פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools.הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו.צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים צריך המלצה לכונן וירטואלי חינמי שפועל כמו DAEMON Tools.הDAEMON Tools החדש שמעתי שיש לו הרבה בעיות ולא כדאי להתקין אותו.צריך תוכנה תחלופית לדמון טולס או קישור להורדה של הדמון טולס הישן.תודה לעוזרים. אין שום בעיה עם החדש מניסון..
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים לאהוא קטן ונוח ונחמדוכשהוא רץ ב TRAY הוא תופס רק 3 מגה זכרוןולא בא איתו שום SPY
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים ל DT כן יש Spyware אבל לא מזיק,את זה תוכלו לקרוא באתר שלהם,שכמובן אני לא יביא לינק עליו כי לא בא לי.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים לאלכוהול 120% יש כונן וירטואלי טוב (הוא בא עם התוכנה עצמה)!!ואומרים שהוא גם יותר מהיר מהדיימון טולס
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים גם לדעתי, הוא נוח יותר, לא צריך לפעול ב TRAY כל הזמן, אלא רק כשרוצים "להחליף דיסק" וכיוצא בזההטעינה של אימאג' לכונן היא מאוד מהירה (ממש מיידית) מה שלא קורה ב DT.אבל יש מקרים שבהם חייבים את DT..... ואני לא חושב שאני צריך לפרט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.