עבור לתוכן

בגדים

Featured Replies

פורסם

יש לי מחלוקת קטנה שמעו :

או לקנות שני סואטצ'רים של אוניל ב500 במקום ב800 ליציאה אפילו שאני לא אוהב לצאת עם סואטצ'רים ובטח אני אלבש אותם יותר לבית ספר

או לקנות במחיר הזה שתי חולצות כפתורים של רנואר או משהו כזה ליציאה

או לקנות שתי חולצות של ראלף לורן או תומי ב600 במקום ב800 אם יהיו יפות פשוט הרוב של זקנים קצת.. ולא מדבר על החלקות אני מדבר על סריגים או כפתורים

מה כדאי? ולא להגיד לשמור את הכסף ולחסוך או לקנות משהו למחשב כי אתם תעשו מה שאתם רוצים עם הכסף שלכם. כל אחד וסדר העדיפויות שלו. תודה מראש אני פשוט במחלוקת קטנה בקשר לבגדים...

ואני בן 17 אם זה חשוב.

• תגובות 45
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קנה בגדים חמים - חורף בא.

אתה יכול לקנות הרבה יותר בגדים ב 800 מאשר שתי חולצות.

פורסם

זאת שאלה דיי דבילית.. תקנה מה שאתה הכי אוהב, אתה רוצה שאנשים יחליטו בשבילך מה הטעם שלך ?

פורסם

^^^^^^^^^^^^^ במיוחד כשאנחנו גם לא רואים את כל הדברים...

אבל אם בכל זאת אני היתי הולך על הסואטצ'רים . למה ? כי אין בארץ באמת חורף אולי מספר ימים אחדים שבאמת מרגישים חורף השאר זה מזג אוויר קריר ולפעמיים דיי חמיים לכן עם סואטצ'ר אתה יכול ללבוש חולצה קצרה מתחת ולפי ההרגשה ללבוש אותו או להוריד אותו

ככה היתי כל החורף שעבר כמעט (ד"א חולצות קצרות לובשים כל השנה ...תמיד כדאי לנצל את הסוף העונה) ובימיים הקרים באמת לקחתי שריגים למרות שאני לא מת עלהם

אמרת שאתה בן 17 אז אתה עדיין לומד בב"ס ... אם אתה מכיר את התקופה הזאת שבבוקר שאתה והלך לב"ס קר רצח ולובשים הרבה ואז אחרה"צ פתאום נהיה חמסין ? אז סואטצ'ר מתאים במיוחד לכל התקופה הזאת

Fuck נסחפתי קצת... סך הכל תקנה מה שנראה לך שתשתמש בו הכי הרבה

פורסם

שני חולצות ב800?! :s07:

מעיל העור שלי עולה פחות!(וזה מעיל עור ארוך,כלומר עד הברכיים)

פורסם

רק כדי שאני הבין זה השאלות הקשות של החיים כאשר הכסף נוזל מהאוזניים? :kopfpatsch:

פורסם

זאת שאלה דיי דבילית.. תקנה מה שאתה הכי אוהב, אתה רוצה שאנשים יחליטו בשבילך מה הטעם שלך ?

פורסם

במקומך הייתי הולך על האוניל.

פורסם

במקומך הייתי הולך על האוניל.

ראיתנה אותה?

פורסם
  • מחבר

כל החולצות יפות לא צריך תמונות בשביל זה סמכו עליי...

ולא אמרי 800 שקל אמרתי 500 במקום 800 מתי תלמדו לקרא?

פורסם

גם 500 זה הרבה כסף :\

פורסם

אני אישית אוהב תמכופתרות והסווטשרטים של בילבונג הם יפים...

פורסם

לדעתי זה טעות גדולה..

שתי סווטרים ב-500?!? זה הרבה אני מציע לך לקנות את כל מה שאמרת אבל לא של מותגים אתה יכול לקנות שתי סווט'רים לא פחות טובים משל אוניל ב-מאה שקל!

פורסם

רנואר - לזקנים.

ברצינות.

הייתי שם וכל מה שיש שם זה לגברים מבוגרים (בסביבות ה-30).

פורסם

ומה אם lee coper ו castro man למה אתה לא קונה שם יש שם דברים יפים ויותר זולים אבל אם אתה מתעקש אז אני הייתי הולך על האוניל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים