!

אבל מתי יש קרבות לא הבנתי!?

פורסם
  • מחבר

תסתכל בלוח השנה מצד שמאל של האתר , שם מפורסמים הקרבות שלנו , לדוגמה היום יהיה אימון בשעה 21:00

פורסם

אימון?

והסרבר ראנקד?

פורסם
  • מחבר

1. כן יש אימון היום בשעה 21:00

2. הסרבר הוא לא רנקד אבל כל הסטטיסטיקות שלך נאספות כולל הנקודות אתה יכול לראות אותם בלינק התפריט הראשי soldiers live stats

בכל מקרה יש פרוייקט אחר שאנחנו מריצים וזה אימולציה מלאה לשרת RAKNED של EA , אתה לא תרגיש בהבדל :)

פורסם

אצלי כתוב ככה:

When:: Saturday 17 December 2005 - 19:00:00

ז"א שזה מתחיל ב-7,ואחרי זה כתוב

Ends: Saturday 17 December 2005 - 21:00:00

ז"א זה מסתיים ב 9... :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים