עבור לתוכן

בעיה בכניסה לאינטרנט דרך ראוטר Linksys WRT54G

Featured Replies

פורסם

אהלן חברה, אני צריך את עזרתכם שוב

לאחר המון בירורים ותשאולים מרובים קניתי רשת אלחוטית. Linksys 54g router

וכרטיס רשת netgear WG111

חיברתי את הראוטר למודם ראוטר של סמסונג שלי ואחר כך חיברתי אותו למחשב.

במחשב השני חיברתי את ה NETGEAR התקנתי אותו והוא עובד מצוין ומתקשר

אם הראוטר מצוין, מזוהה לגמרי ע"י ה SSID.

הבעיה היא שאני יכול להיכנס לתיקיות שני המחשבים, ואני יכול

לעשות פינג לראוטר מהמחשב אם הNETGEAR  אבל אני לא יכול להיתחבר

לאינטרנט ממנו.

הגדרות ה SECURITY שלי הם על DISABLED ככה שאין לי WEP או WPA מופעלים

וככה גם בהגדרות של ה NETGEAR זה כאילו הראוטר פשוט לא מעביר את השידור האלחוטי לאינטרנט אלה

רק את החוטי.

אני אודה לכם אם תעזרו לי

עמית

פורסם

תבדוק את המסכת רשת ואת השער ברירת מחדל

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג איך לעשות את זה

פורסם

קליק ימני על הרשת האלחוטית (בתוך חיבורי רשת, בלוח הבקרה) - מאפיינים

תכנס בפנים למאפיינים של ה TCP/IP

באותה הזדמנות תבדוק אם יש שם DNSים רשומים, אם אין אז תרשום את ה DNS של הספקית שלך שם.

פורסם
  • מחבר

נפתרה לי הבעיה של החיבור לאינטרנט אבל עכשיו יש לי בעיה אם העברה של הפורטים של אימיול.

האם יש דרך להעביר את הפורטים דרך שני הראוטרים ?

פורסם

למה שני ראוטרים? ראוטר אחד. ומה הבעייה שאתה נתקל בה?

פורסם
  • מחבר

שני ראוטרים כי המחשב שלי מחובר מהשקע בקיר למודם סמסונג שהפכתי לראוטרת דרך הראוטר של

linksys למחשב

פורסם

אז תחזיר את המודם להיות מודם ותעבוד רק עם הLINKSYS בתור ראוטר. או לחילופין, תשתמש בLINKSYS בתור SWITCH, אבל אני חושב שעדיף לעבוד איתו בתור ראוטר.

פורסם
  • מחבר

השאלה אם יש דרך להשאיר את שניהם כראוטרים ועדיין להעביר את הפורטים ?

פורסם
  • מחבר

דרך אגב ניסיתי לבטל את מצב הראוטר בכל אחד מהראוטרים, אבל בכל אחד שעשיתי את זה בו נתקעתי באותה בעיה הוא לא מתחבר לאינטרנט

ואי אפשר להיכנס לתפריט האפשרויות שלו (זה שפותחים ע"י הכנסת מס' האייפי בדפדפן)

זה היה ככה בסמסונג ואז הייתי צריך לעשות לו reset ולהחזיר אותו למצב ראוטר.

וזה היה ככה גם ב linksys, שדרך אגב אותו ניסיתי להפוך ל switch בדרך שהסבירו לי אנשי linksys.

האם יש סיבה לכך שכל פעם שאני מבטל את ה DHCP בכל אחד מהמכשירים הם קופאים לגמרי.

אלה ההוראות שנתנו לי אנשי linksys כדי להפוך את הראוטר ל AP/Switch:

CONFIGURING THE ROUTER TO SWITCH OR SWITCH/AP MODE

- Connect just one computer to the 2nd router (router that will be set to switch or AP/switch mode) and the power supply.

- Launch your Internet Explorer 5 or later version or Netscape Navigator 4 or later version.

On the Address, Search or URL, type: http://192.168.1.1, then hit Enter/Return. A login screen will appear. Type admin for the password and leave the username blank or empty then hit OK.

Note: If it doesnt take admin as the password you might have changed it when you have run the Run Me First CD that came with the router so try other passwords.

If you cannot remember the password I regret to inform you but you have to reset the router and reconfigure it again. Write down your password to avoid unnecessary reset and reconfiguration.

Note: Disabling the DHCP of the router depends on the model number and firmware version of your Linksys Router.

1st DISABLE DHCP SERVER OF THE 2ND ROUTER:

Cisco Interface (If your Setup page has a Cisco Logo)

- Under the Setup Page look for DHCP server then select Disable. Click on Save Settings. Theres no need to wait for the previous page to come back; close the browser by pressing Alt+F4.

Regular Linksys Router Interface (If your Setup page has no Cisco Logo)

- Click on the DHCP Tab > Select Disable, then hit Apply > Click Continue. Theres no need to wait for the previous page to come back; close the browser by pressing Alt+F4.

2nd CHANGE THE DEVICE IP OF THE 2ND ROUTER:

- Under the Setup page changed the Device IP Address / Local IP Address of the router to 192.168.1.2, leave the rest on default settings then hit the Apply button. If it asks you to CONTINUE, click the button. Theres no need to wait for the previous page to come back; close the browser by pressing Alt+F4. Reboot or restart the computer.

You can also click the link for more information about connecting a wireless router to another router:

פורסם

הם שכחו רק דבר אחד

את הכתובת IP אתה צריך לשנות לכתובת שהיא בטווח כתובות של הנתב השני

(הם יוצאים מתוך הנחה שיש לך שני נתבים שלהם)

פורסם

להבא תשתמש בכפתור עריכה, ואל תשלח הודעה חדשה אם אתה רוצה להוסיך מידע להודעה האחרונה שלך. בפעם הבאה, הת'ראד שלך יינעל ואתה תקבל אזהרה. אנא קרא את חוקי הפורום. תודה.

פורסם
  • מחבר

פטרתי את הבעיה הזאת בדרך קצת מוזרה, למרות שזה עובד לי, אבל אני צריך מכם חוות דעת לגבי הדרך הזאת

אני לא יודע אם זה יעשה לי איזשהם בעיות.

בכל אופן, מה שעשיתי זה שחיברתי לכרטיס רשת אחד במחשבואת המודם ראוטר של סמסונג ודרכו יוצא החיבור לאינטרנט

ובחיבורי רשת כיוונתי אותו לשיתוף אינטרנט אם החיבורים האחרים.

את הכרטיס רשת השני חיברתי לראוטר האלחוטי של linksys.

עכשיו הוא עובד קצת כמו הרעיון של switch אבל מסתמך על המחשב הראשי לחיבור לאינטרנט.

גם ככה אני משאיר את המחשב הראשי דולק כל הזמן ככה שאם זה לא צריכה להיות בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים