עבור לתוכן

ONIMUSHA 3 לPC מישחק נחמד

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

וכמה היא עלתה?

200+ שקל לא זוכר בדיוק 230-250

פורסם

בדקתי עכשיו בזאפ כנראה המחיר ירד עכשיו זה 150

פורסם
  • מחבר

סבבה :xyxthumbs:

פורסם

דייי תפסיקוו כבר... בnfsmw חייבים ידית?

ממש לא ... תפסיקו להטעות אנשים הייתי מבין אם הייתם אומרים שצריכים פאד לpes או משו אבל למוסט וואנטד..

שבת שלום שיהיה לכם

פורסם
  • מחבר

דייי תפסיקוו כבר... בnfsmw חייבים ידית?

ממש לא ... תפסיקו להטעות אנשים הייתי מבין אם הייתם אומרים שצריכים פאד לpes או משו אבל למוסט וואנטד..

שבת שלום שיהיה לכם

רוצה לשחק במישחקי מרוצים במקלדת זה בעיה שלך

בתור אחד שאוהב הרבה סוגי מישחקים ושיש לו גם ידית טובה וגם עכבר ומקלדת טובים אני לא רואה את עצמי משחק במקלדת במישחקי המרוצים של היום

השילוב של ידית אנלוגית ורטט פשוט הרבה יותר טוב למישחקים מהסוג הזה לאומת מקלדת ועכבר (טוב רק מקלדת במישחקי מרוצים)

לגימרים כבדים יותר יש גם הגה+פדלים+רטט ולפחות לפי מישחקי הארקיד שיצא לי לשחק בהם זה הדבר האמיתי במישחקי מרוצים

(אין לי הגה בבית אני לא משחק הרבה במישחקי מרוצים)

יש הרבה אנשים שיורדים על הקונסולות ביגלל הידית בלי ביכלל לנסות ולילמוד איך לישתמש בה ובלי לדעת שיש היום את אותם ידיות לPC

אני לא אומר שידית מושלמת במישחקי FPS הידיות מסריחות (אולי חוץ מהידית העתידית של המהפכה)אבל יש מישחקים שגימרים נורמלים חיבים ידית

תנסה ידית טובה לNFSMU תילמד איך לישתמש בה ואז תבין

פורסם

בעיה שלי? למה בעיה? אני נהנה לשחק ואתה תהנה עם הידית שלך או מה שזה לא יהיה אנערף...

פורסם
  • מחבר

בעיה שלך כי מקלדת מגבילה מאוד תכיף במישחקים כאלה ואני אומר את זה מניסיון

ברגע שמיתרגלים לידית אנלוגית קשה מאוד לחזור לשחק מישחקי מרוצים במקלדת כמובן שזה פועל גם אפוך ברגע שמיתרגלים לעכבר+מקלדת

קשה לחזור לשחק בFPS בידית

אין מה לעשות לכל מישחק יש תדברים שמתאימים לו יותר

פורסם

ROFL

לקנות גיימפאד למחשב???

קנה PS2 וזהו.

בכל מקרה הרבה יותר נוח\כיף לשחק משחקי מכות עם גיימפאד..

ניסתי לשחק משחק מכות אחד מקלדת וזה היה קשה ומעצבן כאבו לי האצבעות אחרי זה בגלל שצריך למתוח כל אצבע לקצה שונה :'(

פורסם

שח PS2 =1200

גיים פאד= 150 שח

דו דה מת'

פורסם
  • מחבר

שח PS2 =1200

גיים פאד= 150 שח

דו דה מת'

וזה בלי מישחקים איזה 400 שקל למישחק חוקי של PS2 בארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים