פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים שלוםניסיתי לאחות את הכונן שלי והוא הציג לי הודעה שאי אפשר לסיים את הפעולה מכיוון וקיימים סקטורים פגומים.יש מה לעשות בעניין (תוכנה או פעולה שמתעלמת מהם) או שכל מה שנותר לי לעשות זה לקנות HD חדש ולהפרד לשלום מהקיים.אני ממש מעדיף לשמור על הקיים בצורה כלשהי, אז פתרון למצב שאינו כולל החלפה יהיה הרבה יותר עדיף (מן הסתם אה?)
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים תבצע סריקה יסודית של הדיסק עם סורק הדיסק (אולי קוראים לזה "בדיקת שגיאות" עכשיו).זה יסמן את הסקטורים הפגומים כך שהכונן לא ישתמש בהם.ברגע שגילית שיש סקטורים פגומים, כדאי לבצע סריקה יסודית אחת לחודש ולגבות את המידע שחשוב לך.
פורסם 2005 בדצמבר 1119 שנים יש עוד פתרון: אתה מכיר את התוכנה "SpinRite"?היא מצויינת לזה, תתקן לך את כולם.אם אתה צריך אותה, דבר בפרטי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.