עבור לתוכן

זקוק לעזרה בחיבור נתב אלחוטי בבית

Featured Replies

פורסם

אני כרגע מחובר ל012 ADSL ים מודם של ALCATEL יHOME SPREED TOUCH

קניתי בארה"ב נתב אלחוטי של LINKSYS ויש לי בעיה לחבר אותו

לאחר שהתקנתי אותו והגדרתי אותו ל PPTP עם ה IP SUBNET

(הבעיה היא שבחייגן של (012 ב TCP\IP אני צריך להגדיר את הIP ובשביל להשתמש בראוטר אני צריך להיות על אוטמטי ואז זה לא מסתדר אז אני פשוא עשיתי אותו על אוטמטי וברואטר כבר הגדרתי את ה IP)

וכדומה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה אני כבר מיואש

תודה רבה

פורסם

מה הוא דגם הראוטר?

פורסם
  • מחבר

LINKSYS wrt54gs v.2

לי נראה שהבעיה היא ב 012 אני צריך להשתמש בחייגן ואם אני מחבר את הראוטר אני בעצם צריך לבטל את החייגן אז אני לא יודע מה לעשות

תודה רבה

פורסם

המודם שלך הוא השחור השטוח עם ה 5 נורות, כן ?

אם כך תגדיר את הראוטר שיחייג PPTP

כאשר החיוג מתבצע מכתובת 10.200.1.1 אל כתובת 10.0.0.138 , זה הכל.

כמובן עם השם משתמש וססמא שלך ב 012 כולל ה @012 או מה שלא תהיה הסיומת שלהם.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה הסתדרתי

פורסם

מישהו יכל לעזור לי אני מצטער שאני נדחף לת'ראד אבל זה דיי דחוף... הצלחתי לחבר נקודת גישה ואליה מחוברים 2 כרטיסי רשת אלחוטים הכל עובד בסדר גמור...אבל הבעיה היא שאני לא יכל להישתמש באותו חייגן על מנת ששתי המחשבים יהיו מחוברים לאינטרנט בו זמנית...מה אני צריך לשנות בחייגנים כדי שזה יעבוד?יש לי adsl והספקית של היא נטויזן

פורסם

אם חיברת נקודת גישה למודם ולא לראוטר, אז אין שום דבר שאתה יכול לעשות , חייגן מאפשר חיבור יחיד על שם משתמש אחד

אם יש לך ראוטר + נקודת גישה, אז אתה צריך להגדיר את הראוטר שיתחבר לאינטרנט ולא ישמש רק ב"דלת" בדרך למודם.

מה הציוד שיש לך סה"כ, באיזו תשתית (כבלים או DSL ?)

פורסם

יש לי מודם+נקודת גישה אני לא יודע אם זה משנה משהו אבל על המודם כתוב aztech adsl2+ ethernet bridge router אז כמו שהבנתי המודם כן ראוטר?אז מה אני עושה?

אה ואני בתשתית dsl המודם צוין למעלה ונקודת גישה של lg

פורסם

קיבלת אותו כמודם, כמו כולם, ויש לך חייגן שעובד בשיטת PPPOE שבעזרתו אתה מתקשר לאינטרנט

הנקודת גישה סה"כ מאפשרת למחשבים שלך להתחבר למודם בדרך אלחוטית במקום באמצעות כבל

אתה עדיין חייב לחייג מהמחשב, באמצעות המודם (שמחובר למחשב דרך נקודת הגישה האלחוטית)

כלומר כרגע :

המחשב שלך מתקשר למודם דרך נק' הגישה וגורם למודם לחייג לבזק עם שם המשתמש והססמא שלך

בבזק המחשב שלהם מזהה שאחרי שם המשתמש שלך כתוב @INetvision או @017 ויודעים לנתב את הבקשה הזאת לנטויז'ן

ומשם זה כבר מתחבר לאינטרנט, במידה ושם המשתמש והססמא נכונים, ובמידה ואין חיבור שכבר קיים על שם המשתמש הזה.

סתם , זה היה הסבר קצר על איך אתה מתחבר

אם אתה רוצה ששני המחשבים שלך יהיו מחוברים בו זמנית לרשת, אתה צריך להפוך את המודם שברשותך לנתב (ראוטר)

כאן יש לך מדריכים שונים איך להפוך מודמים שונים של בזק לנתבים, יש שם גם על האזטק :

ftp://ftp.netvision.net.il/home/o/oran_e/

אחרי שהפכת את המודם שלך לראוטר, והגדרת לו (לראוטר) את הגדרות החיבור לאינטרנט, תוכל לגלוש משני המחשבים.

תהנה.

פורסם

bumpd, יש לך ת'ראד פעיל בעמוד הראשון ואתה נדחף לדיון הזה?

קיבלת אזהרה על דאבל פוסטינג. זו אזהרה 1 מתוך 3. אם יש לך הערה בנדון, אשמח אם תשלח לי אותה בהודעה פרטית ולא לכאן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים