פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים יש לי הרד דיסק 160GB SATA של WESTERN DIGITAL, לדעתי הוא עושה הרבה יותר רעש יחסית להרד דיסק רגיל (נשמע כמו ההרד דיסק 20MEGA שהיה לי לפני אי אלו שנים ) כשאני נכנס לאופציית הסרת/הוספת תוכניות חדשות, לוקח לו יותר מדי זמן לעלות את הרשימה. בתוכנה לעריכת סרטים, המחשב נתקע מדי פעם... קורה לי לפעמים שיש לי גם CRC ERROR מוזרים, למשל, בהתקנת משחק, הוא נתקע לי באמצע, עשיתי RETRY וזה עבר חלק. לפעמים אחרי שאני מעתיק לתוך ההרד דיסק קבצי RAR , הSFV CHECK נותן לי שגיאות, למרות שהמקור מאה אחוז. המפרט כולל : AMD 3000 64BIT OCZ 1GB RAM לצערי הרב התוכנה של WD גורמת ל FREEZE של המחשב. אני צריך תוכנה/דרך/רעיון כלשהו, שאני אוכל לבדוק בצורה מוחלטת אם ההרד דיסק תקין.
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים אין כלום בצורה מוחלטת, אבל אני ממליץ לנסות בדיקת SMART ע"י ACTIVESMART או SPEEDFAN, וגם אולי לנסות להשתמש בתוכנת SPINRITE 6.
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים מחבר SpinRite 6 הצליחה להפחיד אותי עם האזהרות במהלך ההתקנה שלה ... בסוף שבוע, אני אגיע למחשב הבעייתי ואני אנסה לסדר עם התוכנות שהזכרת, תודה בינתיים
פורסם 2005 בדצמבר 1520 שנים Spinrite תוכנה מעולה, אל תפחד מאזהרות האלה... התוכנה הזאת מתקנת לרוב סקטורים פגומים ככה שלהרוס היא לא ממש יכולה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.