עבור לתוכן

גם חלומות מתגשמים...

Featured Replies

פורסם

בשנה האחרונה, מאז שנכנסתי לתחום נגני הmp3 , גילתי שאני רגיש לאיכות הסאונד בצורה מפחידה (ואיני יודע אם זה דבר טוב ) . היות ורמקולים למחשב עולים המון כסף , החלטתי ללכת על אוזניות מכמה סיבות . ראשית , באותו מחיר ,שתשקיע במערכת, ניתן להשיג אוזניות המספקות איכות סאונד טובה יותר בכמה וכמה . בנוסף , אוזניות ניתן לקחת ממקום למקום .

שמעתי באוזניות מצוינות , כגון הgrado , סנייזר px 250 ועוד . האיכות הייתה בסדר , אבל עדין הרגשתי , שהצליל שמופק לא חלק כול כך (כן כך זה אני ) .

לפני כשבועיים דיברתי עם דוד שלי , שגר בחו"ל . הוא שאל אותי אם אני רוצה משהו (והוא גם קצת טחון ) , ואני אמרתי לו אוזניות .

בקיצור היום הוא הגיע עלי הביתה לאחר זמן רב , שלא זכיתי לראותו , ונחשו מה ? הוא הביא לי אוזניות . האוזניות שהביא נראות פשוטות למדי , אבל ששמעתי בהן פשוט רציתי למות . הצליל היא כל כך עשיר שלא אפשר לתאר אפילו בחלומות הכי פרועים שלכן. מיד נכנסתי לאינטנרט וחיפשתי את המפרט הטכני של האוזניות .

הייתי בשוק ממה שמצאתי . אומרים שתמונה שווה אלף מילים - אז :

http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=149104&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161

דרך עגב , הוא השיג את האוזניות בחצי מחיר . אז כן , גם חלומות יכולים להתגשם.

פורסם

אתה חייב אבל חייב הגברה טובה בשביל לנצל את האוזניות האלה כמו שצריך! אתה תיפול שתשמע אותם עם מגבר יעודי טוב! האיכות תשתפר פלאים.. וברוך הבא למועדון האודיופילים המרוששים ;)

פורסם

אתה חייב אבל חייב הגברה טובה בשביל לנצל את האוזניות האלה כמו שצריך! אתה תיפול שתשמע אותם עם מגבר יעודי טוב! האיכות תשתפר פלאים.. וברוך הבא למועדון האודיופילים המרוששים  ;)

מרוששים חחח, טוב שלא הגזמת...

פורסם
  • מחבר

אני עדין לא יודע אם זה טוב להיות אודיופיל . מצד אחד , בשביל להיות מרוצה מהאיכות, שאתה שומעת, צריך להוציא יותר כסף מאשר אדם השומע רגיל , אבל אני חושב, שאודיופילים נהנים יותר ממוזיקה . לצערי , אי אפשר לדעת זאת .

פורסם

רק אודיופיל יכל לקבל התקף אנדרנלין ואושר לא ברור מסינפונייה של באך כשהיא מושמעת במערכת שיודעת להעביר את המוזיקה נכון :).

יש הבדל בין לאהוב מוזיקה ולהנות ממוזיקה, ואפשר גם לאהוב צליל וזה משהו ששמור לאודיופילים בלבד, אני חושב, מסכנה, הם נהנים יותר גם מהוזיקה וגם מהצלילים ;).

מצד שני אדיופיל נכנס למועדון וסובל מהאיכות המזעזת של המוזיקה ויוצא מהמועדון מעוצבן כי הוא הרג לו חצי התאים באוזן בשביל לשמוע בני בן אסי ב 190DB.

:P חיים קשים...

בקשר ל 650, תתחדש, ותגיד לדוד שישלח לי גם.

אגב- 300 Ohm....בלי מגבר ??? תתקן את זה, מהר אבל!

פורסם

בטח שלהיות אידיופיל זה דבר טוב!  :hat:    כמו שהמוטו של טאוור רקורדס היה פעם:  "No Music, No Life".       

תגיד, באיזה Grado שמעת?    כי לי יש את ה-SR80, ואני מאוד מרוצה מהם האמת, ואם יכול להיות שיש דגם שהרבה יותר טוב מהם :cool2:

ואם אתה שומע במחשב מוזיקה גם ויש לך כרטיס קול קצת ישן תחליף ל-x-fi החדש. השילוב בין האוזניות שלך לכרטיס קול משובח תהיה פשוט to good to be true :hat:

פורסם

בעע איזה שטויות.. ממתי x-fi הכרטיס הכי טוב למוסיקה? הM-AUDIO אודיופיל 2496 או הEMU 0404 לוקחים אותו בהרבה (ואני מניח שעולים פחות.. בחול לפחות)

וכמו שכבר אמרתי.. עם מגבר יעודי לאוזניות האיכות תשתפר בלא מעט בכלל! בהחלט השקעה שווה..

פורסם

קצת סדר בבלאגן.

קרמבו ידידי האודיופיל הצעיר, ברוך הבא למועדון ותתחדש, יש לך אוזניה ברמה. יקח לך הרבה זמן עד שתלמד להעריך אותה ולגלות את כל הקסם שגלום בה.

זה מצחיק אותי לראות שישר קפצת לאוזניה כזאת, בדרך כלל זה לקוח זמן ושידרוגים. ולא מעט מהם.

