פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אז משהו שם בעייתי.. תבדוק שהדיסק מגומפר נכון (לא מתנגש עם משהו אחר על אותו צמה), ושהוא מוגדר נכון ב BIOS (שהכל יהיה על AUTO שם נראה לי)
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר תקשיב זה פשוט קודם כול יופי של תמונות - התמונה האחרונה תוציא את הג'מפר משם! זה לא המקום הנכון. ________________________________________ הפינים שבצד שמאל צריך לחבר קצה אחד של הכבל הגדול - זה אחד ________________________________________ הצד השני של הקבל תכניס ללוח + חבר לו כבל חשמל (מולוקס) (אנא שים לב שעל הכבל יש פס אדום לאורכו או שחור הכבל הזה חייב להיות במקביל עם הצבע האדום של המולוקס - תיסתכל על התמונה שנתת - תחבר מולוקס כאשר האדום מצד שמאל ותחבר את הקבל הגדול כאשר האדום או שחור שלו מצד ימין - זה שניים ________________________________________ מולוקס אדום שמאלה ---> <----קבל DATA אדום\שחור ימין \ _______________________________________\ _______________________________________ הכונן 80גיגה על תיגע בו -זה שלוש _______________________________________ ***אם קיים עוד ג'מפרים מחוברים על דיסק הנ"ל -תוציא-*** עכשיו: הדלק את המחשב שלך ותיראה אם הוא מגיע לwindows הגיע ? יופי , תכנס לmy computer ותיראה אם נוסף לך כונן קשיח אחד בקיבולת 40 גיגה , יש ? יש... המחשב ניכנס לwindows לא רואה את הכונן ? חזור אלינו המחשב מסרב לעלות לwindows ? נתק את הHD וחזור אלינו (הגדרות ביוס אבל לא נכנס לזה עכשיו) כמובן = בכול פעם שאתה מתעשק עם החלקים הפנימיים של המחשב יש לנתק את המחשב מהחשמל בהצלחה אתה אמרת לי להוציא את הג'מפר .. שלא צריך אותו ... והארד דיסק מחובר רק עם שני כבלים ... כבל מידע(הרחב הזה) וחיבור מולקס ... זה בסדר ? החיבורים שמחוברים הם : הארוך הזה מצד שמאל והמולקס מצד ימין וזהו . בחיבור האמצעי אין לי כלום . צריל להיות משהו מחובר לשם ? http://img229.imageshack.us/img229/4452/44av.jpg
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אבל תענה לי על מה ששאלתי למעלה ... ואיך אני מעלה תמונה ?!?!?!?!?!?!?!
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים לדבי השאלה אז ,מה שאמרתי נכון וזה עובדלגבי האמצע זה המקום בוא אתה צריך לחבר ג'מפר כאשר צריךאני לא מבין אותך יש לך את הדיסק ביד יש עליו תמונה אתה לא מסתכל על הציורים שם כדיי להבין קצת עם מה אתה מתעשק ?תמונה:תפתח את הצייר ותקפלתפתח את מה שאני מרא לך בתמונה ותלחץ prtscr במקלדת (print screenתחזור לסייר ותבחר edit ---> pasteתשמור את הקובץ בפורמט jpg או jpegתפתח כאן הודעה, יש לך אופציה של אפשרויות נוספות ,צרף קובץ וsave[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר אין על זה שום מדבקה עם ציורים ...ולא צריך לחבר כלום בחיבור האמצעי הכון ?ובכבל הרחב הזה אז קצב אחד שלו מחובר להארד דיסק וקצה שני שלו מחובר ללוח אם .ובין שני הקצוות יש לי עוד חיבור כזה ארוך ... הוא אמור להתחבר לאן שהוא ?http://img220.imageshack.us/img220/3599/21hx.jpg כמו שאתה בטח רואה יש 3 חיבורים שחורים ארוכים כאלה .נ.ב ...אני לוחץ על המקש PrtScn והוא לא מצלם כלום .
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים דיי להתעשק עם הכונן בן אדם , הוא מחובר ועובד, ערכתי את ההודעה שלי מקודם ואני מסביר שם איך לעלות תמונה
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר שמתי לב שערכת את ההודעה ואני לוחץ על המקש PrtScn ןאז הולך לצייר ועושה את מה שאמרת וזה לא עושה כלום ...וגם אם הכונן עובד אז איך יכול להיות שאין בו 40gb .... הרי אין כונן קשיח שיש בו 1.5gb
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אני חושב שאתה קצת שתוי היום :alcoholic:תיראה את התמונה שכבר נתת קודם:http://img220.imageshack.us/img220/6030/37gl.jpgאיפה אתה רואה שזה דיסק של 40 גיגה ??? גמרת אותי עכשיו .וכאשר אומרים לך תסתכל על התמונה אז המדבקה הלבנה הזו זו ....תמונה![attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים מחבר יואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני לא מאמין !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יצאתי כזה דפוק !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111תודה בכל מקרה על העזרה !!!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחאיך נקרעתי
פורסם 2005 בדצמבר 1719 שנים אכן, המצב קשה... ולשאלתך לגבי דיסקים של 1.5 גיגה, יש לי פה דיסק של 10 מגה אם אתה רוצה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.