פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים צורבים ביוס או VMOD, ושרוצים להעלות מתח זה בשביל לסחוט יותר מהOC.WOW ממש עכשיו גילית את אמריקה..אני שאלתי למה הוא צריך את זה..?
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים אני רוצה לעשות אובר גדולכמה גדול ? איזה קירור יש לך לליבה ? איזה לזיכרון ? מה אתה מבין חוץ מאני רוצה לעשות אובר גדול ? עדיף לא להתעסק בVMOD..לפני שתילמד קצת בנושא..
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים מחבר אז ככה לליבה יש לי את ה V1 ולזכרון את הסניקים שבאים על הקירור הזהאני אף פעם לא עשיתי אובר לכרטיס מסך1מה עדיף2מה יותר קללעשות V MOD או לדרוב ביוס עם תוספת מתחתודה על התגובות
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים אף פעם לא עשית OC ויש אתה קוצץ ל העלאת מתח? : קודם תלמד על OC , עזוב אותך מ מתח עכשיו.
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים מחבר מה יותר טוב לעלות את המתח ולעשות oc או לעשות OC ולהגיע למגבלה ואז לעלות עוד מתח וכו..ואיזו תוכנה הכי טוב לאוברתודה
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים חאלס רדו ממנו אולי במקום סתם להציק לו תסבירו לו מזה ואיך עושים העלאת מתחואני בטוח שהוא לא היה שואל אם הוא לא היה מבין באוברקלוק אני צודק???ולשאתלך: לפי מה שאני יודע תקנו אותי אם אני טועה עדיף להגיע הכי הרבה באוברבלי תוספת מתח ואז להוסיף מתח כדי לקבל תוצאה יותר אפקטיביתשחושבים על זה אפשר להשוות את זה למירוץ מכוניות כלומרשהנהג בשיא המהירות הוא שם ניטרו ואז זה מעלה עוד יותר את המהירותוהתוכנה הכי טובה לאובר זה התוכנה של הכרטיס (במיקרה שלי נוידיה)
פורסם 2005 בדצמבר 1320 שנים מחבר תודה אחי על התגובהעכשיו ככה התחלי לעשות OCהעלתי את הליבה עד שקיבלתי ארטיפקטיםעכשיו אני מעלה את הזכרונות מתי אני ידע להפסיק לעלות את הזכרונות יופיעו לי גם ארטיפקטים???
פורסם 2005 בדצמבר 1420 שנים מחבר מה צריכה להיות התוצאה בבדיקה שאני מעלה את הזכרונות?1ארטיפקטים2המחשב נתקעאו משהו אחרתודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.