עבור לתוכן

יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי...

Featured Replies

פורסם

יש לי דומיין בבעלותי ואין לי אחסנה. מעוניין להפנות את הדומיין ל-DNS במחשב שלי...

האם זה אפשרי (בעצם יודע שכן, איך עושים את זה?)

כרגע הדומיין נמצא על DNS של חברת אחסנה (DOMAINTHENET)....

תודה לעוזרים.

:xyxthumbs:

פורסם

הממ, אם אני זוכר נכון, אתה פשוט צריך ליצור TYPE A לכתובת IP שלך בבית וזהו.. (בהגדרות DNS)

פורסם

מן הסתם הוא גם צריך לעשות modify להגדרות ה-DNS בדומיין...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאני חייב לפנות לחברה ולהגיד להם לשנות את ה-DNS שלהם לDNS שלי....

אין אפשרות שתהיה לי שליטה על הדומיין שלי ולשנות DNS מתי שאני רוצה לאן שאני רוצה?

פורסם

טוב, אז ככה, אם ה DOMAIN הוא בבעלותך, אז איפה שקנית אותו (מאיזה REGISTAR), יש אוצפיה לקבוע מי ינהל את הפניות DNS שלו.

אני משתמש וממליץ על afraid.org (חינמי, ורשום שם ההגדרות)

אחרי זה פשוט הולכים שם לניהול ה SUBDOMAINS ופשוט קובעים את זה (זה ממש פשוט).

פורסם
  • מחבר

^^^^^^

הדומיין כבר נרכש (מזמן)

אז מה שאתה בעצם אומר שאני יכול לנהל את הדומיין רק דרכם... או שלא הבנתי....?!

עריכה בדקתי באתר שהבאת וה-DNS של הדומיין שלי מופיע ככה: ns2.domainthenet.net

שוב איך אני משנה אותו לאתר שנתת בכדי שאוכל לנהל אותו תמיד?

פורסם

לא.. מה שאני אומר זה לרוב, כשאתה קונה DOMAIN מ REGISTRAR, אז אמור להיות לך אופציה לקבוע שם את הכתובות שינהלו את כל בקשות ה DNS שלו, ואת זה אתה יכול להפנות לכל שרת DNS שאתה רוצה (למשל AFRAID.ORG). ואם אין אופציה כזו (בהנחה שהדומיין עדיין בבעלותך), אז הם אמורים לספק לך ממשק DNS משל עצמם, ואז את השינויים אתה אמור לעשות בו (של מה שאמרתי).

פורסם
  • מחבר

הבנתי.

אז כחלק מהשרות של קניית הדומיין הם חייבים לשנות את ה-DNS למה שאני יגיד להם ללא תשלום? (כמובן באופן חד פעמי)

או לתת לי מין ממשק שבו אני יכול לנהל את הדומיין שלי?

הבנתי נכון?

פורסם

הבנתי.

אז כחלק מהשרות של קניית הדומיין הם חייבים לשנות את ה-DNS למה שאני יגיד להם ללא תשלום? (כמובן באופן חד פעמי)

או לתת לי מין ממשק שבו אני יכול לנהל את הדומיין שלי?

הבנתי נכון?

להבנתי, כאשר אתה רוכש DOMAIN מ REGISTRAR רשמי (שזה מה שהם טוענים), הם מחוייבים כל עוד ה DOMAIN נמצא בבעלותך (שזה אומר שאתה משלם להם את הסכום השנתי הנדרש וכו'), לאפשר לך לשנות אינסוף פעמים בממשק ניהול, את הכתובת של מי שמנהל לך את הבקשות DNS של ה DOMAIN.

פורסם
  • מחבר

טוב אחלה תודה רבה על העזרה.

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים