עבור לתוכן

מחליף: זיוף רטיו בעד הזמנה

Featured Replies

פורסם

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

פורסם

בגלל אנשים כמוך טראקרים איכותיים נותנים באנים לאיזור IP ישראל, תתבייש.

פורסם

זונע!

בגללך אני לא יכול להיכנס עכשיו(ת'אמת כבר לפני כמה וכמה זמן חסמו שם את הIP של הישראלים.. :-\ או לפחות של הספק שלי) לביטמיטיוי\בייטמי!

פורסם

נקווה שלא יחסמו את האתרים TB ו TL כי הם הכי טובים..

מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL?

:pissed: :pissed: :pissed: :pissed:
פורסם

מה זה כל הדברים האילה?

פורסם

בגלל אנשים כמוך טראקרים איכותיים נותנים באנים לאיזור IP ישראל, תתבייש.

צודק ב 100%

גם ככה זה חינם, אז לעבוד על אתר שנותן

לך הורדות חינם עם תנאי של פשוט לבצע

sharing לקבצים שאתה מוריד?

חוצפה ממדרגה ראשונה....

י

פורסם

מישהו מוכן להסביר לפשוטי העם על מה אתם מדברים? מה הסיפור של הבחור? ומה זה רטיו (RATIO בעילגת להערכתי)? ומתי אני אפסיק כבר לשאול שאלות? מישהו יודע?

פורסם

צודק ב 100%

גם ככה זה חינם, אז לעבוד על אתר שנותן

לך הורדות חינם עם תנאי של פשוט לבצע

sharing לקבצים שאתה מוריד?

חוצפה ממדרגה ראשונה....

י

אין בזה שום דבר מוזר, החוצפה היא בכלל להוריד את הקבצים הלא חוקיים.

פורסם

מישהו מוכן להסביר לפשוטי העם על מה אתם מדברים? מה הסיפור של הבחור? ומה זה רטיו (RATIO בעילגת להערכתי)? ומתי אני אפסיק כבר לשאול שאלות? מישהו יודע?

מדובר על אתרי שיתוף סגורים של ביטורנט , מעיין קהילה סגורה שעל מנת להיות חבר בה אתה חייב לשמור על יחס של הורדה\העלאה שווה ~

למשל אם הורדת קובץ (חוקי, כן ?)מסויים ששוקל ג'יגה אתה אמור גם להעלות במידה שווה כך שאם נגיד העלתה גם ג'יגה אחד אז הRATIO (יחס-פרופורציה) שלך הוא1:1 או בקיצור 1

כל הסיפור כאן הוא לקבל קצבי הורדה גבוהים ע"י קהילה שתומכת אחת בשנייה ומשתפת ולא כמו שאר המקומות לדוגמה eMule שאתה מוריד הרבה ומעלה בצורה מינימלית (לפי אילוצי התוכנה) כך שאתה מקבל קצבי הורדה נמוכים בגלל שרוב האנשים לא מקפידים לשתף

הסיפור של הבחור הזה הוא שהוא מזייף את הרטיו כך שזה יראה כאילו שהוא מעלה הרבה יותר ממה שהוא באמת מעלה כך שיהיה לו יחס גבוה מאוד וכך הוא יוכל להוריד קבצים חופשי על מהירויות גבוהות בלי לשתף בהתהם ... הבעיה היא שהאתרים האלה לא כל כך טיפשים ויש להם שיטות לגלות את הרמאים

ועכשיו תיקח את כמות הזייפנים הגדולה במיוחד בארץ אם זה בגלל סתם מנטליות חרא או בגלל שבאמת יש בעיה עם קצבי ה upload למרות שבעיה זו נפטרה עד לא מזמן וכעת  אפשר לעמוד בדרישות הרטיו

האתרים האלה רואים את הסטטיסטיקה הזאת ומבחינתם זה הרבה יותר פשוט לתת באן לכל מי שמתחבר מהארץ מאשר לתת באן בנפרד רק לבעיתיים... אחרי הכל המטרה שלהם היא לא להיות מוסריים אלה לשמור על האפקטיביות של האתר

kapish ?

בנודע לשאלה השנייה שלך, אני לא יוכל לענות לך והאמת שלא נראה לי שמישהו יכול לענות לך על זה...

פורסם

תודה לכל הישראלים החכמים שבזכותם יותר ויותר אתרים סוגרים שעריהם בפני גולשים מישראל. :pissed:

בכל אתר קבצים שאני רשום בו אני דואג לשמור על יחס העלאה/הורדה תקין עם החיבור המעאפן שלי. לצערי ישנם אתרים שהסיבה היחידה שאינם מתירים לי להכנס היא תודות לפותח הנושא הזה ושכמותו.

וכן אני יודע שאני מוריד קבצים ולא קדוש.

פורסם

אל תדאגו הוא מצידו זה לא אשמתו שסוגרים אתרים לישראלים כי ברגע שהמנה של האתר יתייאש ויסגור את האתר לישראלים הוא םשוט יקפוץ ויגיד שזה לא חס וחלילה באשמתו המנהל של האתר פשוט אנטישמי ובגלל זה הם סגרו את האתר... אחרי הכל זה ידוע שכולם אנטישמיים לא? הוא לא אשם בשום דבר הוא לא עשה שום דבר רע... זה פשוט בגלל שכולם אנטישמיים

פורסם

חח מסכן הילד

תעזבו אותו

אתם גם כבר מתחילים לעשות הרבה :spam:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים