פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים מה היתרונות של SATA2 והאם באמת רואים הבדל משמעותי בביצועים?השאלה שלי נובעת מתוך בעיה...האם לבחור בלוח אם (ל-AMD) בעל SLI אך ללא SATA2 או הפוך עם SATA2 אך ללא SLIתודה!
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים אז ככה... SATA באופן כללי, היתרון הגדול שלו זה כאשר אתה עובד איתו במצב של RAID, כלומר כאשר מדובר ביותר מHD אחד באותו נפח ושל אותה חברה. אם מדובר על מצב עבודה עם HD אחד, היום לפחות אין שום הבדל. במצב RAID-0 הוא עובד בערך *2 יותר מהר (ממצב רגיל). לגבי SLI כבר טענתי לא פעם (ולא רק אני) שזה מיותר לגמרי. זה לא נותן לך שום דבר ביחס עלות תועלת. סתם תשקיע בלוח יקר עם שני כרטיסים יקרים וספק כוח יקר בשביל ביצועים מוטלים בספק!! לך על לוח אם איכותי ללא SLI, תתחדש
פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים ^^^אפשר להרגיש ביתרון משמעותי של SATA II על פני SATA בעבודה עם קבצים גדולים (יותר מ-100MB או יותר מ-1GB)?
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים לפי מה שהבנתי מהתגובה של integral, ל-SATA בלי RAID יש יתרון על ATA133 בלי RAID בעבודה עם קבצים גדולים.השאלה שלי היתה האם ל-SATA II בלי RAID יש הבדל משמעותי ומורגש על SATA בלי RAID.taotao161, לא הבנתי אם התכוונת למצב RAID או למצב בלי RAID.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.