עבור לתוכן

הוספת תרגום לסרט DVD, אפשרי?

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני אבהיר שיש לי עותק חוקי לחלוטין של 'אפקט הפרפר'! אם זה משנה....

בכל מקרה אני צריך לדעת אם זה אפשרי לעשות עותק חדש של הסרט עם תרגום, כלומר גם אם אפשר לצרוב את התרגום לדיסק החדש, האם זה אפשרי בכלל להוסיף אותי לתפריט של הסרט.... אני לא יודע אם כל העניין מעשי בכלל תעזרו לי בבקשה :nixweiss:

תודה.. :)

פורסם

זה אפשרי אבל זה כאב ראש לא נורמלי:

http://forum.doom9.org/showthread.php?s=a14b0fbd525fc4d988ef39b2daca26ae&threadid=83566

חלק מהתמונות חסרות שם, כי הם הראו את dvddecrypter, ומאז התוכנה הוכרזה ללא חוקית אז הם היו צריכים להוריד אותם.

לגבי להוסיף את התרגום לתפריט (אם אתה מתכוון שאיפה שכתוב ENGLISH SPANISH יהיה גם כתוב עברית) אז זה בכלל פיצוץ ראש, רד מזה, אבל הוספת תרגום אין שום בעיה, אתה צריך הרבה סבלנות.

פורסם
  • מחבר

כן אחי אבל אם אני צורב תרגום אני חייב גם להוסיף אותו לתפריט, אחרת מה הטעם, אני לא אוכל לבחור אותו....

אלא אם אתה מתכוון להטמעת התרגום בסרט עצמו? איזה מהשניים?

פורסם

אתה יכול לקבוע לפי המדריך (שעדיין לא קראת אני שם לב), שהתרגום יחליף תרגום אחר, כמו למשל את התרגום בצרפתית, ככה שתבחר את התרגום הצרפתי, יהיה לך עברית.

פורסם

הערה: ברוב מכשירי ה DVD מהשנים אחרונות ישנו כפתור בשלט המאפשר לך לשנות את התרגום מבלי להדרש לתפריט. כלומר: הוספת תרגום לא דורשת שינוי בתפריטים (לרוב).

פורסם
  • מחבר

הערה: ברוב מכשירי ה DVD מהשנים אחרונות ישנו כפתור בשלט המאפשר לך לשנות את התרגום מבלי להדרש לתפריט. כלומר: הוספת תרגום לא דורשת שינוי בתפריטים (לרוב).

אתה בטוח בזה? כי האפשרות שלך נראית לי הכי טוב, אני יודע על מה אתה מדבר... בכל מקרה לאן אני צריך לצרוב את הקובץ? יש רק שתי תיקיות בדיסק DVD ובאף אחת מהן לא ראיתי קבצי תרגום.... שוב תודה

וכן לא קראתי את המדריך כי אין לי הרבה זמן בבית, מקווה שיצא לי :)

פורסם

חלק מהתמונות חסרות שם, כי הם הראו את dvddecrypter, ומאז התוכנה הוכרזה ללא חוקית אז הם היו צריכים להוריד אותם.

מה? אין גבול לחוצפה... - עד שיש תוכנה טובה וחינמית

מתי זה קרה? מי הכריז עליה כלא חוקית? ולמה?

(אני זוכר שהיה סיפור גדול עם איזו חברה והיתה איזו החלטה מטומטמת של בית משפט בארה"ב שלעשות גיבוי זה חוקי, אבל ההפצה של התוכנה לא, או משהו כזה... - אם רק היו חושבים לפני שמדברים...)

פורסם

כן אחי אבל אם אני צורב תרגום אני חייב גם להוסיף אותו לתפריט, אחרת מה הטעם, אני לא אוכל לבחור אותו....

אלא אם אתה מתכוון להטמעת התרגום בסרט עצמו? איזה מהשניים?

אני גם די מחפש מדריך שאוכל להוסיף לDVDR עם תפריטים והכל תרגום עברי שבתפריט לתרגום יהיה רשום עברית במקום שפה אחרת

בלי פגיעה בתמונה

עכשיו אני מצאתי מדריך אך לצערי חסרות תמונות, האם מישהו הצליח להשתמש בו?

בבקשה:

http://guides.shumzone.com/index2.php?&CODE=14&id=29

פורסם

זה בעצם המדריך שאני הבאתי שמתורגם לעיברית.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה בקשר למה ששאלתי מקודם, יש פה מישהו שיודע לאן צריך לצרוב את הקובץ תרגום ואם זה אפשרי בכלל? :jump:

פורסם

נתתי לך מדריך, ומישהו אחר מצא לך אותו בעיברית, מה עוד?

פורסם
  • מחבר

תסתכל אחורה, מישהו פה אמר שלדעתו זה אפשרי פשוט לצרוב את הקובץ לדיסק, ואז אחרי שהסרט רץ לבחור אותו בכפתור subtitle שעל השלט, וככה לא חייב שהוא יופיע בתפריט והכל, הרבה יותר פשוט... שאלתי אם זה באמת אפשרי ואם כן לאן לצרוב את הקובץ ;)

פורסם

תקרא שוב את מה שהוא כתב.

פורסם

רק ציינתי שאין צורך להנדס תפריט מיוחד בשביל הכתוביות הנוספות. כמובן שאי אפשר פשוט לגרור קובץ תרגום (טקסט או אחר) ע"ג ה DVD ולצפות שיעבוד. קבצי התרגום משולבים בסרט ודורשים תוכנה כגון DVD LAB להוספתם ל DVD.

ישנם מדריכים להוספת תרגום ל DVD קיים אבל לא התרשמתי שהפעולה פשוטה וקצרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים