פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אני עוד מחכה לסריקות שמת לו קושחה של 1640? הרצתי בדיקה אבל קח בחשבון שהדיסק המקורי היה FORTIS שנצרב עם הנק ולאחר זמן מסויים לא הצלחתי לבצע איתו גיבוי נוסף אלה רק עכשיו עם הפילפס וזה התוצאה של הדיסק שהצלחתי לצרוב עם ורבטים עם הפילפס תעדכן אותי אם התוצאה טובה או גרועה [attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר יש או היו לי צורבים של נק, פיליפס, סוני, LG וCREATIVE.קניתי TEAC ועד עכשיו הוא מתפקד הכי טוב מכולם.הכי מהיר והכי אמין לדעתי.אתה מדבר על צורבים רגילים נכון ? (לא DVD )
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר יש לי LG 4163 בן שנה וחצי - קורא כל דבר שרוט ומלוכלך שתשים לולא היו עד עתה שום בעיותגם אני עד עכשיו חשבתי שאין לי בעיות עם הנק והייתי בטוח שיש לי רק בעיה עם 3 דיסקים שהם שרוטיםידוע שה LG גם קורא מעולה
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים הרצתי בדיקה אבל קח בחשבון שהדיסק המקורי היה FORTIS שנצרב עם הנק ולאחר זמן מסויים לא הצלחתי לבצע איתו גיבוי נוסף אלה רק עכשיו עם הפילפס וזה התוצאה של הדיסק שהצלחתי לצרוב עם ורבטים עם הפילפס תעדכן אותי אם התוצאה טובה או גרועה אפס PIF תסרוק בבקשה עם הפיליפס עם ה CDPEED
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר כמו שהבנתי יש בעיה עם הקושחה הנוכחית לבצע בדיקה PIF רק אם אני יעשה crossflashing ל benq 1640 זה יהיה יותר מדויק אבל לא נראה לי שאני יעשה את זה כי אין לי שום בעיה עם הצורב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.