עבור לתוכן

הטמפרטורות שלי במארז ומערכת הקירור החדשים ועזרה במדידת טמפרטורה

Featured Replies

פורסם

מארז פתוח: 28 מעלות מנוחה, 33 מאמץ. מארז סגור: 33 מעלות במנוחה, 37 במאמץ.

יש הבדל של 5 מעלות בין מאמץ למנוחה בשני המקרים.

יש הבדל של 5 מעלות בין מארז סגור לפתוח, יש לי עוד 3 מקומות בדלת של המארז שאני יכול להוסיף להם מאווררים

אחד בידיוק מעל הביג טייפון אני מקווה שזה יעזור.

השאלה שלי בקשר למדידה של החום עצמו ברצוני לדעת אם אני מבצע את המדידה כראוי. המארז הגיע עם חוט שהוא מדחום כזה

הדבקתי אותו עם מדבקה על הברזל שנמצא שיושב על גוף הקירור שהכי קרוב למעבד. ככה זה בסדר או שיש אפשרות לשים את המדחום

במקום אחר יותר קרוב למעבד? אולי צריך לשים אותו איכשהו על הסינק של הגוף קירור ולא על הברזל שמעליו?

המעלות שהוא מראה לי הם מעלות חיצוניות, זאת אומרת שהמעלות האמיתיות של המעבד הם פחות ממה שמוצג?

תמונה המתארת את מיקום המדחום

12yy.jpg

פורסם

למה אתה לא בודק עם אוורסט או משהו כזה? (מעלות)

פורסם

את החיישן אחי מומלץ להשים בין המעבד ללוח אם (במידה ויש שם מקום)..

אם אין אז כמו שאתה עשית נשמע הגיוני...

פורסם
  • מחבר

מאז שהחלפתי את הסינק של הקירור אז התוכנות מראות לי שאין לי טמפרטורה במעבד...

הכנסתי מאוורר אחד לדלת וזה הוריד לי 3 מעלות. זה מאוורר חזק מ80מ"מ רגיל ויש לו גם דיודה

פורסם

לי יש את אותו טמפרטורות במעבד ויש לי מאורר שקיבלתי עם המעבד שום דבר מיוחד :) במאמץ שלי מקסימום זה 40

פורסם
  • מחבר

אז כיף לך, אצלי הוא היה מגיע במאמץ ל69 מעלות לפני ששמתי את הביג טייפון והסילבר 5. (בזמן אוברקלוק על המעבד מ2.8 ג'יגה הרץ ל3)המעלות בזמן מאמץ עכשיו זה 34. יש לי עוד שאלה, צריך לחזק את האומים שמחזיקים את הביג טייפון עם מכשיר כלשהו? כי אני סך הכל סגרתי אותם עם היד, נראה לי שהוא יושב טוב. אבל הוא כלכך כבד, זה שהמארז עומד ולא שוכב לא יכול עם הזמן בסוף לגרום לו לפרק לי את הלוח אם או משהו?

פורסם

אין מצב בעולם שהוא יתפרק, מחזקים את האומים עם מפתח צינורות קטן או משו' כזה ושהם ישבו באופן שווה...

אני הלכתי לאייס קנה ובנה וביקשתי ברגים כמו שיש באחורה של המארז ככה שאני יוכל להבריג עם היד לפי רגש...

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים