פורסם 2005 בדצמבר 1120 שנים שלום לכולםנגעו לי במחשב ויש לי את התופעות הבאות (כאשר הכל נראה כעובד כרגיל):1) על הדסקטופ כל התוכנות נראות אותו דבר ללא איקונים מיוחדים (אבל זה עובד)2) ב-CONTROL PANEL זה אותו דבר - ריבועים עם שמות ללא הציוריםה צ י ל ו א ו ת י תודה תודה תודה לעוזריםראו קובץ מצורף תמונות מסךיהודה[attachment deleted by admin]
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים סריקת ווירוסים וסריקת ספייווארים יכולה אולי לעזור ,תנסה את זה.תעשה system restore אם יש באפשרותך לתאריך שלפני שנגעו לך במחשב .ניקוי registry בעזרת תוכנות מסוימות כמו system mechanic ן registry mechanicבמקרה הגרוע תעשה windows repair בעזרת ה-CD התקנה של windows או שתתקין WINDOS מחדש.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מחבר הייזה לא נזק של מזיקים, אישתי גררה לינק של אקספלורר כדי ליצור קיצור דרך על הדסק-טופ ואז זה קרה.האם WINDOWS REPAIR יעזור? כיצד אני עושה זאת?תודה,
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מציע שלפני שתנסה כל דבר אחר, תתקין את tweakui ותשתמש באופציית ה REBUILD ICONS שלו שבונה מחדש את כל הסמלים של המערכת, למקרה שהם ניזוקו.http://www.annoyances.org/exec/show/tweakuiזה הקובץאחרי שהתקנת והפעלת מחדש את המחשב - יש לך בתוכניות , תפעיל אותו, וחפש בפנים, יש איפשהו בטוח אפשרות של REBUILD ICONS
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מחבר תודה, אנסה בערב בביתאמר לי מישהוא בעבודה כי זה נמחק מUSER ספציפי ואני יכול להעתיק אותם בחזרה מהאזור המרכזי של ALL_USERS? מה דעתכם מה עדיף?שוב תודה, יהודה
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים תודה, אנסה בערב בביתאמר לי מישהוא בעבודה כי זה נמחק מUSER ספציפי ואני יכול להעתיק אותם בחזרה מהאזור המרכזי של ALL_USERS? מה דעתכם מה עדיף?שוב תודה, יהודהרעיון רע מאוד. תשתמש בTWEAKUI כמו שכתבו קודם.
פורסם 2005 בדצמבר 1220 שנים מחבר טופ טופ טופ, אעדכן בערב : חזרתי הביתה בערב ולאחר יום מנוחה של המשב כל האיקונים חזרו. מסתבר שיש דברים שדורשים יותר מ-BOOT יהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.