פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אנשים שלוםקניתי HALF LIFE 2 שבתוכו יש את הקאונטר עכשיו רציתי לדעת איך אני יכול לדעת את הFPS שלי בזמן אמת?לגבי המשחק אני הבנתי שאפשר לשנות באפשרויות או משהו כדי שאני ייראה בצד את הFPS.אם מישהו יודע איך בבקשה דחוף.תודה לעוזרים.
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים זה FPSויש מספר פקודות המראות את הFPSהאהובה עליי...והפשוטה....(השתיים הבאות מופיעות בקטן בצד העליון)cl_showfps 1והינה כל השארcl_showfps 2הפקודות הבאות מראות לך גם את הFPS גם את הPING וגם את מיקומך במפה(5 הבאות מופיעות בצד שמאל למטה)net_graph 1net_graph 2net_graph 3net_graph 4net_graph 5בכל אחד מהמספרים אתה רואה את זה בדרך שונה....תבחר מה הכי נוח לך....
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים מחבר זה FPSויש מספר פקודות המראות את הFPSהאהובה עליי...והפשוטה....(השתיים הבאות מופיעות בקטן בצד העליון)cl_showfps 1והינה כל השארcl_showfps 2הפקודות הבאות מראות לך גם את הFPS גם את הPING וגם את מיקומך במפה(5 הבאות מופיעות בצד שמאל למטה)net_graph 1net_graph 2net_graph 3net_graph 4net_graph 5בכל אחד מהמספרים אתה רואה את זה בדרך שונה....תבחר מה הכי נוח לך....תודה על התגובה אחי.אמרת שיש כל מיני פקודות כמו cl_showfps רציתי לדעת בכלל איפה אני רושם את הפקודה הזאת (לפרט את השלבים אם אפשר).תודה
פורסם 2005 בדצמבר 1419 שנים אתה רושם את זה בconsole....פשוט אתה לוחץ על ~ וניפתח לך חלון עם פקודות ושאר ירקות...ואם הכפתור ~ לא עובד....אז אתה נכנס לoptions->keyboard->advenuceובadvenuce אתה מסמן את השני (ניראה לי...) ואז הכפתור ~ יעבוד..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.