כמו שאמרו כאן מקודם, אתה חייב, אבל חייב חייב מגבר אוזניות לנצל את ה HD 650.

זה לא קשור לוולים, אלה לזרם גבוהה שהאוזניה דורשת ע"מ לזוז בצורה דינמית יותר, בנוסף מגברי אוזניות בדרךך כלל כוללים PRE AMP יעודי לאוזניות שביחד פשוט נשמעים פגז !!!

לסנהיזר שלך יש התנגדות של 300 אוהם, זה המון !!

אם אתה רציני בעניין ורוצה להבין מה ה- 650שלך שוות באמת, אז תלך לשמוע מגברי אוזניות ותראה את ההבדלים, אני מבטיח לך שהתוצאה תהיה בין נפילה מהרגליים לבין התעלפות !

המגברים הקיימים בארץ שאתה יכול לבדוק הם: Musical Fidelity X-Can v3 שמחירו 2400 ש"ח

Creek OBH 21 SE שמחירו 2600 ש"ח

Aqua Head שמיוצר ע"י בחור ישראלי מוצלח מאד בשם אסף, שמשתמש ב HD 600 כאוזניות הרפרנס למגבר שלו, זה אומר הרבה. מחירו אגב 1400 ש"ח

Vincent KHV 111, מגבר הייבריד (פרה שפורפרות עם פאור טרנזיסטורים) שמחירו כ 1900 ש"ח.

אם אתה רוצה לקורא כתבה שתתאים לך בול, אני ממליץ על הכתבה של אביעד מהפורום Hometheater, הוא מדבר שם על רוב המגברים שציינתי כאן, והוא מתשמש ב HD 600 לבדיקה, מכיוון וה 600 וה 650 כמעט זהות, אתה יכול להשליך את כל מה שהוא אומר שם לאוזניה שלך.

הלינק לכתבה

בנוסף אתה יכול ללמוד ולהתעניין בנושא ע"י קריאת המאמר שאני כתבתי, הכתבה שלי

נ.ב X-FI הוא כרטיס לא משהוא למוזיקה, אל תיפול בפח של ה HYPE שעושים לו.

פורסם

בעע איזה שטויות.. ממתי x-fi הכרטיס הכי טוב למוסיקה? הM-AUDIO אודיופיל 2496 או הEMU 0404 לוקחים אותו בהרבה (ואני מניח שעולים פחות.. בחול לפחות)

וכמו שכבר אמרתי.. עם מגבר יעודי לאוזניות האיכות תשתפר בלא מעט בכלל! בהחלט השקעה שווה..

בלי קשר לכרטיס - שנה את הגישה שלך ואל תהיה מגעיל. לעולם אל תגיב ב"בעע איזה שטויות". אפילו אם אתה יודע טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

The-Fox כל הכבוד על הסקירה בנושא האוזניות .נהנתי מאוד לקרוא אותה . דרך עגב , אתה כתב ב Ynet ? ראיתי את אותה סקירה בynet .

פורסם

Ynet מפרסמים כתבות של אתרים אחרים אצלם תוך כדי מתן קרדיט לכותב ולאתר המקור. כך למשל תוכל למצוא שם מגוון כתבות מהאתר שאליו עומר כותב, כמו גם כתבות רבות שנכתבו על ידי חברי הצוות של האתר שלנו, HWzone.

וכמובן, תתחדש.

Anatoli.

פורסם

דרך אגב אתה תוכל לשפר פלאים את האוזניות אם תחליף להם את הכבלים

פורסם
  • מחבר

לאחר שחשבתי קצת בקשר לאוזניות , החלטתי למכור אותם ולקנות פשוטות יותר + או להוסיף לנגן pmp , או לקנות אוזניות פשוטות יותר עם מגבר .

יש לי כמה שאלות אליכם :

1. אתם יכולים בבקשה להסביר מה מסביר כל מאפיין באוזניות ? באייחוד מזה אום?

2. למה אני צריך מגבר , אם אני לא שומע גם כך עד העוצמה המקס'.

3.אפשר להשיג אוזניות טובות ב1200-1400 שקל. האם אני ארגיש בהבדל ניכר בינהם לבין מה שיש לי ? בכל מקרה, תמליצו לי סוגים שונים של אוזניות.

תודה רבה.

פורסם

חחחח קיבלת פחד מהמספרים ?

ב1200-1400 אתה תשיג אוזניות מאוד איכותיות (ATH-900 /HD595) אבל לא מאותה הליגה , העיניין הוא שגם לאוזניות בתקציב כזה צריך מגבר וכרטיס קול איכותיים

נכון שמדובר בסכומים גדולים מאוד אך אם יש לך דרך להשיג את הכסף לציוד הדרוש (למשל עבודה) אז כדאי לך להשקיע בזה לשנים הבאות

בקשר למגבר אך תיקח את זה "פשוטו כמשעו" זה לא קשור לעוצמה המרבית אלה למה שהסבירו לך כבר...

פורסם
  • מחבר

זאת בעצם הבעיה שלי ,אין לי עבודה. מה בעצם עדיף לי - את האוזניות שלי עכשיו ללא מגבר , או אוזניות ב1200 שקל עם מגבר?

עוד דבר אחד שלא הבנתי הוא ככל שהאום יותר גבוהה האוזניות טובות יותר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים