עבור לתוכן

כרטיס מסך זול (עד 1000 שקל)

Featured Replies

פורסם

יש לי

5200FX עכשיו אני רוצה לשדרג אבל אני לא רוצה להשקעיה הרבה כי עוד חצי שנה+- אני קונה מחשב חדש חזק.......

לנסות שלא יתקר 1000 כמה שפחות בקשה אבל .......

אני לא רוצה יותר מידי אני רוצה שיפעיל לי משחקים חלק כמו

COD2 או NFS MW

ואם אמור להיותר ירידת מחירים בזמן הקרוב אז אני מוכן לחקות

עריכה :

מה אתם אומרים על זה ?

כרטיס גרפי V9570 TD 256MB Asus

יצרן: Asus , יציאות: DVI , S-Video , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 256 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 5700

הוא עולה 800 יש משהו מסגנון בפחות?וככה איך הוא שווה?....

פורסם

הכרטיס שציינת בינוני.

אני ממליץ על אחד מהבאים:

nVIDIA GeForce 6600 יש כל מיני גרסאות של זה, תמצא את זאת שלא עולה על ה1000 , למרות שאני ממליץ על הGT .

ATI RAdeon 9600XT

ATI Radeon X300

פורסם

אניי מציע לך לקחת את ה6600 הרגיל הרי אתה אומר שאתה קונה חדש...אז זה לא הוצאה כספית גבוהה ואחלה תמורה שיריץ לך הכל בסבבה לטווח הקרוב.

פורסם
  • מחבר

איך הכרטיס הזה Radeon 9800 Pro 128MB ב800 שקל (יש שניה ) שווה<??

פורסם

שום כרטיס בטווח 1000 שקל לא יריץ לך Call Of Duty 2 חלק (לפחות בהגדרות נורמליות).

אני ממליץ לך לחסוך את הכסף ולחכות עד שתקנה מחשב חדש ואיתו כרטיס מסך חדש שיסחוב לך משחקים בצורה טובה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה עוד הרבה זמן ותאמין לי יש לי כסף (בעתיד) אז בנתים אני רוצה משהו נחמד לא חזק מידיי ולא חלש מידי אניי לא רוצה הגדרות גבוהות

600*800 מספיק לי פשוט לי המשחק לא זז

אבל מתי יהיה ירידת מחירים ל6800 או 6600 ומה אתם אומרים על הכרטיס שאמתרי יש יותר טוב בסיבות המחיר הזה לא משנה לי יד שניה

פורסם

יש לך 6600GT ב KSP ב800 שקל.

פורסם
  • מחבר

pci-e או agp?

פורסם

pci-e או agp?

יש לו FX 5200 אז איזה חיבור יכול להיות לו...

לפותח הדיון ,שוב אני חוזר ואמור בשביל הדרישות שהצגת פה יש לך את ה6600 הרגיל שיסחוב לך אחלה!

פורסם

קח של 6600 אפילו משהו יותר זול אם זה רק לחצי שנה ולא איכפת לך להריץ את זה ב800 על 600

פורסם
  • מחבר

המחירים יכולים לרדת קצת בחודש חודשים הקרובים?

ואם לא אז איזה הכי טוב? מה ההבדל?

פורסם

במחירים של הכרטיסים החלשים לא יכולים לרדת...רק של החזקים.

אם זה זמני-אז קח 6600. ;)

פורסם

Chevy ידידי למה הבאת לו GF6600LE? הLE הוא GF6200 ללא צנרת לפתיחה ולא משתלם כלל...

פותח הת'רד אם אתה מעוניין יש לך בTradezone GF6800 של XFX בפחות מ1000ש"ח

פורסם

6800LE אפשרי לפתיחת צינורות נעולים.אם אתה לא רוצה להסתכן אז 6600GT AGP של גיגהבייט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים