עבור לתוכן

הצורב DVD שלי לא מקבל דיסק DVD

Featured Replies

פורסם

יש ל צורב NEC חדש 3550 והוא לא מקבל דיסקים של DVD של חברה מעפנה אבל עדיין... למה הוא לא מקבל?!?!?!?! עשיתי לו firmware מ1.04 ל1.05 וזה עדיין לא עזר... דרך אגב החברה של הדיסקים היא TAROKO .. משהו כזה... בקיצור אני מעוצבן רצח כי אני יודע שצורב של LG היה מקבל את הדיסקים האלו >:(

פורסם

ניסית לבדוק אם הוא בכלל מקבל דיסקים של DVD? סרטים למשל?

פורסם

תנסה לקחת עוד דיסק DVD מחברה אחרת ולבדוק אם זה עובד.

אני קניתי Lite-On אחרי חודש של שימוש הצורב הפסיק לקרוא דיסקים של DVD. צרב דיסקים רגילים בלי בעייה, אבל הספיק אפילו לקרוא DVD.

תנסה להוריד את הדריוור להתקין אותו שוב... לא עוזר, תנצל את האחריות. לא יעשו לך בעיות.

פורסם
  • מחבר

הצורב קורא דיסקים של DVD רגילים בדקתי הרגע.... כנראה בגלל שזה חברה לא מוכרת של דיסקים הצורב לא מקבל אותם... אבל מה שמעצבן אותי זה שהצורבים של LG כן מקבלים אותם

פורסם

ואם היית קונה דיסקים מאפנים מחברה אחרת אז ה LG לא היה קורא אותם.

אולי השאלות שכדאי שתשאל את עצמך הן: "למה אני קונה דיסקים מאפנים?", "האם זה באמת כזה זול כשלוקחים בחשבון את כל הגורמים?", "האם שווה את העצבים?", "האם מה שאני צורב היום יחזיק לי עוד שנה מהיום?"

פורסם
  • מחבר

ואם היית קונה דיסקים מאפנים מחברה אחרת אז ה LG לא היה קורא אותם.

אולי השאלות שכדאי שתשאל את עצמך הן: "למה אני קונה דיסקים מאפנים?", "האם זה באמת כזה זול כשלוקחים בחשבון את כל הגורמים?", "האם שווה את העצבים?", "האם מה שאני צורב היום יחזיק לי עוד שנה מהיום?"

דבר ראשון לא קניתי אותם... אני לא קונה דיסקים זבל... הביאו לי פשוט אותם בחינם ועדיין לא צרבתי עם הצורב אז חשבתי לבדוק אותם איתו... והנה הם לא עובדים....

פורסם

כמו שאמרו חכמינו, אין דברים בחינם :) קנה מדיות נורמליות.

פורסם

NEC אוהב מדיות איכותיות, הוא לא אוהב זבל, תקנה מדיות איכותיות ותהנה...

פורסם
  • מחבר

טוב אני אקנה אבל הן בטח יקרות והאיכותיות היחידות ששמעתי עליהן הן RITEK ו VERBATIM ויש גם את TY כמובן.... אבל כל אלו מדיות יקרות לאללה כנראה...

פורסם

לא כל כך יקרות.... אפשר למצוא דיסקים נורמלים גם במחיר של שקל וחצי ליחידה אם מחפשים במקום הנכון בזמן הנכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים