פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים זונע!בגללך אני לא יכול להיכנס עכשיו(ת'אמת כבר לפני כמה וכמה זמן חסמו שם את הIP של הישראלים.. :-\ או לפחות של הספק שלי) לביטמיטיוי\בייטמי!
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים נקווה שלא יחסמו את האתרים TB ו TL כי הם הכי טובים.. מי שרוצה מדריך לזיוף רטיו בעד להזמנה ל TB או ל TL? :pissed: :pissed:
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים בגלל אנשים כמוך טראקרים איכותיים נותנים באנים לאיזור IP ישראל, תתבייש.צודק ב 100%גם ככה זה חינם, אז לעבוד על אתר שנותןלך הורדות חינם עם תנאי של פשוט לבצעsharing לקבצים שאתה מוריד?חוצפה ממדרגה ראשונה....י
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים מישהו מוכן להסביר לפשוטי העם על מה אתם מדברים? מה הסיפור של הבחור? ומה זה רטיו (RATIO בעילגת להערכתי)? ומתי אני אפסיק כבר לשאול שאלות? מישהו יודע?
פורסם 2005 בדצמבר 1219 שנים צודק ב 100%גם ככה זה חינם, אז לעבוד על אתר שנותןלך הורדות חינם עם תנאי של פשוט לבצעsharing לקבצים שאתה מוריד?חוצפה ממדרגה ראשונה....יאין בזה שום דבר מוזר, החוצפה היא בכלל להוריד את הקבצים הלא חוקיים.
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים מישהו מוכן להסביר לפשוטי העם על מה אתם מדברים? מה הסיפור של הבחור? ומה זה רטיו (RATIO בעילגת להערכתי)? ומתי אני אפסיק כבר לשאול שאלות? מישהו יודע?מדובר על אתרי שיתוף סגורים של ביטורנט , מעיין קהילה סגורה שעל מנת להיות חבר בה אתה חייב לשמור על יחס של הורדה\העלאה שווה ~ למשל אם הורדת קובץ (חוקי, כן ?)מסויים ששוקל ג'יגה אתה אמור גם להעלות במידה שווה כך שאם נגיד העלתה גם ג'יגה אחד אז הRATIO (יחס-פרופורציה) שלך הוא1:1 או בקיצור 1כל הסיפור כאן הוא לקבל קצבי הורדה גבוהים ע"י קהילה שתומכת אחת בשנייה ומשתפת ולא כמו שאר המקומות לדוגמה eMule שאתה מוריד הרבה ומעלה בצורה מינימלית (לפי אילוצי התוכנה) כך שאתה מקבל קצבי הורדה נמוכים בגלל שרוב האנשים לא מקפידים לשתףהסיפור של הבחור הזה הוא שהוא מזייף את הרטיו כך שזה יראה כאילו שהוא מעלה הרבה יותר ממה שהוא באמת מעלה כך שיהיה לו יחס גבוה מאוד וכך הוא יוכל להוריד קבצים חופשי על מהירויות גבוהות בלי לשתף בהתהם ... הבעיה היא שהאתרים האלה לא כל כך טיפשים ויש להם שיטות לגלות את הרמאים ועכשיו תיקח את כמות הזייפנים הגדולה במיוחד בארץ אם זה בגלל סתם מנטליות חרא או בגלל שבאמת יש בעיה עם קצבי ה upload למרות שבעיה זו נפטרה עד לא מזמן וכעת אפשר לעמוד בדרישות הרטיו האתרים האלה רואים את הסטטיסטיקה הזאת ומבחינתם זה הרבה יותר פשוט לתת באן לכל מי שמתחבר מהארץ מאשר לתת באן בנפרד רק לבעיתיים... אחרי הכל המטרה שלהם היא לא להיות מוסריים אלה לשמור על האפקטיביות של האתרkapish ?בנודע לשאלה השנייה שלך, אני לא יוכל לענות לך והאמת שלא נראה לי שמישהו יכול לענות לך על זה...
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים תודה לכל הישראלים החכמים שבזכותם יותר ויותר אתרים סוגרים שעריהם בפני גולשים מישראל. בכל אתר קבצים שאני רשום בו אני דואג לשמור על יחס העלאה/הורדה תקין עם החיבור המעאפן שלי. לצערי ישנם אתרים שהסיבה היחידה שאינם מתירים לי להכנס היא תודות לפותח הנושא הזה ושכמותו. וכן אני יודע שאני מוריד קבצים ולא קדוש.
פורסם 2005 בדצמבר 1319 שנים אל תדאגו הוא מצידו זה לא אשמתו שסוגרים אתרים לישראלים כי ברגע שהמנה של האתר יתייאש ויסגור את האתר לישראלים הוא םשוט יקפוץ ויגיד שזה לא חס וחלילה באשמתו המנהל של האתר פשוט אנטישמי ובגלל זה הם סגרו את האתר... אחרי הכל זה ידוע שכולם אנטישמיים לא? הוא לא אשם בשום דבר הוא לא עשה שום דבר רע... זה פשוט בגלל שכולם אנטישמיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.