פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק
פורסם 2005 בדצמבר 1620 שנים ניסיתי הכל עמדתי שכבתי כרעתי גם מאחורי מסתור,חכיתי גם מספיק זמן,והוא עדיין מתנשף אחלה משחק מוזר מאוד... חכה 15 שניות בצד אין מצב שזה לא עוזר...
פורסם 2005 בדצמבר 1720 שנים מחבר באיזו מערכה אתה?יכול להיות שאתה נמצא בקור ותמיד מתנשפים שם...אני בקור, אבל שומעים גם את הדפיקות לב שלו,חוץ מזה זה קורא אחרי שאני חוטף ירייהד"א המשחק לא קל מדיי אם את בשניה מחדש את הכח שלך?
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים אני בקור, אבל שומעים גם את הדפיקות לב שלו,חוץ מזה זה קורא אחרי שאני חוטף ירייהד"א המשחק לא קל מדיי אם את בשניה מחדש את הכח שלך?בשביל זה יש רמות...
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר יצאתי מדעתי המשחק גם לא שומר אם אתה לא בכח מלא , איזה מין דבר מוזר זה? למה זה קשור, התקנתי כבר את המשחק שוב, (התחלתי הכל מחדש) למישהו יש מושג? קשור לכפולי ליבה? מישהו שמע על הבעיה הזאת שהוא לא מסוגל לחדש כח,חיפשתי בכל האינטרנט,אף אחד אפילו לא הזכיר דבר כזה התיאשתי כבר,אני צריך שלא ירו בי כדי שהוא יעשה autosave ואני אמשיך הלאה,בהתחלה זה עוד היה סביר אבל עכשיו זה כמעט בלתי אפשרי (שעתיים שלוש בין אוטסייב אחד לשני ), מה אפשר לעשות? אולי לשנות רמה תוך כדיי המשחק :'(
פורסם 2005 בדצמבר 1820 שנים מחבר נראה לי שעליתי על משהו, התחלתי משימה חדשה ויכולתי לחדש כח,בכל פעם שחדשתי הוא עשה סייב,ככה 3 פעמים ואז זהו!, אולי זה בגלל הרמה של המשחקמישהו מכיר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.