עבור לתוכן

מכשיר פקס שלא מייד מדפיס את הפקסים המתקבלים

Featured Replies

פורסם

מישהו מכיר\שמע\יודע על מכשיר פקס שמקבל את הפקסים אבל מאפשר גישה מהמחשב כדי להחליט איזה פקסים להדפיס מתוכו? מישהו יודע אם קיים בכלל משהו כזה?

[אני יודע שיש די הרבה תוכנות כאלה, אבל זה מצריך מחשב שדלוק כל הזמן ומיועד לנושא - אף אחד לא יוכל לעבוד במחשב בצורה סבירה בזמן שהוא מקבל פקס].

תודה רבה.

פורסם

תעשה מנוי אצל הספקית שלך לקבל פקסים למספר פיקטיבי, שיגיעו אליך למייל, ותדפיס מה שאתה צריך, זה הכי פשוט

בכלל לא צריך מכשיר פקס, את הכל אתה מקבל לדואר האלקטרוני.

יש כזה בנטויז'ן בוודאות, ודי בטוח שאתה יכול להרשם לזה גם בלי להיות מנוי שלהם לאינטרנט (נדמה לי),

כלומר יחייבו אותך על תיבת דואר ומספר פקס, או אפילו רק על פקס וניתוב לתיבת דואר קיימת.

תתקשר ותשאל בקיצור

עריכה :

http://service.netvision.net.il/Product/?ProductID=69

בטח יש עוד ספקיות עם השירות הזה, לרוב הספקיות יש אותם שירותי ערך מוסף כאלה, אז בכל מקרה תברר בספקית שלך קודם.

(אפשר גם לשלוח פקסים דרך השירותים של הספקית כמובן, בכל ספקית זה עובד שונה)

פורסם

אני יודע שבמחשיר הפקס/מדפסת/סורק המשולב (של זירוקס מדגם PE16) יש אופצייה כזאת, הוא שומר את הפקסים בזיכרון שלו, ואח"כ אתה משחרר אותם מהמכשיר עצמו ע"י סיסמה.

פורסם
  • מחבר

תעשה מנוי אצל הספקית שלך לקבל פקסים למספר פיקטיבי, שיגיעו אליך למייל, ותדפיס מה שאתה צריך, זה הכי פשוט

בכלל לא צריך מכשיר פקס, את הכל אתה מקבל לדואר האלקטרוני.

אני מכיר את האופציה הזו, אבל אני לא רוצה מספר פקטיבי.

חוצמזה, מספר הפקסים שישלחו ויתקבלו במשרד הזה הוא גבוה ועם רגישות דיי גבוהה גם כן - לכן העדיפות היא שאלו יתקבלו במשרד ולא אצל גורם שלישי.

אני יודע שבמחשיר הפקס/מדפסת/סורק המשולב (של זירוקס מדגם PE16) יש אופצייה כזאת, הוא שומר את הפקסים בזיכרון שלו, ואח"כ אתה משחרר אותם מהמכשיר עצמו ע"י סיסמה.

זאת אומרת שניתן יהיה לקרוא את הפקסים מהמחשב ולהחליט מה להדפיס (לדוגמא, רק את אלה שהם לא פרסומות או ספאם)?

כמה פקסים הוא יכול להחזיק בו זמנית?

פורסם

זאת אומרת שניתן יהיה לקרוא את הפקסים מהמחשב ולהחליט מה להדפיס (לדוגמא, רק את אלה שהם לא פרסומות או ספאם)?

כמה פקסים הוא יכול להחזיק בו זמנית?

לא, במכשיר שדיברתי עליו אתה קובע סיסמה וכל הפקסים נשמרים בזיכרון עד שאתה מקיש את הסיסמה ואז הוא מדפיס את כל הפקסים שהתקבלו, ללא אפשרות בחירה, האפשות הזאת לא נועדה לסנן פקסים אלא לאפשר קבלת פקסים רגישים בלי שהם יקראו ע"י כל אחד.

אם אתה מדבר על מערכת לסינון פקסים אתה יכול לקחת מודם פקס רגיל (56K - עולה לא יותר מ-100 ש"ח) לדחוף אותו למחשב (אפילו פנטיום 2 חבוט יתאים למשימה) ולהטעין עליו תוכנת WINFAX או כל תוכנה דומה ואז יתאפשר לך קודם לראות ת הפקסים על המחשב ואז להחליט איזה מהפקסים יודפסו.

פורסם
  • מחבר

אם כך, זה לא עוזר לי במה שחיפשתי.

חשבתי על פתרון המחשב אבל זה מצריך יותר מדי התעסקות לטעמי... טוב - כבר נחשוב על משהו...

בעקרון, זה יכול גם להיות המחשב שמחזיק את המדפסת המשרדית וכולם ישמשו בו (משהו מעין שרת הדפסה פיצפון) - אבל אני מעדיף משהו שיפעל באופן סטנדרטי ולא יהיה תלוי בBSOD-ים, וירוסים ושאר מרעין בישין...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים