פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים יש מחשב ישן שביקשו שאני יטפל בו שבזמן עליה עוצר על ההודעה "nvram data is Invalid" (מאפשר להמשיך אך לא אי אפשר להתקין חומרה שהו מזהה) מישהו מכיר בעיה זו? אני מבין שזה בביוס או איזה חלק דפוק? מישהו מכיר?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים מחבר תודה , איפסתי וזה לא עזר,אפשר להדריך אותי איפו יושבת הסוללה של הביוס?
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים תפתח את המחשב ותביט על הלוח אםתחפש עיגול כסוף בקוטר 2 סנטימטרתשלוף אותו בזהירות באמצעות מברג טסטר (בדרך כלל יש קליפס שתופס אותו ותחליף בסוללה CR2032 אחרת (עולה 12-20 שקל )
פורסם 2005 בדצמבר 1519 שנים אם אין ביוס אז איך המחשב עבד עד עכשיו?יתכן שכהוצאת את הסוללה השתחרר איזה כרטיס מהמקוםתחזק את הכרטיסיםוכמו כן יש צפצופים כשאתה מדליק את המחשב?
פורסם 2005 בדצמבר 1619 שנים מחבר לפני שהוצאתי את הסוללה המחשב שהיה פתוח, עלה ונתן את הודעת ה nvram ולאחר לחיצת esc המשיך והעלה את הווינדואוז.לאחר החלפת הסוללה אני שומע כאילו הוא מתחיל לעלות ונעצר, המסך לא מציג כלום .לא נראה לי שכרטיס לא במקום, מקווה שלא נשרף משהו (גם שאני מחזיר את הסוללה הישנה זה אותו דבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.